KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lappeenranta – Vankkaa ammattitaitoa työhön kuin työhön

Kun tilaat kaikki huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton työt tältä kattourakoitsijalta, sinun ei tarvitse olla huolissasi lopputuloksesta tai siitä, kuinka jouhevasti kattourakka sujuu. Meidän kaikilla ammattilaisillamme on pitkä kokemus, joten kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt (myös kattoremontit) sujuvat vankalla ammattitaidolla. Katon uusiminen, kattovuodon ja kosteusvaurioiden korjaaminen sekä muut isommatkin urakat sujuvat ripeästi, sillä tiedämme aina, mitä tehdä. Valitsemme parhaan metodin huomioiden myös kustannuspuolen – paras tapa kunnostaa harjakatto, tasakatto tai esimerkiksi pulpettikatto on se, mikä tulee asiakkaan kannalta edullisimmaksi, mutta jättää silti katon luotettavan hyvään ja vettä pitävään kuntoon. Hyvä esimerkki on katon uusiminen, mitä ei joka kerta tarvitse toteuttaa saman kaavan mukaisesti. Jos kattorakenteissa ei ole esimerkiksi lahoa, voitaneen uusia pelkkä vesikate – ja huopakattoja voi rakentaa kaksi päällekkäin (siis uusi katto vanhan katon päälle).

Jotta kattoa ei tarvitsisi uusia kuin 40–70 vuoden (ehkä jopa 100 vuoden – riippuu katemateriaalista) välein, kannattaa kattoa huoltaa ja korjata. Koska tarjoamme kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä, olet aina kartalla kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimistarpeesta tai esimerkiksi tarpeesta huoltomaalata katto. Meiltä hoituu myös muiden läpivientien asentaminen, huoltaminen ja uusiminen, pieneläinesteiden asentaminen ja esimerkiksi peltisepäntöiden tekeminen. Kattopeltiseppiämme tarvitaan esimerkiksi piipun pellityksissä ja piipunhatun asentamisissa. Huolehdimme myös siitä, että omakotitalon tai esimerkiksi mökin katolle on asennettu tarpeellinen määrä kattoturvatuotteita. Lappeenrannassa tarvittuja kattoturvatuotteita ovat esimerkiksi lumiesteet, kattosillat ja kattotikkaat. Riippuu katon mittasuhteista, mitä kaikki kattoturvatuotteita viranomaiset edellyttävät katolle asennettavan.

Kattohuollot, katon varustelutyöt, kattopaikkaukset ja kattosaneeraukset onnistuvat myös Lappeenrannan naapurikunnissa Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella ja Taipalsaarella. Kattourakalle voi hakea lainaa kauttamme – yhteistyökumppanimme järjestää lainan nopeasti niin kattovuotojen korjauksille kuin lumenpudotusurakoille. Kotitalousvähennystäkin pääsee hakemaan, kun teettää kattotyöt tällä kattopalvelulla.

Tavoitteena aikaa ja katseita kestävä katto – tilaa kattotyösi Lappeenrannassa tästä osoitteesta

Meidän huollossamme oleva huopakatto, palahuopakatto, peltikatto tai tiilikatto kestää aikaa ja katseita Lappeenrannassa. Tiedämme konstit katon ulkonäön ja rasituksensietokyvyn säilyttämiseen, ja toteutamme tarpeelliset kattotyöt erinomaisella hinta-laatusuhteella. Yksi tärkeimmistä tavoista pitää katto tiiviinä, siistinä ja hyvännäköisenä on tarkastaa se puolen vuoden välein. Kevättarkastus voi nimittäin kertoa lumen painamista läpivienneistä tai esimerkiksi rikki menneistä kattotiilistä, ja jos näihin vaurioihin ei pikaisesti puututa, voi omakotitalon tai vaikka paritalon katto alkaa vuotaa.

Syystarkastuksen perusteella voidaan varmistua muun muassa siitä, että kaikki jiirit ovat tiiviit, ja ettei ränneissä ole jäätymiseen johtavia roskia. Myös kattomaalauksen ja sammaleiden poiston tarve käy ilmi kattoa tarkastettaessa. Siisti katto, mikä on ajallaan huoltomaalattu, kestää rasituksia ja miellyttää sekä omistajansa että ohikulkijoiden silmiä.

Huopakaton ylläpito onnistuu vähällä vaivalla – varsinkin tilatessasi kattotyöt meiltä

Huopakatot ja palahuopakatot pitävät ulkonäkönsä ja rasituksenkestävyytensä suhteellisen vähällä vaivalla. Kaikkein helpommalla pääset, kun tilaat huopakaton huollot, kuntotarkastukset ja satunnaiset korjaukset (esimerkiksi kattoreikien paikkaukset tai rännien kunnostukset) Lappeenrantaan meiltä. Me taidamme kaikenlaiset bitumikattotyöt, ja asianmukaisen välinearsenaalin sekä työtä pelkäämättömien ammattilaistemme ansiosta selviämme urakasta nopeasti.

Tärkeimpiä tapoja (kuntotarkastusten ohella) huopakaton kunnossapitoon ovat katon ilmapuhaltaminen, mikä poistaa katolta sammaloitumista aiheuttavat roskat. Jos katon pinnalta jo löytyy sammaleita, teemme oivallisen tarjouksen sammaleiden poistamisesta sammaleenpoistoaineella. Katon kuntoa voidaan tukea myös pinnoittamalla se uudestaan, minkä lisäksi tarvetta voi toisinaan olla myös lumen pudotuksella ja jään sulatukselle. Lopputulos voi olla jopa 40 vuoden iän saavuttava huopakatto.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.