KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lappeenranta

Huopakattoremontti Lappeenranta, lapsellisen helppoa! Tilaamalla huopakattoremontin Lappeenrannassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, lutviutuu tämä vaativa urakka pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän vähällä vaivalla.

Toteutamme huopakattoremontit Lappeenrannassa näppärästi ”avaimet käteen”-palveluna. Kätevä ja paljon kehuttu palvelupakettimme pitää sisällään aivan kaiken, mitä kattosi saneeraus ikinä vaatiikaan. Asiakkaanamme et siis joudu huolehtimaan itse mistään – me hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti suunnittelusta loppusiivoukseen!

Meidän ahertaessa kattosi kimpussa voit keskittyä rauhassa vaikkapa villasukkien kutomiseen, rassata autoa, marjastaa, käväistä risteilyllä tai viettää laatuaikaa perheesi kanssa. Pian urakka onkin jo onnellisesti ohi, ja pääset nauttimaan auvoisasta elämästä uuden katon alla.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Lappeenrannassa sijaitsevassa kohteessasi. Voit tehdä sen esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Palaamme pian asiaan!

Huomaa, että ripeäliikkeinen huopakattotiimimme on käytettävissäsi koko Lappeenrannan alueella. Myös muu Etelä-Karjala (esimerkiksi Imatra, Luumäki, Ruokolahti, Taipalsaari ja Lemi) kuuluu toimialueeseemme. Karautamme avuksesi mielellämme niin taajamiin kuin maaseudulle – tai vaikka saareen keskelle Saimaata.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lappeenrannassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lappeenrannan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lappeenranta, pyydä suoraan tarjous tai kutsu meidät tekemään kattoremontin tarvekartoitus!

Palahuopakattoremontti Lappeenranta, jokohan olisi aika ottaa urakka työn alle? Jos tiedät huopa- tai palahuopakattoremontin Lappeenrannassa sijaitsevassa kohteessasi olevan jo ajankohtainen, pyydä meiltä rohkeasti tarjous.

Yhteydenottosi perusteella lähetämme eksperttimme tutustumaan kohteeseesi ja selvittämään, kuinka huopa- tai palahuopakattoremontti Lappeenrannassa sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi toteuttaa. Kunhan olemme päässeet kartalle kattosi kaipaamista kunnostustoimista sekä kuunnelleet omat toiveesi uuden katon suhteen, teemme kanssasi ilomielin loistodiilin käsillä olevasta urakasta.

Mikäli kuitenkin vielä emmit kattoremontin ja katon korjauksen välillä, voit kutsua myös eksperttimme suorittamaan (maksuttoman) kattoremontin tarvekartoituksen. Visiitin päätteeksi saat meiltä arvokasta tietoa kattosi terveydentilasta sekä pitkään kokemukseen nojaavan arvion kattoremontin aiheellisuudesta.

Turhaan emme sinulle kattoremonttia yritä myydä, sillä kauttamme järjestyvät Lappeenrannan seudulla myös huopakaton huollot ja korjaukset osaavin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin. Me pidämme katostasi hyvää huolta koko sen elinkaaren ajan!

Jos annat luvan, voimme käväistä kurkkaamassa kohdettasi ja kattoasi myös poissa ollessasi. Asiantuntijamme ovat liikekannalla aktiivisesti lähes päivittäin.

Huopakaton uusiminen Lappeenranta, näin se käytännössä tapahtuu – vain 5 vaihetta ja vanha kattorähjä on tiessään!

Huopakaton uusiminen Lappeenranta, alkumuodollisuuksien jälkeen päästään käsiksi tositoimiin. Käytännössä huopakaton uusiminen Lappeenrannassa sijaitsevassa kohteessasi etenee alusta loppuun viiden vaiheen kautta.

  1. Hankimme tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia ja muita materiaaleja, pystytämme rakennustelineet ja teemme koko joukon muita kattoremonttia valmistelevia toimenpiteitä.
  2. Puramme pois vanhaa kattoa niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa. (Aina huopakatteen uusimiseksi ei ole välttämätöntä purkaa koko kattoa, vaikka useimmiten tämä onkin järkevää.)
  3. Suoritamme tarvittavat korjaustyöt yläpohjan puolella. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun huopakaton uusiminen Lappeenrannassa edellyttää esimerkiksi lahovaurioiden korjausta, kastuneiden eristeiden vaihtoa tai notkahtaneiden kattopalkkien oikaisua.
  4. Asennamme uuden vesikatteen (tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto), ja kruunaamme kokonaisuuden uusilla kattotuotteilla ja -läpivienneillä.
  5. Siivoamme paikat urakan jäljiltä, ja teemme säntillisen lopputarkastuksen.

Valmista. Nyt talosi, mökkisi tai piharakennuksen harteilla komeilee uusi, entistäkin tyylikkäämpi ja kestävämpi bitumikruunu. Siitä riittää iloa kenties vielä seuraavillekin sukupolville!

Palahuopakaton uusiminen Lappeenranta, mietityttääkö urakan budjetti? Älä stressaa, meillä hinta ei huimaa päätä!

Palahuopakaton uusimien Lappeenranta, millainen mahtaa olla urakan budjetti? Paljonko pitää varautua maksamaan huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Lappeenrannan alueella? Entä mitkä kaikki asiat urakan hintalapun lukemaan vaikuttavat?

Valitettavasti emme ihan vielä osaa sanoa laskun loppusummaa Eurolleen. Voidaksemme arvioida kattosi uusimisesta aiheutuvat kulut realistisesti, meidän on aluksi tutustuttava käsillä olevaan toimeksiantoon. Urakan hintaan vaikuttaa paljon esimerkiksi katon koko, kunto ja muoto sekä varusteet ja läpiviennit.

Vaikka urakan kustannusarvio selviääkin vasta vähän myöhemmin, älä kuitenkaan valvo öitäsi hintalapun lukemaa miettien. Meillä huopakattoremontin hinta ei huimaa päätä.

Pitkällä kokemuksella pidämme urakan kulut kurissa tilanteessa kuin tilanteessa. Suoriudumme jopa haastavista kosteusvauriokorjauksista, katon energiaremonteista ja kattomuodon muutoksista ällistyttävän kustannustehokkaasti!

Jos kämmenesi silti hikoilevat katon saneeraukseen liittyvien raha-asioiden vuoksi, tutustu ihmeessä kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella makselet huopa- tai palahuopakaton uusimisen Lappeenrannassa sijaitsevassa kohteessasi mukavasti täysin oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä.

Lappeenrantalainen, muista hakea huopakattosi uusimisesta kotitalousvähennystä laskut maksettuasi!

Kun huopakattoremontti Lappeenrannassa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, pääset nauttimaan leppoisasta elämästä uuden katon alla. Muista kuitenkin vielä hakea urakasta kotitalousvähennystä saadaksesi osan katon remontointiin investoiduista varoista takaisin verovähennysten muodossa.

Kotitalousvähennys = yksityishenkilöille suunnattu verovähennys, jota myönnetään monista kodin kunnostukseen ja kunnossapitoon liittyvistä askareista. Ajatuksena on kannustaa hakemaan kodin askareisiin ulkopuolista apua, tukea kotimaista yrittäjyyttä ja samalla karsia harmaata taloutta. Kotitalousvähennykseen on oikeutettu jokainen lappeenrantalainen veronmaksaja.

Vaikka kotitalousvähennystä saakin vain työn osuudesta (eikä esimerkiksi matka- ja kuljetuskuluista tai materiaaleista), voi tästä verokevennyksestä poikia loppujen lopuksi tuntuvaakin taloudellista etua. Ajantasaiset tiedot kotitalousvähennyksen määrästä ja siihen vaikuttavista asioista löydät helpoiten verottajan sivuilta.

Pidä mielessä, että kotitalousvähennystä voit hyödyntää Lappeenrannassa sekä kotona että vapaa-ajan asunnollasi. Siis esimerkiksi mökin tai kesämökin huopakattoremontista voit hakea verovähennyksiä tuttuun tapaan, kunhan vain tilaat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta – kuten esimerkiksi meiltä.