KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Nokia – Selvitämme vesikourujen tulvien aiheuttajan

Räystään vuotaminen tarkoittaa sitä, että sadevesi tulvii räystäskourujen yli. Jos sadevesiä ei saada ohjattua tarpeeksi kauas talon perustuksista, voi kosteus nousta maaperästä aina rakenteisiin asti, ja seurauksena voi olla ongelmia kosteuden kanssa. Todennäköisesti räystään vuotamisessa Nokialla on kyse siitä, ettei vesikouruja ole säännöllisesti puhdistettu. Tilaa tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus meiltä – etenkin korkean talon vesikourujen puhdistus kannattaa teettää kokeneilla ammattilaisillamme.

Selvitämme, miksi räystäs vuotaa. Jos kyse on rakenteellisesta viasta, ei omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus riitä. Silloin teemme tarjouksen rännien korjaamisesta tai uusimisesta Nokialla, Hämeenkyrössä, Pirkkalassa, Sastamalassa, Tampereella, Vesilahdella tai Ylöjärvellä. Myös tällaiset kattotyöt voi maksaa nettisivujemme kautta saatavalla rahoituksella, eikä kotitalousvähennystäkään kannata jättää hakematta.

Rännien puhdistus Nokialla säntillisin väliajoin

Sadevesijärjestelmien puhdistus kannattaa hoitaa säntillisin väliajoin – niin Nokialla kuin muuallakin Suomessa. Kuten edellä todetaan, puhtaat ja ehjät rännit vievät katolle lankeavat sadevedet tarpeeksi kauas rakennuksesta. Sadevesijärjestelmä on siis olemassa suojellakseen rakennusta kosteusvaurioilta.

Roskat estävät sadevesijärjestelmää toimimasta normaalisti. Roskat voivat myös heikentää sadevesijärjestelmän kuntoa nopeuttamalla kourujen ruostumista ja johtaen jäätymisvaurioihin. Ruostevauriot voivat aikaistaa kourujen uusimisajankohtaa, eli aiheuttaa sinänsä turhia kustannuksia. Jäätymisvaurioidenkin korjaamiseen kuluu rahaa, vaikka kaikki kattotyömme onkin hinnoiteltu maltillisesti. Jäätymisvauriot näkyvät muun muassa auenneina saumoina ja ränneinä, joiden kaadot antavat nykyisellään väärään suuntaan.

Rännien jäätymiseen kannattaa puuttua tilaamalla rännien sulatus kuumalla vesihöyryllä. Myös jääpuikot kannattaa poistaa ränneistä roikkumasta. Jää voi aiheuttaa turvallisuusuhkia pihamaalla kulkeville ihmisille, sillä jäätyneet vesikourut tai jääpuikot voivat pudota alas katolta.

Suosittelemmekin, että saunamökkien, luhtitalojen, kerrostalojen ja esimerkiksi rintamamiestalojen vesikourut puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Rännien puhdistuksen saa meiltä joko erillistyönä tai esimerkiksi katon kevät- ja syyshuollon yhteydessä.

Sadevesijärjestelmien puhdistuksiin Nokialla löytyy ainakin yksi peruste lisää

Edellä lueteltiin hyviä syitä muistaa sadevesijärjestelmien puhdistus Nokialla. Säännöllisesti puhdistetut rännit vetävät hyvin, jolloin rakennus on paremmassa suojassa kosteudelta. Lisäksi rännien puhdistus ehkäisee ruoste- ja jäätymisvaurioita sekä katolta putoavista jääpuikoista aiheutuvia vaaratilanteita. Kerrottakoon vielä yksi syy sille, miksi kerrostalojen, paritalojen, omakotitalojen, mökkien ja esimerkiksi autotallien rännit kannattaa puhdistuttaa säännöllisin väliajoin.

Aina kun teetät ammattilaisillamme jonkin kattotyön, saat katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle. Tämä ei ole mikään vähäpätöinen juttu, sillä katon kunnon tarkastus voi kertoa toteuttamista odottavista kattohuolloista tai kattokorjauksista. Mitä nopeammin katon tarpeet täytetään, sen parempi. Huollettu katto pysyy tiiviinä ja toimivana pitkään.

Katon kunnon tarkastuksen saa ilmaiseksi myös kattokaivojen ja jalkarännien puhdistusten yhteydessä. Kattokaivoja tavataan vain tasakatoilla. Jalkarännit voi tilata kattopeltisepiltämme. Tuolloin sadevedet eivät ohjaudu rännikouruihin vaan suppiloihin ja alastuloputkiin, joita kutsutaan jalka- tai pystyränneiksi.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.