KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Lahti – Kattolumityöt kahdesta syystä tarpeellisia kattohuoltoja

Autokatoksien ja autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), omakotitalojen, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotuksia tarvitaan kahdesta eri syystä. Ensimmäinen on talon ympäristön turvallisuus, toinen puolestaan katon kunto. Joka talvi kattolumitöitä ei tarvita, mutta jos katolla on hurja määrä lunta ja/tai kattolumet meinaavat pudota vaarallisesti alas, ota yhteyttä lumenpudottajiimme Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassa.

Kuinka paljon katolla pitää olla lunta, jotta tarvitaan lumenpudotusta tasakatolta tai satulakatolta? Pakkaslumesta on harvemmin riesaa, sillä se on suhteessa kevyttä. Nuoska- eli suojalumi on toinen juttu, sillä suojalumi on tiivistynyttä lunta, minkä paino per kuutio voi olla moninkertainen pakkaslumeen verrattuna. Puolimetrinen kerros suojalunta on jo erinomainen syy tilata lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta. Lumen paino voi saada omakotitalon tai vaikka piharakennuksen katon painumaan luokalle. Lisäksi lumitaakan aiheuttama kuormitus voi aiheuttaa saumavuodon, jiirivuodon tai kattovuodon jonkin kattoläpiviennin kohdalta.

Kevätaurinko sulattaa katolla olevaa lunta, ja sen putoaminen voi rikkoa kattoa monin eri tavoin. Lumen putoaminen talon katolta voi irrottaa katosta viemärintuuletusputken, liesituulettimen hormin, kattosillan, kattotikkaat, lumiesteet tai vaikkapa kattotiiliä. Vaurioitunut katto on vaarassa vuotaa Lahdessa.

Lumen (minkä seassa voi olla jäätä tai painavia kattotarvikkeita) putoaminen katolta voi olla myös äärimmäisen vaarallista. Lumiesteiden asennus (ja niiden huolto sekä korjaus) estää lumimassojen putoamisen katolta, mutta joskus lumi voi uhata pudota lumiesteistä huolimatta. Ehkä lunta on niin paljon, että lumiesteet uhkaavat pettää, tai ehkä lunta on lumiesteiden väärällä puolella? Niinkin voi käydä, että lumiesteet ovat huonosti kiinni katossa, ja siksi jatkuvassa vaarassa pudota katolta lumien mukana – tämän takia lumiesteet ja niiden kiinnikkeet tulisikin tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Jos näyttää siltä, että lumi meinaa pudota lumiesteistä huolimatta, ota yhteyttä tilataksesi lumenpudotuksen – teemme sen sujuvasti myös korkealta katolta, sillä tarvittaessa hyödynnämme lumenpudotuksissa nosturiautoa.

Kattolumityötkin oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, ja muistuttakaamme vielä yhteistyökumppaniltamme haettavasta rahoituksesta. Tuo laina järjestyy tarpeeksi nopeasti myös kattolumitöitä tarvitessa.

Rännien ja katon jäänsulatus Lahdessa fiksu veto – meiltä vinkit myös jäätymisen ehkäisemiseen

Ota yhteyttä myös jääpuikkojen poistoa ja katon tai rännien jäänsulatusta tarvitessasi. Katto ja rännit saadaan sulamaan kuumalla vesihöyryllä – vesihöyry ei kuormita sen paremmin kattoa kuin ympäristöäkään, ja se on käytännössä pomminvarma tapa saada jää sulamaan katolta Lahdessa.

Meidän ammattilaisiltamme kuulet myös tavoista estää omakotitalon, kerrostalon, luhtitalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen katon jäätyminen. Kattojää ja räystäiden jääpuikot kertovat usein siitä, että talosta karkaa talvella lämpöä, mikä ei ole hyvä asia katon, ympäristön tai talon lämmityskustannusten kannalta. Tarvittaessa toteutamme katon lisälämmöneristyksen Lahdessa. Rännijäätä ehkäistään tarkastamalla ja puhdistamalla sadevesijärjestelmä joka syksy.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.