KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Lappeenranta – Vuotavan katon korjaus mahdollisimman pian vaurioiden minimoimiseksi

Jos tiilikatto, huopakatto tai peltikatto vuotaa Lappeenrannassa, on se korjattava heti eikä vasta joskus hamassa tulevaisuudessa. Ota siis heti yhteyttä, jos katto vuotaa piipun juuresta, tai jos huomaat katon vuotavan TV-antennin kohdalta. Myös vuotavaan kattoikkunaan, vuotavaan kattoluukkuun ja muihin vuotaviin kattoläpivienteihin kannattaa puuttua saman tien, eikä kattoreikiä, rikkinäisiä kattotiiliä tai esimerkiksi vuotavia jiirejäkään (eli katon sisätaitteita) kannata jättää korjaamatta. Pikainen kattovuodon korjaus auttaa minimoimaan katon alle syntyvät vauriot. Parhaimmassa tapauksessa kattovuotoon voidaan puuttua jo ennen katon alla olevien rakenteiden kastumista.

Jotta se, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa, tulisi huomattua mahdollisimman pian, kannattaa katon kuntoa seurata. Kevättarkastuksen yhteydessä voidaan havaita esimerkiksi kattovuoto viemärintuuletusputken kohdalta, ja syystarkastus voi kertoa vaikkapa ilmanvaihtoputken kohdalta alkaneesta (tai alkaa uhkaavasta) kattovuodosta. Kattotarkastuksien avulla kattovuodot voidaan korjata heti tuoreeltaan, ja monet kattovuodot voidaan ehkäistä ennakoivilla kattokorjauksilla ja asianmukaisilla huoltotoimenpiteillä, kuten kattotikkaiden kiinnikkeiden kiristämisellä.

Meiltä saat vankkumattomalla asiantuntemuksella tehtävää katonkorjauspalvelua, minkä hinta ei hirvitä. Omakotitalojen ja kesämökkien vuotavien kattojen korjaukset voi vähentää verotuksessaan kotitalousvähennyksenä, eikä rahoituksenkaan hankkiminen tuota tuskaa. Remonttilainan löydät meidän kotisivujemme kautta, joten aloita elämäsi helpoin kattokorjaus Lappeenrannassa, Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella tai Taipalsaarella.

Vuotaako huopakatto, peltikatto tai tiilikatto myrskyn jälkeen Lappeenrannassa?

Myrsky voi saada pulpetti- tai vaikka harjakaton vuotamaan Lappeenrannassa, sillä se voi irrottaa katosta niin kattoturvatuotteita, erilaisia hormia ja putkia, kattopeltejä kuin kattotiiliäkin. Myrskytuuli voi myös repiä huopakattoa, tai kaataa puun talon katolle.

Talvikin voi saada aikaan kattovuodon, sillä lumen paino voi saada katon saumat tai läpiviennit pettämään. Alas putoava lumi voi irrottaa kattotarvikkeita, ja pakkaset rikkoa kattotiiliä. Jos kattokaivot jäätyvät, voi tasakatto alkaa vuotaa päälleen jääneiden sulamisvesien painon alla.

Myös asennusvirheet, vääränlaiset huoltotoimenpiteet tai esimerkiksi ikääntymisestä ja kosteudesta kertova ruoste voivat saada katon vuotamaan. Läpivientien tiivisteet voivat haurastuta, ja huopakatto kuivua niin, että se alkaa halkeilla. Olipa kyse mistä tahansa, tilaa vuotavan katon korjaus meiltä. Saat tiiviin ja toimivan katon, ja kaupan päälle kattotarkastuksen. Kattotarkastus kertoo tavoista, joilla palahuopakattoa, aaltopeltikattoa, betonitiilikattoa tai esimerkiksi konesaumakattoa voi estää vuotamasta Lappeenrannassa. Saatat saada tarjouksen vaikka kattomaalauksesta, mikä parantaa paitsi katon kuntoa, myös sen ulkonäköä!

Kiinteistön kattovuodon korjaus Lappeenrannassa – kolme eri tasoa

Tulemme aina paikan päälle Lappeenrantaan tai sen naapurikuntiin selvittääksemme, miten vuotava katto kannattaa korjata. Jos katon vauriot ulottuvat pelkkään vesikatteeseen, on katon korjaaminen helpoimmillaan – taso yksi tarkoittaa pelkän vesikatteen kunnostamista, kuten kattoikkunan tiivistämistä tai kattoreikien paikkaamista.

Meidän on mentävä tasolle kaksi, jos aluskatekin on vuotanut tai aluskate uupuu. Tuolloin katon korjaamiseen yhdistetään aluskatteen tiivistys tai osittainen vaihto, kattorakenteiden kuivatus (tai uusiminen lahonneilta osin) sekä märkien eristeiden vaihto.

Taso kolme tarkoittaa mittavinta kattourakkaa, eli kattoremonttia. Joissain tapauksissa katto voidaan uusia osittain – riippuu täysin tilanteesta, miten katto kannattaa vaihtaa. Katon vaihtoa tarvitaan silloin, jos katto olisi muutenkin tarkoitus pian uusia. Vanhaa kattoa ei kannata korjata isolla rahalla, vaan se on paras purkaa ja uusia. Joskus katon vauriot ovat niin pahat ja katon yleinen haurastuminen on niin pitkällä, että katto kannattaa uusia, vaikkei se olisi vielä teoreettisen käyttöikänsä päässä. Myös silloin tarjoamme kattoremonttia, jos katossa on asbestia.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.