KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Nokia

Huopakattoremontti Nokia – Huopakattoremonttisi onnistuu tasokkaasti ja pitkäikäisellä lopputuloksella, kun tilaat sen meiltä! Kattotiimimme uusii tasakaton, pulpettikaton, aumakaton tai esimerkiksi mansardikaton vankkumattomalla ammattitaidolla. Ulkorakennuksen, kesämökin tai omakotitalon huopakattoremontti Nokialla voi sisältää useita työvaiheita, mutta me hoidamme ne kaikki puolestasi aina loppusiivoukseen asti. Lopputulos on juuri sellainen kuin alan parhaimmilta ammattilaisilta voi odottaakin. Edessäsi on useita huolettomia vuosia uuden bitumikaton alla!

Huopakattoremonttimme Nokialla voi maksaa yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella, ja töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen. Tarkempi tieto siitä, kuinka kohtuullisella hinnalla voimme bitumikattosi uusia, selviää käytyämme paikan päällä. Se, mitä huopakattoremontti Nokialla maksaa, riippuu muun muassa katon koosta, läpivientien määrästä, rakennuksen korkeudesta, katon puurakenteiden kunnosta ja sadevesijärjestelmän uusimistarpeesta.

Toteutamme huopakattoremontit erinomaisella hinta-laatusuhteella myös saarikohteissa. Voit tilata katon vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin vaikkapa Hämeenkyrö, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi, sillä aluettamme on koko Pirkanmaa. Eiköhän laiteta vanhan ja epäluotettavan katon tilalle uusi huopakatto, eli ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme jo tänään!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Nokialla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Nokian alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Nokia – Laattakaton vaihto ei kuormita asiakasta

Palahuopakattoremontti Nokia – Ahkerat ammattilaisemme uusivat laattakattosi täyden palvelun pakettina! Mökin, varaston, autotallin, omakotitalon tai esimerkiksi rantasaunan huopakattoremontti ei kuormita sinua millään tavalla, sillä ei ole sellaista työvaihetta, mitä emme tekisi puolestasi. Huopakattoremontti sisältää työsuunnitelman, työskentelyalueen suojauksen, materiaalihankinnat, purku- ja pohjatyöt, oikeanlaiset asennukset jokaiseen työvaiheeseen, katon varustelun, lopputarkastuksen, loppusiivouksen ja jätteiden viennin jäteasemalle. Pyrimme työskentelemään niin, että aiheutamme mahdollisimman vähän häiriötä. Näin ollen voit asua rakennuksessasi koko kattoremontin ajan.

Kun palahuopakattoremontti Nokialla on ohi, saat järkevän laskun urakasta. Tiedät jo etukäteen, paljonko kattourakasta maksat, sillä laadimme tarjouksen pian yhteydenottosi jälkeen. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous palahuopakattoremontista Nokialla, ja tämän voit hoitaa alta pois vaikka heti.

Se, kauanko palahuopakattoremontti Nokialla kestää, riippuu tapauksesta. Voimme antaa tarkemman aika-arvion sitten, kun olemme tarkastaneet bitumipaanukattosi. Hyvä nyrkkisääntö on se, että mitä aikaisemmassa vaiheessa katto uusitaan, sitä yksinkertaisemmin (ja nopeammin ja edullisemmin) se onnistuu.

Huopakaton uusiminen Nokia – Uusimamme huopakatto tarjoaa parhaan suojan rakennuksellesi

Huopakaton uusiminen Nokia – Nokkelat ammattilaisemme osaavat uusia kaikenlaiset bitumikatot! Tilaa huopakattoremontti meiltä silloinkin, kun huopakaton uusiminen Nokialla voidaan toteuttaa purkamatta vanhaa kattoa. Tiedämme, kuinka vanha katto kuuluu tasoittaa, ja mitä kaikkea muuta pitää ottaa huomioon silloin, kun kattosaneeraus tehdään tällaisella (normaalista poikkeavalla) tavalla.

Jätä asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattoremontti meidän kontollemme silloinkin, kun huopakaton uusiminen Nokialla edellyttää erityisen paljon pohjatöitä. Ehkä katto on vuotanut, ja sen alla on siksi erilaisia kosteusvaurioita? Kenties kattorakenteet ovat vaurioituneet myrskyn tai katolla olleen lumitaakan takia? Me laitamme kaiken kuntoon varsin kohtuullisella hinnalla.

Kun tilaat huopakaton uusimisen Nokialle meiltä, varmistat sen, että saat rakennuksellesi parhaan suojan säiltä. Asentamamme huopakatto on tiivis ja kestävä. Se on myös helppohoitoinen, mutta helppohoitoisuus ei tarkoita samaa kuin huoltovapaa. Huopakattohuollot varmistavat kattosi pitkäikäisyyden. Voit tilata nekin meiltä! Palveluvalikoimaamme kuuluvat niin lumenpudotukset kuin sammaleiden poistotkin (sekä kaikki mahdolliset huopakattokorjaukset).

Palahuopakaton uusiminen Nokia – Bitumipaanukaton uusimisen yhteydessä voidaan uusia myös kattotuotteet

Palahuopakaton uusiminen Nokia – Mikäli etsit maamme parhaita huopakaton tekijöitä, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan! Pyydä tarjous huopakattoremontista, niin kokeneet ammattilaisemme tulevat uusimaan bitumipaanukattosi. Huopakattoremontin aikana teemme kaiken, mitä sinä ja kattosi tarvitsette. Palahuopakaton uusiminen Nokialla voi sisältää esimerkiksi kastuneiden eristeiden uusimisen, piipun pellityksen ja lahon vaurioittaman aluslaudoituksen purkamisen. Purettujen aluslaudoituksien tilalle asennamme uudet ja terveet aluslaudoitukset. Joissain tilanteissa olemassa olevan aluslaudoituksen päälle voidaan asentaa uusi katevanerointi tai OSB-kattolevytys.

Palahuopakaton uusiminen Nokialla sisältää usein myös kattotuotteiden uusimisen. Selvitämme, mitkä kattotuotteet voidaan välivarastoida ja asentaa uudelle katolle. Esimerkiksi aurinkopaneeleita ei ehkä tarvitse uusia kattoremontin yhteydessä. Sen sijaan ainakin osa kattoturvatuotteista (joita ovat muun muassa lumiesteet ja lapetikkaat) ja kattoläpivienneistä voi olla hyvä uusia. Myös sadevesijärjestelmä – mikä laattakaton tapauksessa tarkoittaa vesikouruja ja alastuloputkia – voi kaivata uusimista. Palahuopakaton uusiminen Nokialla ei johtaisi toivottuun lopputulokseen, jos uusi katto saisi seurakseen vanhat, vääntyneet, ruosteiset ja raidoittuneet rännit.

Huopakattosaneeraus Nokia – Taiten tehty kattosaneeraus johtaa mainioon lopputulokseen

Huopakattosaneeraus Nokia – Kun odotat kattosaneeraukselta paljon, valitse meidät! Et tule pettymään, kun asialla on tämä kattoremonttipalvelu. Teemme jokaisen meiltä tilatun huopakattoremontin yhtä huolellisesti ja asiantuntevasti. Huopakattoremontti on yksi tärkeimmistä omakotitalon, mökin tai piharakennuksen remonteista, joten emme salli itsellemme minkäänlaista lepsuilua. Panostamme jokaiseen työvaiheeseen, joita voikin olla paljon. Se, mitä kaikkea juuri sinun rakennuksesi huopakattosaneeraus Nokialla sisältää, selviää ennen urakan aloittamista.

Huopakattosaneeraus Nokialla voi sisältää esimerkiksi aluslaudoituksen kunnostuksen, alushuovan asennuksen, pintahuovan asennuksen (asianmukaisilla huopakattonauloilla tai ruuveilla) ja piipun pellityksen. Tarvittaessa kunnostamme savupiipun suorittamalla muuraustyöt huopakaton yläpuolella olevalta osuudelta uusilla tiilillä. Kattosaneerauksen yhteydessä on mahdollista ja itse asiassa varsin suositeltavaa lisätä savupiippuun myös piipunhattu!

Taiten tehty huopakattosaneeraus Nokialla johtaa mainioon lopputulokseen, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous tasakattosi, aumakattosi, pulpettikattosi tai vaikkapa harjakattosi uusimisesta. Aloitamme urakan mahdollisimman pian, joten uusi huopakatto uusine kattovarusteineen on jo aivan nurkan takana. Uuden katon alla ei tarvitse pelätä kattovuotoja!