KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Liljendal – Kattotöitä piipun pellittämisestä katon korotukseen

Liljendalissa tarjoamamme kattopalvelu on suorastaan poikkeuksellisen monipuolista ja asiantuntevaa. Meillä on runsain mitoin ammattilaisia, joilta sujuvat kaikki huopakattoihin, palahuopakattoihin, tiilikattoihin ja peltikattoihin liittyvät toimenpiteet. Tämä sama kattofirma palvelee siis niin peltisepäntöiden, katon korotuksen, kattovuodon korjauksen, kattoremontin, kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen kuin vaikkapa verkotuksien asentamisenkin tiimoilta. Jos jäit miettimään, miten peltisepät liittyvät kesämökin, omakotitalon, paritalon ja autotallin kattoremontteihin ja muihin kattotöihin, kerrottakoon, että peltiseppämme toteuttavat muun muassa piipun pellityksiä ja piipunhattujen asentamisia (joilla piippu suojataan säiltä ja sateilta). Peltiseppiä tarvitaan myös esimerkiksi konesaumakaton asentamisessa ja korjaamisessa.

Katon uusiminen siirtyy aina vain tuonnemmas tulevaisuuteen, jos huopakatosta, peltikatosta tai tiilikatosta pidetään huolta säännöllisten kattohuoltojen muodossa. Eniten tarvittu kattohuolto Liljendalissa, Lapinjärvellä, Myrskylässä ja esimerkiksi Pernajassa on katon puhdistus, mikä kannattaa toteuttaa talven molemmin puolin. Samalla ilmaiseksi tekemämme kattotarkastus kertoo siitä, tarvitsevatko esimerkiksi katon läpiviennit asentamisesta, huoltamista tai uusimista. Kattotarkastuksella saataisiin ajoissa tieto myös kattoreikien korjaustarpeesta tai vaikkapa katolla kasvavista sammaleista, mitkä kannattaa poistaa ennen katon haurastumista ja saumavuotoja.

Kaikki kattotyömme aina kattoturvatuotteiden (eli esimerkiksi lumiesteiden, kattotikkaiden ja kattosiltojen) asentamiseen asti voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Kun urakka on ohi, voi omakotitalon tai mökin kattotöistä (vaikkapa kattoremontista tai katon huoltomaalauksesta) hakea kotitalousvähennystä.

Halumme palvella saa kattotyöt onnistumaan niin Liljendalissa kuin muuallakin Loviisassa

Kattoremonttimme, kattohuoltomme, kattokorjauksemme ja muut kattotyömme eivät onnistu Liljendalissa ja muualla Loviisassa vain sen takia, että käytämme kattotöissä laadukkaita kemikaaleja sekä vuosikymmenten mittaisilla takuilla varustettuja katemateriaaleja ja kattotarvikkeita. Kattotöiden onnistuminen edellyttää paljon katon asentajilta, kattohuoltajilta (kuten lumenpudottajilta) sekä katon korjaajilta. Meidän ammattilaisemme muodostavat tiiviin poppoon, jolta onnistuvat isojenkin myrskyvaurioiden korjaukset – tai vaikka sellaiset kattoremontit, joiden yhteydessä tasakatosta muokataan harjakatto.

Kattoremonttien ja muiden kattourakoiden onnistuminen vaatii myös sitä, että kattotyöntekijät eivät hosu suotta, vaan käyttävät katon uusimiseen, maalaamiseen tai esimerkiksi paikkaamiseen tarpeeksi aikaa. Jos kattotöitä ei tehtäisi huolellisesti, voitaisiin myöhemmin joutua käyttämään aikaa huolimattomuusvirheiden korjaamiseen.

Huolellisuuden lisäksi tarvitaan aitoa halua palvella asiakasta, ja laittaa tämän katto kerralla kuntoon. Me emme koskaan tee vain niitä töitä, mitkä asiakas on meiltä tilannut, vaan pohdimme myös tapoja nostaa katto ”nextille levelille”. Tämä onnistuu kaikkien kattotöidemme yhteydessä ilmaiseksi tekemämme kattotarkastuksen ansiosta. Kattotarkastus voi kertoa, että katto kannattaisi paitsi korjata, myös pestä ja maalata. Rännien puhdistuksen yhteydessä tehty kattotarkastus voi kertoa tarpeesta tiivistää aluskate, ja niin edelleen. Kerromme kaikista havainnoistamme ja ideoistamme hyvän tarjouksen kera.

Huopakattopaikkauksia, huopakattoremontteja ja muita huopakattotöitä pitkällä kokemuksella

Tilatessasi kaikki aumakaton, pulpettikaton tai vaikka tasakaton huopakattotyöt tästä osoitteesta saat osaksesi tasokasta kattopalvelua. Meillä on pitkä kokemus kaikista bitumikatoista, eli sekä palahuopakatoista, kolmiorimahuopakatoista että tiivissaumakatoista. Olemme perin juurin ihastuneita bitumikattoihin, joita on helppoa työstää, ja joiden vedenpitävyyteen voi luottaa. Huopakaton hyviin puoliin lukeutuvat myös hiljaisuus ja muun muassa ajaton ulkonäkö, joten kannattaa harkita huopakattoa niin omakotitalon kuin mökinkin uudeksi katoksi. Meidän kauttamme saat parhaat asentajat uudelle bitumikatolle. Katon asentaminen kruunataan kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän asentamisella.

Joko sinulla on huopakatto? Siinä tapauksessa kannattaa olla yhteydessä huopakaton säännöllisten huoltojen ja satunnaisesti tarvittujen huopakattokorjausten tiimoilta. Meidän taidokkaisiin ammattilaisiimme kannattaa olla yhteydessä niin kattoreikien paikkaamisen kuin vuotavan piipunjuuren korjaamisen takia – kattosi on pian taas loistokunnossa Liljendalissa (muussa tapauksessa suosittelisimme mainion hinta-laatusuhteen huopakattoremonttia).

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.