KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Etelä-Pohjanmaa – nopealla reagoinnilla vauriot pieniksi

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa, on kyseessä uhka. Kattorakenteet ja eristeet ovat vaarassa kastua, jos peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Etelä-Pohjanmaalla. Katto on saatava pian korjattua, jotta voitaisiin välttää katon vesivahinko. Aina kun teemme kattokorjausta Etelä-Pohjanmaalla eli Alajärvellä, Alavudella, Evijärvellä, Ilmajoella, Isojoella, Karijoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kuortaneella, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla, Seinäjoella, Soinissa, Teuvassa, Vimpelissä tai Ähtärissä, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen aikana voi paljastua jokin toinen vuotava kohta katossa, tai ehkä löydämme muita huonokuntoisia kohtia, joista katto olisi voinut alkaa kohtaa vuotaa. Näin ollen kattovuodon korjaus on myös mahdollisuus: mahdollisuus saada tasakatto, pulpettikatto tai vaikka harjakatto kerralla todella hyvään kuntoon. Kattotarkastuksen jälkeen kerromme myös mahdollisista huoltotarpeita koskevista havainnoistamme, ja annamme hyvän tarjouksen katon kuntoa kohentavista kattohuolloista.

Vaikka kattovuoto ja katon vesivahinko olisivat saaneet katon sen verran huonoon kuntoon, että katto on paras uusia, kannattaa edessä olevaan kattourakkaan suhtautua mahdollisuutena. Me teemme kaikki kattotyöt rikkinäisten tiilien vaihtamisesta koko katon uusimiseen todella kilpailukykyisin hinnoin, ja kotitalousvähennystäkin töistämme voi ja saa hakea. Kun talossa on uusi katto, ei sen tarvitse pelätä vuotavan, eikä isompia kattotöitä ole luvassa pitkiin aikoihin (uusi katto on pitkään miltei huoltovapaa, eikä reikiä tai saumavuotojakaan synny hevillä katon ollessa uudenkarhea).

Huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuoto voi johtua katon ikääntymisestä

Kun katto vanhenee Etelä-Pohjanmaalla, alkavat sen rakenteet haurastua, ja kattovuodot muuttuvat aiempaa todennäköisemmiksi. Se, että omakotitalon, mökin, rivitalon, kerrostalon tai ulkorakennuksen katto on vanha, ei automaattisesti tarkoita kattovuotoa. Katto voi pysyä tiiviinä vielä vanhoilla päivilläänkin, kun sitä huolletaan säännöllisesti, ja kun katto tarkastetaan usein. Kattotarkastuksien – joita suosittelemme tekemään kaksi kertaa vuodessa – ansiosta kaikki ruostevauriot, rikkinäiset tiilet ja muut kattovuodoille ja katon vesivahingoille altistavat asiat saadaan kuntoon Etelä-Pohjanmaalla jo ennen, kuin katto vuotaa.

Kattotarkastuksen aikana käymme läpi koko katon pinnan huomataksemme juurikin ne ruostevauriot tai esimerkiksi huonokuntoiset saumat tai läpiviennit. Tarkastamme myös kattoturvatuotteiden ja muiden kattotarvikkeiden kiinnitykset, sillä jos katosta irtoaa väkisin jotain, voi katto alkaa vuotaa.

Kattotarkastus (minkä saat kattotöidemme yhteydessä aivan ilmaiseksi) ulottuu myös katon alle. Katon alla pääsemme tutustumaan siihen, missä kunnossa kattorakenteet ovat. Kattorakenteissa voi olla kosteutta myös niin sanotun kondenssiveden takia. Meitä kiinnostaa myös aluskatteen kunto. Jos katto vuotaa piipun juuresta tai jos kattoikkuna vuotaa, ottaa aluskate kosteuden vastaan viedäkseen sen pois katolta. Näin ollen jokainen katolla oleva vuotava läpivienti tai esimerkiksi reikä ei pääse aiheuttamaan katon vesivahinkoa, vaan vuotavan katon korjaamiseksi riittää vesikatteen tiivistys.

Miten katto korjataan, jos jiiri tai kattoluukku vuotaa Etelä-Pohjanmaalla?

Ota yhteyttä meihin, jos kattoluukku vuotaa, tai jos katto vuotaa antennin juuresta. Meiltä saat parasta palvelua silloinkin, jos katon viemärintuuletusputki vuotaa, tai jos IV-putki vuotaa katolla. Tulemme paikan päälle selvittämään, miten vuotava tiilikatto, peltikatto tai huopakatto kannattaa korjata, ja mitä työ maksaa Etelä-Pohjanmaalla. Mitä aikaisemmassa vaiheessa vuotavaa tasakattoa, harjakattoa tai esimerkiksi aumakattoa päästään korjaamaan, sitä helpommalla kattourakasta voi selvitä, eikä hintakaan muodostu merkittäväksi. Jos ollaan siinä pisteessä, että aluskatekin on vaurioitunut, ja katon alla on kosteutta, on harkittava tarkkaan, tuleeko kattoremontti sittenkin kannattavammaksi vaihtoehdoksi. Tarkastamme tilanteen ja annamme asiantuntevan arviomme siitä, kannattaako tehdä katon osittainen korjaus vaiko kattoremontti.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.