KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Lappeenranta – Rännien toiminnan varmistaminen ei ole mitään rakettitiedettä

Sadevesijärjestelmän toiminnan varmistaminen Lappeenrannassa ei ole mitään rakettitiedettä, vaan se onnistuu usein pelkän rännien puhdistuksen ja kuntotarkastuksen avulla. Omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien tai muiden kiinteistöjen vesikouruja ei tarvitse puhdistaa yksin, vaan nämäkin kattotyöt voi tilata Lappeenrantaan meidän pitkän linjan kattoammattilaisiltamme. Jos rännien puhdistus (mikä tulisi tehdä joka kevät ja syksy) osoittaa ränneissä olevan jotain korjattavaa, teemme tarjouksen rännien korjaamisesta tai uusimisesta. Me teemme varmoin ottein myös muut tiilikaton, peltikaton ja huopakaton sadevesijärjestelmää koskevat huollot. Sadevesijärjestelmien puhdistamisen lisäksi voit tilata meiltä rännien huoltomaalauksen tai esimerkiksi tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksen talvella. Talvella tukkoon menneet rännit ovat todennäköisesti jäätyneet, ja siksipä jää pitää poistaa vesihöyryllä sulattamalla.

Varmista sadevesijärjestelmäsi toiminta ottamalla yhteyttä meihin – Lappeenrannan ohella toimimme myös Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella ja Taipalsaarella. Yksityisasiakkaille voimme iloksemme kertoa, että myös rännien puhdistamisesta saa kotitalousvähennystä. Uudet rännit ja muut kattotyöt voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja tuota rahoitusta haetaan kotisivujemme kautta.

Näppäriä ratkaisuja rännien puhdistamiseen Lappeenrannassa

Näppärin ratkaisu rännien puhdistamiseen on tilata työ avaimet käteen -pakettina meiltä – varsinkin, kun kaupan päälle saat koko katon kuntotarkastuksen. Meillä on pitkä kokemus niin matalien kuin korkeidenkin talojen vesikourujen puhdistuksista. Tiedämme, miten työtä voidaan helpottaa, ja miten ottaa turvallisuusnäkökulmat huomioon.

Rautakaupoissa myydään pitkävartisia rännipuhdistimia, joilla vesikourujen puolivuosittaisen puhdistuksen luvataan hoituvan maasta käsin, mutta me emme niihin luota. Tällaisella puhdistimilla rännihuolto tapahtuu sokkona, joten kouruihin voi jäädä lehtiä ja muita epäpuhtauksia. Rännien, niiden kaatojen, kourukoukkujen ja alastuloputkien kuntotarkastuskin jää vajavaiseksi, ellei katolle kiivetä.

Me teemme rännihuollot joko katolta käsin tai nosturiautolla, ja käytämme työturvallisuustuotteita sekä roskapusseja rännejä siivotessamme. Jos kyse on jäätyneiden rännien sulattamisesta Lappeenrannassa, tuomme paikalle näppärät höyrytyslaitteemme. Myös rännien korjaaminen tai asentaminen onnistuu kätevästi oikeiden työkalujen ja -välineiden ansiosta.

Rännien puhdistus Lappeenrannassa on vahinkoja ennaltaehkäisevää toimintaa

Vesikouruja ei puhdisteta Lappeenrannassa vain siksi, ettei tarvitsisi kastua ovesta ulos astuessaan. Vesikourut tulee pitää puhtaina, ehjinä ja hyvin vetävinä ennen kaikkea siksi, että katolta valuvat tuhannet vesilitrat tulee saada ohjattua jonnekin muualle, kuin talon perustusten viereen. Jos räystäs vuotaa, voi talo kastua alakautta.

Rännien kunnosta huolehtiminen palkitaan myös siisteillä ja pitkäikäisillä ränneillä, joita jäätymis- ja ruostevauriot eivät ole pilanneet. Rännien jäätymisen ja jääpuikkojen syntymisen ehkäiseminen on tärkeää myös talon asukkaiden turvallisuuden kannalta, voivathan kourut ja/tai jääpuikot pudota alas talon katon reunalta. Jotta sadevesijärjestelmä ei jäätyisi talvella, on kourut puhdistettava ja kuntotarkastettava vähintäänkin syksyisin – suosittelemme tosin, että sadevesikourut puhdistettaisiin myös talven jälkeen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.