KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattovuoto Etelä-Savo – oikeat otteet kattokorjauksissa

Oikeat otteet ja toimintamallit ovat tarpeen, jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa. Älä päästä ketä tahansa kattoasi korjaamaan, vaan ota yhteyttä alan asiantuntijoihin. Me laitamme vuotavat katot kuntoon kaikkialla Etelä-Savossa, eli sekä Enonkoskella, Heinävedellä, Hirvensalmella, Joroisilla, Juvalla, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella, Savonlinnassa että Sulkavalla. Tiedämme, miten nopeasti katto on korjattava, jos se vuotaa savupiipun kohdalta, tai jos kattoikkuna vuotaa. Siksi tarjoamme paitsi asiantuntevaa, myös nopeaa apua kaikissa kattovuotojen korjauksissa.

Kuulet parhaan hinnan katonkorjaukselle otettuasi yhteyttä ja edustajamme käytyä paikan päällä. Jos kyseessä on yksityisasiakkaan katto, saa kattovuodon paikkaamisesta kotitalousvähennystä, ja rahoitus voi järjestyä yhteistyökumppanimme avulla (heidän rahoituksestaan löytyy lisätietoa kotisivuillamme olevan linkin takaa). Kattosi korjataan varmasti oikeilla otteilla, ja samalla ilmaiseksi tehty kattotarkastus varmistaa sen, että se tulee kuntoon joka kohdasta. Enää ei tarvitse olla huolissaan siitä, että kattoluukku vuotaa tai että katto vuotaa TV-antennin kohdalta, sillä me havaitsemme kaikki katon korjaus-, tiivistys- ja huoltotarpeet tehdäksemme todella kokonaisvaltaisen kattokorjauksen Etelä-Savossa.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa? Me korjaamme sen parhaalla tavalla

Tällä kattofirmalla ei mene sormi suuhun, jos huopakatto, tiilikatto tai peltikatto vuotaa. Me paikallistamme vuotokohdan (katto voi vuotaa vaikka jostain läpiviennistä, eli katto voi vuotaa esimerkiksi viemärintuuletusputken kohdalta, mutta kyse voi olla myös esimerkiksi katon sisätaitteen eli jiirin vuotamisesta), arvioimme sattuneet vahingot ja suunnittelemme tilanteeseen nähden parhaimman kattokorjauksen. Jos kyse on vain läpivientivuodosta eli esimerkiksi siitä, että katto vuotaa IV-putken kohdalta, voi riittää pelkkä vesikaton tiivistys. Vesikaton paikkaus Etelä-Savossa voi riittää silloinkin, kun on kyse katossa olevasta reiästä tai huonokuntoisesta saumasta. Rikkinäisten tiilien vaihto, huopakatossa olevan reiän paikkaus tai peltikaton saumojen tiivistys on nopeasti ja edullisesti tehtävissä oleva kattokorjaus Etelä-Savossa.

Mikäli aluskate on pettänyt, joudutaan kattovuodon korjaukseen yhdistämään myös aluskatteen tiivistys, mahdollisesti myös märkien villojen vaihto ja lahovaurioiden kunnostaminen. Jos kosteuden aiheuttamat vahingot katon alla ovat erityisen pahat tai katon yleiskunto on vähintäänkin arveluttava, voi olla parasta purkaa ja uusia koko katto. Tällöin teemme tarjouksen kattoremontista – me uusimme erinomaisesti kaikenlaiset katot.

Tapoja estää omakotitalon, paritalon tai kerrostalon kattovuoto Etelä-Savossa

On monia tapoja estää omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi paritalon kattovuoto Etelä-Savossa. Kaikkea ei voida nähdä ja estää ennalta – siksi vesikaton alle kannattaa hankkia aluskate, mikä ottaisi vastaa vesikaton läpi mahdollisesti vuotavat vedet. Aluskatteen ansiosta kattovuodon korjaaminen on huomattavasti helpompaa.

Sekä aluskatteen että vesikatteen kunto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta katto saataisiin paikattua jo varhaisessa vaiheessa, ja jotta katon paikkaustarpeita voitaisiin vähentää erilaisilla kattohuolloilla. Tiilikattovuodot liittyvät usein kattotiilien hajoamiseen, ja tätä voidaan estää ennalta sekä sammaleiden poistolla että tiilikaton maalaamisella.

Peltikattovuoto voi johtua vanhan katon ruostumisesta. Ruostetta voidaan estää pitämällä huolta säännöllisistä kattopuhdistuksista ja maalaamalla katto uudestaan aika ajoin.

Huopakattovuoto saattaa johtua sammaleista tai auringon aiheuttamasta kuivumisesta, mikä näkyy katteen halkeamina. Sammaleenpoistokäsittely ja katon suojapinnoitteen uusiminen auttavat tiivissaumakattoa, kolmiorimahuopakattoa ja palahuopakattoa kestämään mahdollisimman hyvin erilaisia rasituksia.

Koska katto voi vuotaa myös läpivientien haurastuneista tiivisteistä, on läpivientien kunto hyvä selvittää katon jokakeväisen ja -syksyisen tarkastuksen yhteydessä. Peltikaton myrskyvaurioita (mitkä voivat saada katon vuotamaan Etelä-Savossa) voidaan yrittää ehkäistä kattopeltien lisäkiinnityksillä sekä vaihtamalla peltikattonaulat kateruuveiksi.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.