KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Nokia – Taiten tehdyt kattourakat tukevat katon kuntoa

Huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto tarvitsee erilaisia kattotöitä vuosikymmenten mittaisen käyttöikänsä aikana. Näitä katon kuntoa tukevia ja sen käyttöikää pidentäviä kattotöitä ovat muun muassa kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, sammaleenpoisto ja kattoreikien paikkaus. Aina kun teemme joitain kattotöitä Nokialla, tarjoamme kaupan päälle kattotarkastuksen, ja tuo kattotarkastus kertoo katon kuntoa nyt ja lähitulevaisuudessa tukevien lisätöiden tarpeesta. Jos katto on kaikin puolin kunnossa, emme tarjoa sen paremmin uusien läpivientien asennusta kuin vanhojen läpivientien huoltoa tai uusimista – muista kattotöistä puhumattakaan. Kattotarkastuksen saa sekä pieneläinesteiden asentamisen että esimerkiksi katon syyshuollon yhteydessä.

Kattohuoltojen ja kattokorjausten lisäksi teemme Nokialla myös katon uusimisen, kattoturvatuotteiden (lumiesteiden, kattosiltojen ja esimerkiksi kattotikkaiden) asentamisen sekä muun muassa peltisepäntyöt. Mihin kattotöihin tarvitaan kattopeltisepän erityisosaamista? Esimerkiksi piipun pellittämiseen, konesaumakaton asentamiseen ja piipunhatun asentamiseen.

Omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt voi rahoittaa kauttamme saatavalla remonttilainalla. Tuon rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa, eikä kotitalousvähennyksenkään hakemista tarvitse pelätä. Kotitalousvähennyksen hakemiseen tarvittavat tiedot löytyvät antamastamme laskusta, ja prosessi hoituu kokonaan verkossa. Huomaathan, että teemme taidokkaita kattotöitämme myös Hämeenkyrössä, Pirkkalassa, Sastamalassa, Tampereella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen avaimet käteen -tarjous kaikista tarvitsemistasi kattourakoista!

Kattoremontin yhteydessä tekemättä jääneet kattotyöt Nokialla voinee hoitaa jälkikäteen

Kattoremontti rakentuu monista työvaiheista. Omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon kattoremontin yhteydessä teemme muun muassa aluskatteen asentamisen, kattorakenteiden kunnostamisen, läpivientien tiivistämisen ja suojapellittämisen sekä sadevesijärjestelmän asentamisen.

Jos sinun talosi katon alla ei ole aluskatetta, mikä suojaa kattorakenteita kosteudelta, voidaan se ehkä jälkiasentaa. Muita jälkikäteen hoidettavia kattotöitä Nokialla ovat esimerkiksi uusien läpivientien asentaminen tai vanhojen läpivientien parempi tiivistäminen. Kattoturvatuotteita voidaan lisätä katolle koska vain. Myös sadevesikourut ja alastuloputket voidaan jälkiasentaa. Ei haittaa, vaikka katollasi olisi jo jonkin verran ikää. Katon turvallisuutta parantavat kattoturvatuotteet kannattaa asentaa paikoilleen, sadevesien ohjaamisesta huolehtivista vesikouruista puhumattakaan. Aikanaan koittavan kattoremontin yhteydessä kaikki hyväkuntoiset kattovarusteet puretaan ja välivarastoidaan uudelle katolle asentamista odottamaan. Hiljattain hankitut kattovarusteet eivät siis mene haaskuun, vaan ne jatkavat toimintaansa uudella katolla.

Jos yläpohjassa ei ole tarpeeksi eristeitä, voidaan niitä lisätä vanhankin katon alle. Kuivia eristeitä ei tarvitse vaihtaa katon uusimisenkaan yhteydessä. Eristeet vaihdetaan usein vain silloin, jos ne ovat kastuneet ja homeisia.

Myös piipun pellitys voidaan hoitaa jälkikäteen. Piipunpellitys suojaa piippua kosteudelta ja rapautumiselta.

Huopakatto sopii loiville ja kalteville katoille

Yksi ehdottomista suosikeistamme on huopakatto. Huopakatto on todella monikäyttöinen katto, sillä se sopii sekä loiville että kalteville katoille. Tiivissaumakatteen voi asentaa jopa tasakatolle. Kattohuopaa on niin helppo työstää, että se sopii myös monimuotoisille katoille. Ota yhteyttä meidän kattopalveluumme – luvassa on tiivis, toimiva, upealta näyttävä ja helppohoitoinen katto. Asennamme tai uusimme niin omakotitalojen, vapaa-ajan rakennusten kuin ulkorakennustenkin katot.

Toteutamme Nokialla myös erilaiset huopakattohuollot sekä huopakattojen korjaukset. Huopakatto voi suojata rakennusta sääilmiöiltä jopa noin 40 vuotta, jos se puhdistetaan usein. Muita huopakattohuoltoja ovat tarvittaessa tilattavat sammaleentuhokäsittelyt ja lumenpudotukset. Kertaalleen kannattaa teettää myös huopakattomaalaus. Huopakattoa suojaavan pinnoitteen uusiminen auttaa kattoa kestämään paremmin erilaisia rasituksia, kuten auringon kuivattavaa vaikutusta.

Joitain vaurioita saattaa esiintyä, mutta nopea kattopaikkaus palauttaa katon kyvyn pitää vettä. Esimerkkejä huopakattopaikkauksista ovat irronneiden palahuopapaanujen liimaaminen, katon saumojen tiivistäminen ja irronneiden kattotikkaiden kiinnittäminen katolle yhdessä reikien paikkauksen kanssa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.