KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Etelä-Pohjanmaa – kattotyömme ehkäisevät ongelmia, myös talvisia vahinkoja

Kattolumitöitä Etelä-Pohjanmaalla kaipaavien kannattaa olla yhteydessä tähän kattofirmaan. Me toteutamme autokatoksen, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, paritalon, kesämökin tai muun kiinteistön katon lumenpudotuksen turvallisesti ja rakenteita rikkomatta. Lumenpudottajiamme ei tarvitse kauaa odotella, vaan aloitamme ja suoritamme urakan mahdollisimman nopeasti niin Alajärvellä, Alavudella, Evijärvellä, Ilmajoella, Isojoella, Karijoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kuortaneella, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla, Seinäjoella, Soinissa, Teuvassa, Vimpelissä kuin Ähtärissäkin. Tiilikaton, huopakaton tai peltikaton lumenpudotuksella on usein kiire, sillä vain harva yksityisasiakas tai taloyhtiö tilaa kattolumityöt ”varmuuden vuoksi”. Lumenpudottajaan otetaan yhteyttä yleensä vasta sitten, kun kattorakenteet jo ovat hätää kärsimässä huomattavan painavan lumitaakan alla – tai kun lumi ja jää uhkaavat pudota alas katolta aiheuttaen henkilö- tai omaisuusvahinkoja.

Koska olemme kokeneita ja hyvin varustautuneita ammattilaisia, etenevät lumenpudotukset sujuvasti ja turvallisesti – myös silloin, kun meiltä tilataan lumenpudotus korkealta katolta Etelä-Pohjanmaalla. Tarvittaessa teemme lumenpudotuksen ja/tai jääpuikkojen poiston nosturiautolla!

Olipa kyse lumenpudotuksesta tasakatolta tai satulakatolta, saa yksityisasiakas siitä kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta haettava rahoitus sopii sen rahoittamiseksi. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous lumen pudotuksesta tai muista talvisista kattotöistä!

Lumiesteiden asennus Etelä-Pohjanmaalla tehtävä viimeistään syksyn mittaan

Lumenpudotus estää katolta putoavaa lunta rikkomasta kattoa, tuhoamasta alle jäävää omaisuutta tai aiheuttamasta loukkaantumisia. Lumen liikkeistä ja lumen alas putoamisesta aiheutuvia vahinkoja voidaan ehkäistä Etelä-Pohjanmaalla myös hankkimalla lumiesteet katolle. Lumiesteet ovat pakollinen osa peltikattoa, tiilikattoa tai bitumikattoa, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Ota yhteyttä meihin ja tilaa lumiesteiden asennus – tai jo olemassa olevien lumiesteiden huolto tai korjaus.

Lumiesteet kannattaa asennuttaa tai kunnostuttaa viimeistään syksyllä, jotta lumiesteet suojaisivat kattoa ja pihamaata koko talven ajan. Syksyllä kannattaa kiinnittää huomiota myös katon eristeisiin ja sadevesijärjestelmän kuntoon – katon tiiviydestä ja rasituksensietokyvystä puhumattakaan. Katon eristeitä kannattaa lisätä, jos jäänsulatus katolta on ollut jokatalvinen aktiviteetti, sillä kattojää viittaa lämpövuotoihin.

Jos myös ränneistä on pitänyt sulattaa jäätä, kannattaa tarkastaa, että vesikourut ovat puhtaat ja ehjät. Mitä paremmin omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa kerrostalon sadevesijärjestelmä vetää, sitä epätodennäköisempiä jään muodostuminen ja tarve tilata rännien sulatus vesihöyryllä ovat. Jääpuikkojen poistamistakaan ei tarvita, jos rännit ovat ehjät ja roskattomat. Varmuuden vuoksi voimme asentaa sadevesijärjestelmään sulanapitojärjestelmän, mikä varmistaa jäättömyyden. Rännien puhdistus, kuntotarkastus ja sen perusteella mahdollisesti tarvittavat lisähuollot ja korjaukset kannattaa tehdä loppusyksystä, eli ennen talven pakkasten alkamista. Tiesithän, että aina kun teemme jonkin kattotyön Etelä-Pohjanmaalla, teemme katon kuntotarkastuksen kaupan päälle? Näin saat tiedon myös tiilikatteen, huopakatteen tai peltikatteen ehjyydestä, kattorakenteiden kuivuudesta sekä muun muassa siitä, onko piipun juuri vielä tiivis.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.