KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Nokia – Kattolumet alas turvallisesti näillä keinoin

Kattolumien äkillinen alas putoaminen voi aiheuttaa vaurioita katolle. Alas syöksyvät lumimassat voivat irrottaa kattoturvatuotteita tai vaikkapa vesikouruja paikoiltaan. Katto saattaa myös naarmuuntua, ja naarmu avaa reitin ruosteelle.

Lumen äkillinen ja suunnittelematon putoaminen katolta voi olla vaarallista myös ihmisille, jotka liikkuvat talon likellä. Ohikulkijan ei tarvitse olla aivan räystään alla, sillä kovan vauhdin saanut lumimassa voi singota pitkänkin matkan päähän. Lumi voi rikkoa myös pihalle parkkeerattuja autoja ynnä muuta omaisuutta.

Lumen alas putoamisesta aiheutuvien vahinkojen ehkäisemiseen on kaksi keinoa. Ensimmäinen on asentaa katolle lumiesteet (ja tarvittaessa huollattaa sekä korjauttaa vanhat lumiesteet). Lumiesteet pitävät lumimassat katolla, kunnes aurinko sulattaa lumet sadevesijärjestelmän kautta poistuvaksi vedeksi.

Toinen keino on lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, paritalon, kerrostalon, rivitalon (eli kaikenlaisten taloyhtiöiden), autotallin tai -katoksen tai joidenkin muiden kiinteistöjen katoilta. Kattolumitöiden avulla lumet saadaan alas turvallisesti ja kattoa rikkomatta, ja talon vieressä voi taas liikkua huolettomin mielin. Voit tarvita lumenpudotusta tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta, vaikka katon reunalla olisi rivi lumiesteitä, sillä joskus lunta on enemmän kuin mitä lumiesteet jaksavat pidätellä.

Meidän kokeneet lumenpudottajamme tietävät, miten lumenpudotus korkealta katolta tehdään mahdollisimman turvallisesti – ja helposti. Tarvittaessa tuomme mukanamme nosturiauton, kun tulemme tekemään lumenpudotusta Nokialle.

Turvallisuutta pidetään yllä myös turvavaljailla ja muilla työturvallisuustuotteilla. Turvavaljaat ovat käytössä myös tasakaton lumenpudotusta tehdessä. Katon kunto pysyy hyvänä, sillä emme raavi kattoa lapioillamme ja lumentyöntimillämme.

Teemme Nokialla, Hämeenkyrössä, Pirkkalassa, Sastamalassa, Tampereella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä myös katon ja rännien jäänsulatukset, jääpuikkojen poistamisesta puhumattakaan. Olipa kyse rännien sulatuksesta vesihöyryllä tai liian painavien lumimassojen vähentämisestä, voi yksityisasiakas hakea töistä kotitalousvähennystä. Rahoituskin järjestyy näppärästi – tutustu verkkosivujemme kautta haettavaan rahoitukseen, minkä ansiosta kattolumitöihin voidaan ruveta vaikka saman tien!

Kattolumitöiden hinta Nokialla

Olet ehkä selaillut verkkosivustoamme hinnastoa etsien. Sellaista ei valitettavasti ole tarjolla, sillä jokainen kattourakka on erilainen. Jotta et maksaisi kattotöistäsi liikaa, tutustumme jokaiseen kohteeseen ja siellä tarvittaviin toimenpiteisiin, ja laadimme tarjouksemme faktojen perusteella. Tämä pätee myös kattolumitöihin Nokialla ja sen naapurikunnissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lumenpudotuksesta, niin tulemme paikan päälle tutustumaan tilanteeseen.

Panemme merkille kerrostalon, omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön sijainnin. Lumen pudotuksen hintaa laskettaessa vaikuttaa myös katon pinta-ala sekä katon kaltevuus.

Meitä kiinnostaa myös se, kuinka paljon katolla on lunta, miten se on jakaantunut ja onko se kevyttä pakkas- vaiko vettynyttä suojalunta.

Selvitämme myös sen, kuinka monta lumenpudottajaa paikalle tarvitaan, ja onko vaarallista aluetta valvottava. Tarjouksessa huomioidaan myös mahdollisesti tarvittu liikenteenohjaus ja lumen kuljetus pois pihasta. Sekin vaikuttaa, voidaanko kattolumityöt tehdä päiväaikaan – ja se, tarvitaanko myös jään poistoa katolta.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.