KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Etelä-Pohjanmaa – Katon kunnostaminen kysyy tietotaitoa

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattoremontit sekä kattotyöt vaativat tietotaitoa. Tietotaito, millä katto voidaan saada kuntoon tilanteesta riippumatta, syntyy kokemuksen ja koulutuksen kautta. Kun luotat huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi asiantunteviin käsiimme, hoituu koko urakka kiistattomalla ammattitaidolla ja varmoilla otteilla. Meiltä voi tilata Etelä-Pohjanmaalle niin peltisepäntöitä (kuten piipun pellityksen tai piipunhatun asennuksen), läpivientien huoltoja, asennuksia ja uusimisia kuin vaikka uuden katon asennuksenkin. Kattoremonttia suosittelemme vasta siinä vaiheessa, kun katon yleiskunto on niin heikentynyt, että sille ei kerta kaikkiaan enää kannata tehdä korjauksia tai muita kattotöitä.

Vaikka vuotokorjaukset, sammaleenpoistot ja muut kattotyöt toteutetaankin parhaiden ammattilaisten toimesta ja laadukkailla materiaaleilla ja/tai kemikaaleilla, eivät hintamme hirvitä. Kysy kotitalousvähennyskelpoinen ja kilpailukykyinen tarjous kattoremontista tai mistä tahansa muusta kattotyöstä Alajärvellä, Alavudella, Evijärvellä, Ilmajoella, Isojoella, Karijoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kuortaneella, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla, Seinäjoella, Soinissa, Teuvassa, Vimpelissä tai Ähtärissä (eli kaikkialla Etelä-Pohjanmaalla). Kotisivuiltamme löytyy linkki kattotöiden rahoitukseen, ja kaupan päälle tulee aina koko katon yleiskuntotarkastus!

Kattotyöt Etelä-Pohjanmaalla etenevät huolellisin ottein

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton kattotyöt Etelä-Pohjanmaalla vaativat paitsi taidokkaita, myös huolellisia otteita. Huolellisuus on tarpeen, sillä jos jokin yksityiskohta jää korjaamatta, uusimatta tai huoltamatta, ei kokonaisuus ole moitteeton tai ensiluokkaisen hyvässä kunnossa. Meille vain kauttaaltaan hyvässä kunnossa oleva tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi harjakatto on riittävän hyvä. Jos olet samaa mieltä, tilaa kattotyösi meiltä.

Teemme omakotitalojen, autotallien, paritalojen ja esimerkiksi kesämökkien kattojen huollot – ne, joilla katon kuntoa kohennetaan ja joilla sen elinkaarta pidennetään. Teemme niin joka vuosi samankaltaisina ja samoihin aikoihin toistuvat kevät- ja syyshuollot kuin satunnaiset lumenpudotukset, sammaleenpoistot ja kattomaalaukset.

Jos kattoa on korjattava jostain kohtaa, tulemme viivana paikalle paikkaamaan kattoreiät, tiivistämään vuotavat saumat tai kunnostamaan huonokuntoiset läpiviennit. Suoritamme tasokkaasti myös isommat kattokorjaukset, kuten katolle kaatuneen puun aiheuttamien tuhojen kunnostamisen.

Luota meihin Etelä-Pohjanmaalla myös katon varustelutöissä – tilaa vaikka kattoikkunoiden tai kattoluukun uusiminen tai pieneläinesteiden asentaminen. Asennamme palahuopakatolle, konesaumakatolle ja kaikille muille katoille myös kaikki tarpeelliset kattoturvatuotteet lumiesteistä kattotikkaisiin ja kattosiltoihin.

Korjaamme, huollamme ja uusimme huopakattosi laadulla

Vaikka tunnemme kaikki erilaiset katemateriaalit jo pitkältä ajalta, voimme sanoa erikoistuneemme huopakattoihin ja huopakattotöihin. Jos sinunkin omakotitalossasi, piharakennuksessasi tai esimerkiksi kesämökissäsi on huopakatto, ota yhteyttä meihin. Huollamme, korjaamme, varustelemme ja uusimme erilaiset bitumikatot laadulla, mitä saa hakea! Tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto voi kestää Etelä-Pohjanmaalla jopa 40 vuotta, kun sen tarpeet toteutetaan nopeasti ja asiantuntevasti. Katto säilyttää upean ulkonäkönsä, luotettavan tiiviytensä ja ensiluokkaisen myrskyn- sekä talvenkestävyytensä suhteellisen vähillä toimenpiteillä, joten bitumikattoja voi perustellusti kutsua myös helppohoitoisiksi. Koska huopakaton asennushinta on edullinen eikä se vaadi jatkuvia, raskaita kunnossapitotöitä, on se varsin kustannustehokas katto – ei ihme, että suomalaiset ovat niin mieltyneitä huopakattoihin. Meillekin huopakatot ovat hyvin mieluisia, sillä niitä on helppo työstää. Huopakatosta saadaan huippukate niin tasakatolle kuin monimuotoisellekin katolle.

Kevät- ja syyshuollot varmistavat, että katto on huoleton, hyväkuntoinen ja hyvännäköinen myös tulevaisuudessa. Jos kuitenkin jokin sauma tai paanu repsottaa, piipun juuri vuotaa tai jos jokin kohta pullottaa, ota yhteyttä meihin, niin kunnostamme kattosi. Kun katto viimein on aika uusia, voidaan se ehkä tehdä asentamalla uusi katto suoraan vanhan päälle – se, voidaanko näin toimia, riippuu vanhan katteen ja kattorakenteiden kunnosta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.