KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Liljendal

Huopakattoremontti Liljendal, nollaamme kattosi kilometrimittarin kerta laakista! Kun huopakattoremontti Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, kaikki vanhan kattorähjän viat ja vaivat ovat enää vain ikävä muisto.

Huopakattoremontti…

 • Varmistaa kattosi vedenpitävyyden. Jäljiltämme kattosi pitää vettä säällä kuin säällä!
 • Karkottaa sammaleen ja jäkälän ja pitää huolen, että kasvusto myös pysyy jatkossa poissa hyvin vähällä vaivannäöllä.
 • Palauttaa katon kuormansietokyvyn uutta vastaavalle tasolle. Urakan päätyttyä tiedät, että kattosi sietää vankkumatta vähintäänkin alueellisen peruslumikuorman verran talvista lumitaakkaa.
 • Varmistaa kattosi turvallisuuden.
 • Kirkastaa kattosi visuaalisen ilmeen. Urakan myötä voit heittää hyvästit vanhoille, halkeilleille ja auringon polttamille kattohuoville sekä ikälopuille kattotuotteille!

Kuulostaako houkuttelevalta? Jos olet totaalisen kyllästynyt vanhan huopakattosi oikutteluun ja sen kulahtanut ilmekin tympäisee pahemman kerran, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Sana vain, niin tulemme laittamaan kattoparan uusiksi tuota pikaa!

Huom. toimialueeseemme kuuluu Liljendal sekä lähipaikkakunnat, kuten Pernaja, Ruotsinpyhtää, Pukkila, Myrskylä ja Lapinjärvi. Myös muu Uusimaa/Itä-Uusimaa lukeutuu palveluverkostoomme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Liljendalissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Liljendalin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Liljendal – 6 hyvää syytä tilata urakka juuri meiltä

Palahuopakattoremontti Liljendal, miksi tilaisit urakan juuri meiltä? Vaikka Liljendalin alueella toimiikin useita huopa- ja palahuopakattoremontteja toteuttavia firmoja, olemme ilman muuta yksi parhaista valittavanasi olevista urakoitsijoista.

Tässä kuusi hyvää syytä tilata huopa- tai palahuopakattoremontti Liljendalissa meiltä:

 • Meillä on huopakattoremonteista pitkä kokemus jo ennestään.
 • Vankkaan kokemukseemme tukeutuen suoriudumme remontista kuin remontista selkein askelmerkein, ja voimme luvata urakalle luotettavan laatutakuun katon lähtökunnosta riippumatta.
 • Rutiinilla hommat hoituvat yhtä aikaa sekä ammattitaitoisesti että ripeästi. Työtunteja ei pala turhaan tupakointiin tai tyhjäkäyntiin.
 • Kun sävelet ovat selvät, myös urakan budjetti pysyy kurissa. Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Liljendalissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, et maksa uudesta katostasi ainakaan ylihintaa!
 • Työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys saattaa keventää kattoremontin kustannuksia lopulta yllättävän suurillakin summilla.
 • Emme epäröi tulla avuksesi edes saareen tiettömän taipaleen päähän.

Milloin voimme aloittaa? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopa- tai palahuopakattoremontista!

Huopakaton uusiminen Liljendal, urakan yhteydessä voimme myös parantaa kattosi eristystä helposti ja edullisesti

Huopakaton uusiminen Liljendal, ei välttämättä vain katon kunnostava urakka. Kun huopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, esimerkiksi katon eristyksen parantaminen onnistuu harvinaisen helposti ja edullisin kustannuksin.

Miksi katon lisäeristys kannattaa? Katon lisäeristys eli energiaremontti voi säästää huimia summia talosi tai mökkisi lämmityskuluissa. Kehnosti eristetty katto vuotaa lämpöä koko ajan harakoiden iloksi, mutta katon lisäeristyksellä korjaamme tämän kiusallisen ongelman täydellisesti.

Lisäksi katon eristyksen parantaminen voi parantaa asumismukavuutta. Nurkissa tuntuva veto vähenee kummasti, jos sallit meidän tilkitä kattosi salakavalat lämpövuodot.

Samalla teet tietenkin myös palveluksen Liljendalin luonnolle. Katon energiaremontti on ekoteko vailla veroistaan!

Vinkki: jos katto kaipaa lisää eristettä ja säästötilisi kumisee tyhjyyttään, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella voit maksaa huopakaton uusimistyöt Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi rennosti erissä niin halutessasi. Pitkässä juoksussa katon eristyksen parantaminen maksaa itsensä joka tapauksessa takaisin.

Palahuopakaton uusiminen Liljendal – uusi katto, uusi ilme?

Palahuopakaton uusiminen Liljendal, mahtava sauma stailata katto uusiksi! Jos kattosi ulkonäkö tympii, kattoremontin yhteydessä voimme raikastaa katon ilmeenkin näppärästi ja huokeaan hintaan.

Esimerkiksi kattohuopien värin vaihtaminen onnistuu poikkeuksellisen vähällä vaivalla, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla. Uusi huopa- tai palahuopakatto voi olla vaikka sininen, ruskea, vihreä tai jopa kirjava.

Jos kyseessä on palahuopakatto, kattolaattojen malliakin voidaan vaihtaa helposti kattoa uusittaessa. Nykypäivänä palahuopaa on saatavilla sekä kuusikulmion että suorakaiteen mallisella leikkuulla, ja suorakaide-palahuovasta on olemassa myös XL-kokoinen versio.

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa loistavan tilaisuuden päivittää myös kattotuotteet nykyaikaisiin malleihin. Tänä päivänä erilaisia kattoturvatuotteita, sadevesijärjestelmiä, piipunhattuja, kattoluukkuja ja kattoikkunoita on pilvin pimein, joten löydät saatavilla olevasta kattauksesta taatusti talosi tai mökkisi tyyliin istuvat varusteet.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kiinteistöllesi uusi, entistä tyylikkäämpi bitumikruunu! Keskustelemme uuden kattosi ominaisuuksista kanssasi puhelimitse tai kasvotusten silloin, kun sinulle sopii.

Tiesitkö, että joskus huopakaton uusiminen Liljendalissa voi vaatia luvan? Ilman lupaa ei kannata remontoida!

Sitähän luulisi, että omakotitalon, mökin/kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti ei kuulu muille kuin kiinteistön omistajalle. Näin ei kuitenkaan ole, sillä remonttiaikeet saattavat kiinnostaa myös rakennusvalvontaviranomaisia; joskus huopakaton uusiminen Liljendalissa voi edellyttää lupaa alueen rakennusvalvonnalta.

Huopakaton uusiminen tai remontointi Liljendalissa voi vaatia luvan esimerkiksi siinä tapauksessa, että urakan yhteydessä on aikomus muuttaa katon ulkonäköä tavalla tai toisella. Jos haluat vaikkapa vaihtaa huopakattosi väriä mustasta punaiseksi, todennäköisesti tarvitset siihen rakennusvalvonnan hyväksynnän. Jopa otsa- tai tuulilautojen maalaus uudella värisävyllä voi olla luvanvaraista.

Toisaalta myös kiinteistön energiatehokkuuteen vaikuttavat muutostyöt ovat tyypillisesti luvanvaraisia. Mm. katon eristys tai lisäeristys saattaa vaatia luvan.

Jos huopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää lupaa, muista hoitaa lupa-asiat kuntoon hyvissä ajoin ennen kuin urakka polkaistaan käyntiin. Näin varmistat remontin sujuvuuden ja vältät mahdolliset taloudelliset tappiot, joita luvatta remontoinnista voi joskus seurata. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat sinua lupa-asioiden selvittelyssä erittäin mielellään!