KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Etelä-Savossa estää tukokset

Vesikourujen puhdistukseen Etelä-Savossa on yksinkertainen syy: sadevesikourujen puhdistus estää tukokset ja ylläpitää siten sadevesijärjestelmän vetoa. Jos sadevesijärjestelmiä ei puhdisteta, voivat ne lakata vetämästä, ja silloin talon rakenteisiin voi kohdistua suurta kosteusrasitusta. Pahimmillaan omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksen väliin jättäminen voi johtaa rakennuksen kosteusvaurioihin.

Kosteus ei kuulu rakenteisiin, joten siksi kannattaa huolehtia siitä, että roskat tulevat poistettua tiilikaton, peltikaton tai huopakaton räystäskouruista niin Enonkoskella, Heinävedellä, Hirvensalmella, Joroisilla, Juvalla, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella, Savonlinnassa kuin Sulkavallakin. Tilaa rännien puhdistus tai tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus Etelä-Savossa meiltä, niin työ tehdään turvallisesti ja tehokkaasti. Työstä saa kotitalousvähennystä, ja jos työ tai sen yhteydessä ilmaiseksi tehdyn kuntotarkastuksen perusteella tarvitut muut kattotyöt kaipaavat rahoitusta, tarjoaa yhteistyökumppanimme sellaista.

Rännien puhdistus Etelä-Savossa – tälle työlle ei ole hankala löytää perusteita

Matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistukselle Etelä-Savossa ei ole vaikea löytää perusteita. Sadevesijärjestelmien puhdistusta tarvitaan ensinnäkin rakennuksen kosteudenhallinnan tukemiseksi, sillä tukossa olevat rännit tulvivat yli, ja silloin kosteus voi saavuttaa talon rakenteet aiheuttaen kosteusvaurioita. Ränneistä vuotava vesi voi myös muuttaa pihamaan liejuiseksi (ja talvella jäiseksi).

Roskien poisto ränneistä on tarpeen myös siksi, etteivät roskat ja niiden taakse patoutunut vesi saisi kouruja ruostumaan. Ruostevauriot aiheuttavat korjaus- ja uusimistarpeita, joilta olisi voitu välttyä puhdistamalla ja ehkä myös maalaamalla rännit.

Kun talvi saapuu Etelä-Savoon, jäätyvät niiden omakotitalojen, kerrostalojen ja huviloiden rännit, joita ei ole syksyllä puhdistettu. Sulamisvedet tulevat tulvimaan kourujen yli, muodostaen todennäköisesti myös jääpuikkoja. Jääpuikot voivat pudota alas aiheuttaen vaaratilanteita. Putoamisvaarassa ovat myös jään painaviksi muuttamat vesikourut. Vaikka kourut pysyisivätkin paikoillaan, voi jää rikkoa niitä muuten – esimerkiksi pilaamalla kaadot.

Jotta katon sadevesijärjestelmä pelaisi kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa säissä, kannattaa rännit puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Työtä varten kannattaa joko kiivetä katolle tai tuoda paikalle nostinkoriauto – näin urakka sujuu jouhevasti ja turvallisesti. Tilaa myös sadevesikourujen puhdistus meiltä, niin asiat hoituvat varmasti oikealla tavalla, ja sinulla on yksi stressinaihe vähemmän.

Sadevesijärjestelmän puhdistus Etelä-Savossa yhdistettävissä muihin kattotöihin

Me teemme kaikenlaiset kattotyöt Etelä-Savossa, ja yhdistelemme niitä mielellämme erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Samalla kun teemme sadevesijärjestelmän puhdistuksen, voimme hoitaa myös rikkinäisten tiilien vaihdon, saumojen tiivistyksen, lumiesteiden korjauksen, kattotikkaiden asentamisen, sammaleenpoistokäsittelyn, piipun pellityksen tai vaikkapa kourujen korjaamisen. Katon kevät- ja syyshuollot tarkoittavat valmista huoltopakettia, minkä aikana teemme sekä rännien puhdistuksen että katon puhdistuksen, millä ehkäistään katon sammaloitumista ja muun muassa kattovuotoja. Tiedät aina, mitä kattosi tarvitsee, sillä tarjoamme kaikkien kattohuoltojen ja muiden kattotöiden (myös räystäskourujen puhdistuksen) yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.