KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Lappeenranta – Kattolumityöt kaikkien osapuolien hyväksi

Autokatoksien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), omakotitalojen, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotuksilla saadaan aikaan monenlaista hyvää. Lumenpudotus (varsinkin korkealta katolta) suojaa talon asukkaita ja muita ohikulkijoita katolta putoavalta lumelta. Lumi voisi aiheuttaa myös omaisuusvahinkoja pudotessaan alas väärään aikaan ja väärään paikkaan – lumi ja jää voisivat esimerkiksi rikkoa auton tuulilasin. Se, että katolta putoaa vauhdikkaasti iso määrä lunta, voi rikkoa myös kattoa. Lumi voi irrottaa kattoturvatuotteita, ilmanvaihtoputkia tai esimerkiksi kattotiiliä, ja kaikki tällainen voi saada talon katon vuotamaan Lappeenrannassa.

Joka talvi ei tarvita lumenpudotuksia tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta – kattolumitöille on tarvetta silloin, jos katolla on paljon lunta vielä siinä vaiheessa, kun pakkaslumi vettyy muuttuen raskaaksi suojalumikerrokseksi. Lumen määrä ja paino on tyypillinen syy tilata lumenpudotus tasakatolta. Myös kaltevat katot voivat tarvita lumenpudotuksia, jos lunta on epätavallisen paljon tai se on jakautunut epätasaisesti katolle. Myös silloin kannattaa olla yhteydessä lumenpudottajiimme, jos lunta meinaa pudota katolta siten, että se voisi aiheuttaa vahinkoja talon ympärillä liikkuville ihmisille. Meidän lumenpudottajamme osaavat tehdä kattolumityöt turvallisesti, mutta tehokkaasti. Pidämme huolen siitä, ettei kukaan joudu vaaraan, ja ettei katto vaurioidu töiden tiimellyksessä. Meillä on mahdollisuus tehdä lumenpudotus nosturiautolla, joten rakennuksen korkeus ei ole este lumen pudotukselle Lappeenrannassa, Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella tai Taipalsaarella.

Jotta lunta ei putoilisi katolta miten sattuu, kannattaa omakotitalon, kerrostalon ja esimerkiksi huvilan katolla hankkia lumiesteet. Sinulla on itse asiassa velvollisuus hankkia lumiesteet katolle, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Me teemme lumiesteiden asennuksen ja niiden huollot sekä korjaukset etevin ottein, joten ota yhteyttä kattopalveluumme myös lumiesteitä koskevissa töissä.

Kattolumityöt ja esimerkiksi lumiesteiden korjauksen voi vähentää verotuksessaan kotitalousvähennyksenä, ja tulkoon mainituksi sekin, että rahoitus kaikille kattotöille järjestyy perin juurin kätevästi meidän verkkosivujemme kautta.

Rännien ja katon jäänsulatus Lappeenrannassa – miksi emme poista jäätä mekaanisesti?

Jääpuikkojen poiston mekin teemme mekaanisesti, eli poistamme räystäiltä ja ränneistä riippuvat jääpuikot käsin katkomalla. Toki noudatamme erittäin suurta varovaisuutta, sillä sinne tänne lentelevät jäänkappaleet voivat pienuudestaan huolimatta saada aikaan suurta vahinkoa. Jos jäätä on katolla tai ränneissä, suoritamme jäänsulatuksen Lappeenrannassa. Katto ja rännit sulavat jäästä tuossa tuokiossa, kun ohjaamme jäätyneisiin kohtiin kuumaa vesihöyryä. Emme poista jäätä katolta mekaanisesti, koska kaikenlainen hakkaaminen ja paukutteleminen voisi rikkoa kattoa, rännejä tai niiden pinnoitteita. Vaikka vaurioita voisi sattua (esimerkiksi rännit saattaisivat pudota maahan), ei kaikkea jäätä ehkä sittenkään saataisi poistettua. Kuuma vesihöyry on varma veto kaikenlaiseen jään poistoon, ja sen käyttäminen on ekologistakin, toisin kuin monien jäänsulatusaineiden. Rännien korjaus tai huolto voi estää rännien jäätymisen, lisäeristeet puolestaan kattojään.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.