KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Etelä-Pohjanmaa – epäpuhtaudet haitallisia katteelle

Katon puhdistus (esimerkiksi tiilikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus) ovat mitä tärkeimpiä omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuoltoja Etelä-Pohjanmaalla. Jos roskien poistoa ei tehdä, voi katon ikääntyminen alkaa ottaa jättiharppauksia. Ikääntyminen ja kuluminen voivat johtaa kattovuotoihin ja isonkin mittakaavan kattokorjauksiin. Tilaa katon puhdistus tai sammaleentuhokäsittely meiltä niin Alajärvellä, Alavudella, Evijärvellä, Ilmajoella, Isojoella, Karijoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kuortaneella, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla, Seinäjoella, Soinissa, Teuvassa, Vimpelissä kuin Ähtärissä!

Teemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella myös kaikki muut kattohuollot, kuten lumenpudotukset tai rännien sulatukset vesihöyryllä. Kiinnitämme huomiota huoltotoimenpiteiden katto- ja ympäristöystävällisyyteen – ja hinnoittelemme ne kukkaroystävällisesti. Kotitalousvähennys tuo säästöjä omakotitalon tai mökin kattohuoltoja teettäville, ja rahoituksen avulla kustannukset voi maksaa sopivan kokoisissa erissä.

Katon puhdistamiseksi luettavat kattohuollot Etelä-Pohjanmaalla

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus (esimerkiksi tiilikaton harjaus) on kattotyö, mikä kannattaa teettää kaksi kertaa vuodessa. Jos tilaat samalla sadevesikourujen puhdistuksen, kutsutaan huoltokokonaisuutta katon kevät- tai syyshuolloksi. Roskien poisto katolta estää katon likaantumisen, ruostumisen ja sammaloitumisen – eli kaikki ne ilmiöt, mitkä alkaisivat syödä kattoa ja aiheuttaa erilaisia vaivoja sekä vaurioita. Rännien puhdistus pitää huolta sadevesijärjestelmän vedosta ja sitä kautta rakennuksen kuivuudesta. Myös sammaleen poisto katolta on kattopuhdistus, minkä voi tilata meiltä Etelä-Pohjanmaalle. Tilaa myös katon puhdistus lumesta aina kun sitä tarvitset.

Sammaleenpoisto Etelä-Pohjanmaalla – kasvustot pois juurineen

Olipa kyse säärikarvojen ajamisesta tai sammaleenpoistosta katolta, tulee lopputuloksesta pitkäkestoinen vain, jos kasvustot saadaan pois juurineen. Käänny siksi puoleemme, jos omakotitalon, mökin, autotallin, grillikodan tai esimerkiksi kerrostalon katolta pitää poistaa sammaleita. Levitämme katolle sammaleentuhoaineen, mikä imeytyy tiilien tai huopakatteen sisään. Näin kaikki sammalet saadaan pois kattoa kiusaamasta – sammaleistahan on pelkkää haittaa, sillä ne rumentavat katon ja nopeuttavat sen kulumista, ikääntymistä sekä haurastumisesta. Peltikatolle teemme tarvittaessa ruosteenpoiston missä tahansa Etelä-Pohjanmaalla.

Lumenpudotukset Etelä-Pohjanmaalla – mitä tulee ottaa huomioon?

Lumenpudotus, jäänpudotus, jääpuikkojen poisto/pudotus ja rännien sulatus vesihöyryllä ovat haastavia kattohuoltoja. Jäisellä katolla liikkumiseen liittyy paljon riskejä. Kattohuoltajan lisäksi vaarassa ovat myös ohikulkijat (lumen ja jään pudotuspaikka pitää valita ja eristää huolella). Kattokin voi vaurioitua, jos otteet eivät ole kohdillaan lumenpudotuksessa tai jään poistossa. Kaikki kattolumityöt ja jään poistot Etelä-Pohjanmaalla kannattaa tilata meidän ammattilaisiltamme, sillä näin urakka sujuu mahdollisimman turvallisesti, kattoystävällisesti ja jouhevasti.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.