KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Etelä-Savo – Tietotaito tarpeen kattoa kunnostaessa

Niin omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen kuin esimerkiksi autotallienkin kattoremontit ja kattotyöt vaativat osaamista ja kokemusta. Tietotaitoa tarvitaan niin kattoa korjatessa, huoltaessa, varustellessa kuin uusiessakin. Tilaa kaikki huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton kattotyöt Etelä-Savossa meiltä, niin katto tulee varmasti kuntoon. Meihin voit luottaa niin peltisepän töissä (kuten piipunhatun asennuksessa tai piipun pellityksessä), läpivientien asennuksessa, huollossa ja korjaamisessa kuin myös uuden katon asentamisessakin.

Kattoremonttia tarjoamme silloin, jos tasakattoa, pulpettikattoa tai esimerkiksi taitekattoa ei sen korkean iän vuoksi enää kannata korjata. Katot ovat kuitenkin varsin pitkäikäisiä. Esimerkiksi tiilikatto on ikänsä puolesta uusimiskunnossa ehkä vasta 70 vuoden päästä edellisestä tiilikattoremontista. Joskus katon uusiminen on paras vaihtoehto katon vaikeiden vaurioiden kunnostamiseen – vaikka katto ei olisikaan vielä saavuttanut teknisen käyttöikänsä päätepistettä.

Ota yhteyttä meihin kaikkialla Etelä-Savossa, eli sekä Enonkoskella, Heinävedellä, Hirvensalmella, Joroisilla, Juvalla, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella, Savonlinnassa että Sulkavalla. Tulemme paikan päälle tarkastamaan, mitä kattosi tarvitsee, ja annamme sitten kilpailukykyisen ja kotitalousvähennyskelpoisen tarjouksen kattokorjauksesta, pieneläinesteiden asentamisesta tai vaikkapa katon uusimisesta. Rahoitukseen voi tutustua kätevästi kotisivujemme kautta. Tuolla rahoituksella voi hoitaa kaikenlaiset kattotyöt.

Kattotyöt Etelä-Savossa vaativat yksityiskohtienkin huomioimista

Olipa kyse omakotitalon, kesämökin, autotallin tai vaikka paritalon kattotöistä Etelä-Savossa, on niiden yhteydessä muistettava kiinnittää huomiota myös kaikkiin yksityiskohtiin. Kokonaisuus ei ole täydellisen onnistunut, jos yksityiskohtien suhteen on hutiloitu. Kun tilaat tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton kattotyöt tältä kattofirmalta, saat huolellista ja kiistattoman ammattitaitoista palvelua kaikissa urakoissasi. Kattotyöt voivat liittyä vaikka kattoturvatuotteiden asentamiseen. Kauttamme saat korkealaatuiset, kestävät ja tutkitusti turvalliset lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat ja muut kattoturvatuotteet. Asennamme ne paikoilleen katemateriaalien ja rakennusmääräysten mukaisesti, jotta katostasi tulisi mahdollisimman turvallinen. Meiltä kannattaa tilata myös kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, piipun juuren tiivistys sekä esimerkiksi aurinkopaneelien asentaminen.

Me teemme Etelä-Savossa myös kaikki kattohuollot. Huollettu katto kestää lämpötilojen vaihteluita, sateita, tuulia ja esimerkiksi auringon porotusta paremmin kuin katto, minkä säännöllisiä tai satunnaisia huoltoja ei ole tehty. Kattohuoltojen yhteydessä kiinnitämme huomiota niin kattotarvikkeiden kiinnityksiin kuin törröttäviin peltikattonauloihinkin. Jos esimerkiksi myrsky pääsee rikkomaan kattoasi, kiirehdimme laittamaan sen kerralla kuntoon.

Huopakattokorjaukset ja muut huopakattotyöt ykkösosaamisella

Olipa kyseessä tiilikatto, peltikatto tai jokin bitumikatto (esimerkiksi kolmiorimahuopakatto), laitamme sen kuntoon ensiluokkaisella ammattitaidolla. Palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot ovat meille erityisen mieluisia kattoja, sillä niitä on helppo työstää. Huopakattojen kustannustehokkuus ja helppohoitoisuus puhuttelee niin meitä kuin suomalaisia kuluttajiakin – ei ihme, että niin monessa paritalossa, omakotitalossa, mökissä ja piharakennuksessa on jokin huopakatto.

Huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta, ennen kuin se on uusittava. Kaikki noiden vuosikymmenien aikana tarvitut kattotyöt saa Etelä-Savossa meiltä. Huopakatot ja kaikki muut katot on huollettava joka kevät ja syksy, jotta esimerkiksi sammalet eivät saa otetta katosta. Puolivuotishuolto tarkoittaa katon ilmapuhallusta ja sadevesijärjestelmän puhdistamista. Samalla teemme ilmaisen kattotarkastuksen, kuten aina jotain kattourakkaa Etelä-Savossa suorittaessamme.

Katon, kattotarvikkeiden ja katon rakenteiden kunnon tarkastus voi kertoa jostain muusta huoltotarpeesta – tai ehkä tasakatto, harjakatto tai vaikkapa mansardikatto vaatii jonkin sortin paikkausta. Tällöin saat tarjouksen tarpeellisista toimenpiteistä. Jos bitumikaton kunto on edennyt siihen pisteeseen, että se on paras uusia, laskemme tarjouksen huopakattoremontille. Riippuu kattorakenteista, mutta katto voitaneen uusia rakentamalla uusi katto suoraan vanhan huopakaton päälle.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.