KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Etelä-Pohjanmaalla – tämän takia työtä ei kannata tehdä itse

Vesikourujen puhdistuksen Etelä-Pohjanmaalla on kattotyö, mikä tukee koko rakennuksen hyvää ja turvallista kuntoa. Vesikourut ovat päältä avoimet, joten niihin kertyy monenlaista roskaa – pääsääntöisesti puista peräisin olevaa. Vesikourut voivat mennä tukkoon, ja silloin vesi päätyy väärään osoitteeseen. Sadevesijärjestelmänkin kunto kärsii, jos se on täynnä roskia ja vettä.

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin ja kaikkien muidenkin kiinteistöjen vesikourujen puhdistus tulisi tehdä kahdesti vuodessa, jotta ongelmilta vältyttäisiin. Tein itse ja säästin – asenne ei ole aina hyvä idea. Tilaa vesikourujen puhdistus Alajärvellä, Alavudella, Evijärvellä, Ilmajoella, Isojoella, Karijoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kuortaneella, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla, Seinäjoella, Soinissa, Teuvassa, Vimpelissä tai Ähtärissä meiltä, niin vesikourut tulevat puhdistettua asianmukaisesti, ripeästi ja turvallisesti. Työ on kotitalousvähennyskelpoinen, jos rännit kuuluvat omakotitaloon tai kesämökkiin. Kaupan päälle tuleva kattotarkastus paljastaa sadevesijärjestelmän ja koko kattokokonaisuuden todellisen kunnon, joten sadevesijärjestelmien puhdistus kannattaa teettää meillä jo tämän arvokkaan kaupanpäällisen takia. Jos kattotarkastus osoittaa tarpeen jollekin isommalle urakalle, saat kotisivujemme kautta sille rahoituksen.

Turvallisuus ja sadevesijärjestelmän (ja sitä kautta koko rakennuksen) kunto ovat tärkeimmät syyt sille, miksi sadevesikourujen puhdistus kannattaa teettää Etelä-Pohjanmaalla. Me teemme työn asianmukaisin varotoimenpitein. Tarvittaessa tuomme paikalle henkilönostimet, joilla työt etenevät jouhevasti myös korkeiden kerrostalojen ja toimistorakennuksien kohdalla. Jälki on aina yhtä hyvää, ja kuntotarkastuksen perusteella mahdollisesti tekemämme lisähuollot ja korjaukset varmistavat sadevesijärjestelmän toiminnan myös tulevaisuudessa.

Rännien puhdistus Etelä-Pohjanmaalla ehkäisee ruostetta

Kaikkia eri rakenteita kannattaa huoltaa ja hoitaa, jotta ne kestäisivät sään ja luonnonilmiöiden aiheuttamia rasituksia. Myös rännien puhdistus on huoltotoimenpide, mikä varmistaa rakenteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistus estää rännien ruostumisen, mikä lisäksi sadevesijärjestelmän korjaus- ja uusimistarpeita. Jos tukkeutuneita rännejä, vesikouruja ja alastuloputkia ei avata Etelä-Pohjanmaalla, jäätyvät ne umpeen talven tullen, ja silloin ovat vaarana myös erilaiset jään muodostumisen ja jään painon aiheuttamat vauriot (ynnä terävät jääpuikot, joita roikkuu jäätyneistä ränneistä). Jos jäätä muodostuu, tilaa jääpuikkojen poisto ja rännien höyrysulatus meiltä, niin jäästä päästään eroon ennen kuin se ehtii aiheuttaa isompia harmeja.

Sadevesijärjestelmän puhdistus Etelä-Pohjanmaalla auttaa viemään kosteuden oikeaan osoitteeseen

Katolta valuvat sade- ja sulamisvedet on saatava useiden metrien päähän rakennuksesta, jotta kosteus ei nousisi maaperästä saavuttaen talon rakenteet. Ota yhteyttä meihin, niin varmistamme vesien päätymisen oikeaan osoitteeseen asentamalla, puhdistamalla ja huoltamalla, korjaamalla tai uusimalla rakennuksen sadevesikourut ja alastuloputket. Tarvittaessa teemme Etelä-Pohjanmaalla myös rännien höyrysulatuksen tai sulanapitojärjestelmän asennuksen. Sadevesijärjestelmään ja kosteudenhallintaan liittyvät työt on hyvä teettää ammattilaisella, joka ymmärtää niiden merkityksen kokonaisuuden kannalta – siksi kannattaa luottaa kokeneisiin asiantuntijoihimme.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.