KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Etelä-Savo – epäpuhtaudet haittaavat katon kuntoa ja kestävyyttä

Tiilikaton harjaus ja huopakaton ilmapuhallus ovat tärkeitä omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuoltoja Etelä-Savossa. Katon puhdistus on niin olennainen osa katon kunnossapitoa, että sen sivuuttaminen voi aikaistaa kattoremonttia jopa kymmenillä vuosilla. Roskien poisto olisi hyvä tehdä kahdesti vuodessa, jotta (pääasiassa puista peräisin olevat) roskat eivät likaisi, ruostuttaisi tai sammaloiduttaisi kattoa Etelä-Savossa. Katon kunnostaminen on vaikeampaa, jos katto jo vuotaa ruosteen tai sammaleiden aiheuttamien vaurioiden takia. Vaikka näin olisikin jo asian laita, luota meihin niin Enonkoskella, Heinävedellä, Hirvensalmella, Joroisilla, Juvalla, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella, Savonlinnassa kuin Sulkavallakin – me laitamme katot kuntoon tilanteesta riippumatta.

Katon puhdistukset, sammaleentuhokäsittelyt, rännien puhdistukset ja muut yksityisasiakkaan kattohuollot ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Rahoitusta etsivien kannattaa tutustua yhteistyössä kanssamme toimivan rahoitusyhtiön tarjoamaan kattotöiden rahoitukseen, ja linkki tuohon lainaan löytyy kotisivuiltamme.

Katon puhdistaminen on puolivuosittainen kattohuolto Etelä-Savossa

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus kannattaa teettää kaksi kertaa vuodessa, jotta kaikki roskat saataisiin pois katon kuntoa ja pitkäikäisyyttä uhkaamasta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tiilikaton harjaamisesta tai pelti- tai huopakaton puhdistamisesta ilmapuhalluksella. Samalla voimme toteuttaa sadevesikourujenkin puhdistuksen. Myös rännit on hyvä tyhjentää roskista joka kevät ja syksy, jotta kosteus kulkeutuisi kaikkina vuodenaikoina mahdollisimman kauas rakennuksesta. Aina kun tilaat meiltä jonkin kattohuollon Etelä-Savossa, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen – tämä etu koskee myös taloyhtiöitä.

Sammaleenpoisto Etelä-Savossa on perusteellinen toimenpide

Tilaa sammaleenpoisto katolta Etelä-Savossa meiltä, niin teemme perusteellisen toimenpiteen, minkä jälkeen katto on puhdas pitkään. Tiilikaton sammaleiden poistoon kuuluu ilmapuhallus, harjaus, rännien puhdistus ja sammaleenpoistoaineen levitys. Huopakaton puhdistaminen sammaleista on vastaavanlainen urakka: ensin ilmapuhallus, sitten rännien puhdistus ja seuraavaksi sammaleentuhoaineen levitys. Biohajoava sammalmyrkky pääsee poistamaan sammalten juuretkin katteen sisästä, joten näin sammaleista päästään eroon kertaheitolla. Peltikatto saattaa kaivata sammaleenpoiston sijasta ruosteenpoistoa.

Lumenpudotukset Etelä-Savossa paras jättää ammattilaisille

Katot puhdistetaan roskista keväisin ja syksyisin. Talvella kattoa voidaan joutua puhdistamaan lumesta. Jos katolla on liikaa lunta, tilaa lumenpudotus Etelä-Savoon meiltä. Me teemme työn turvallisesti ja rakenteita rikkomatta, ja kun hintakin on sekä kohtuullinen että kotitalousvähennyskelpoinen, ei kannata ottaa turhia riskejä. Jätä meille myös muut talviset kattohuollot Etelä-Savossa, eli jäänpudotus, jääpuikkojen pudotus ja jäätyneiden rännien sulatus vesihöyryllä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.