KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Hanko

Huopakattoremontti Hanko – meiltä saat ammattitaitoa ja rahoillesi taatusti mitä parasta vastinetta! Huopakattotiimillämme on huopakattoremonteista nimittäin kahmalokaupalla kokemusta. Niin tiivissaumaiset bitumikermikatot, palahuopa- eli laattakatot kuin kolmiorimakatotkin ovat meille tuttu juttu, joten katon uusiminen tai remontointi hoituu takuulla korkealla laadulla ensi metreiltä viimeisiin silauksiin.

Voit uskoa huopakattoremontin Hangossa käsiimme luottavaisin mielin, vaikka kattorukkasi olisi kärsinyt vakaviakin vammoja. Jos esimerkiksi mereltä rymissyt rajumyrsky ruhjoi kattoa pahemman kerran, älä epäröi hetkeäkään ottaa meihin yhteyttä.

Miksi siis kääntyisit muiden alueella toimivien urakoitsijoiden puoleen, kun talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti Hangossa tulee ajankohtaiseksi? Jos et keksi itsekään järkeviä perusteita, pyydä meiltä ihmeessä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Huomaa, että toteutamme huopakattoremontit Hangossa ja myös Hangon lähipaikkakunnilla (esimerkiksi Tammisaari, Kemiönsaari, Raasepori ja Karjaa). Emme kieltäydy remonttiprojekteista edes saarikohteissa.

Kaiken varalta on hyvä laittaa korvan taa lisäksi kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Rahoituksella toteutat villeimmätkin kattovisiosi, ja pian uudesta katostasi huhuaa koko Uusimaa!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Hangossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Hangon alueella. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Hanko – suunnitellaan yhdessä unelmiesi huopakatto!

Palahuopakattoremontti Hanko – suunnitellaan yhdessä uusi, unelmiesi huopa- tai palahuopakatto! Palahuopakaton uusiminen eli palahuopakattoremontti Hangossa on mitä loistavin tilaisuus päivittää katon toiminnallisia ja visuaalisia ominaisuuksia, ja suunnitteluvaiheessa saat asiantuntijoiltamme aiheeseen liittyen paljon kullanarvoisia vinkkejä niin halutessasi.

Tässä muutama seikka, joille kannattaa antaa ajatusta jo etukäteen:

  • Katon väri. Kattohuopia on saatavilla erittäin kirjavassa väriskaalassa, palahuopaa myös kaksivärisenä.
  • Huopakatolle voidaan asentaa monenlaisia kattotuotteita kattoturvatuotteista aurinkopaneeleihin ja valokupuihin. Muista myös piipunhattu ja sadevesijärjestelmä.

Jos kyseessä on palahuopakatto, mieti myös bitumilaattojen leikkuuta. Tänä päivänä palahuopakaton tekstuuri voi koostua joko pienistä kuusikulmioista (kuten perinteisesti) tai suorakaiteista. Suorakaiteen mallista palahuopaa on saatavilla myös XL-kokoisena.

Ota yhteyttä, niin lähdetään visioimaan! Tarvittaessa voimme auttaa myös kattoremonttiin liittyvissä lupa-asioissa – huopa- tai palahuopakattoremontti Hangossa edellyttää useimmiten lupaa, jos urakan yhteydessä on aikomus muuttaa katon ilmettä tai esimerkiksi energiatehokkuutta.

Huopakaton uusiminen Hanko – hylkää suosiolla ajatukset tee-se-itse-huopakattoremontista!

Huopakaton uusiminen Hanko, älä edes harkitse ryhtyväsi urakkaan omin voimin. Ajatus huopakaton uusimisesta Hangossa sijaitsevassa kohteessasi tee-se-itse-taktiikalla kannattaa hylätä suosiolla, sillä projekti vaatii vankkaa ammattiosaamista lähestulkoon jokaisessa työvaiheessa suunnittelun ja loppusiivouksen välillä.

Amatööri voi tulla mokanneeksi ihan huomaamattaan niin vanhan katon kuntoa arvioidessaan, kattohuopia ja kattotuotteita hankkiessaan kuin katon saumoja ja läpivientejä tiivistäessään. Kenties kaikkein pahimmat sudenkuopat piilevät mahdollisten lahovaurioiden korjauksessa ja homeisten eristeiden vaihdossa ja muissa vastaavissa alempien kattorakenteiden kunnostustöissä.

Pienetkin virheet taas voivat poikia harmittavan isoja takaiskuja. Niin aikaa kuin rahaakin saattaa palaa paljon enemmän kuin oli aikomus…

Vaikka kyse olisikin ”vain” siitä tontin laidalle pykätystä varastosta tai pihasaunasta, älä siis tuhlaa arvokasta vapaa-aikaasi huopakaton uusimiseen Hangossa. Anna projekti ennemmin kokeneiden huopakate-eksperttiemme käsiin!

Muistathan, että meidän tekemästämme työstä saat myös kotitalousvähennystä. Vähennettäväksi kelpaa moni työ ja toimenpide sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla teetetyssä huopakattoremontissa Hangon alueella.

Palahuopakaton uusiminen Hanko, ”avaimet käteen”-palveluna

Palahuopakaton uusiminen Hanko, toteutamme urakan ”avaimet käteen”-palveluna. Tämä on kiistatta kaikkein helpoin tapa huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Hangossa.

”Avaimet käteen”-pakettimme sisältää nimittäin kaikki huopakattosi uusimiseksi tai remontoimiseksi tarvittavat työt ja toimenpiteet. Mitään et joudu tekemään itse!

Huopakate-eksperttimme ottavat pallon haltuun tottunein ottein heti suunnitteluvaiheessa. Tämän jälkeen seuraa remonttikohteen valmistelua, purkutöitä, korjaustöitä sekä tietysti uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennusta vanhojen tilalle. Lopuksi vielä siistimme paikat, teemme lopputarkastuksen ja varmistamme tyytyväisyytesi kättemme jälkeen.

Töiden lisäksi pakettiimme kuuluvat myös materiaalit ja kalusto. Huolehdimme sekä niiden hankinnasta että kuljetuksesta puolestasi, ellei muuta erikseen sovita.

Totta kai kuuntelemme läpi projektin myös omia toiveitasi herkin korvin. Halutessasi voimme tehdä katollesi urakan yhteydessä esimerkiksi monenlaisia muutostöitä, mutta toisaalta voimme mainiosti uusia kattosi täysin ennalleenkin. Myös materiaalihankinnat teemme luonnollisesti omia toiveitasi kunnioittaen.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin päästään suunnittelemaan palahuopakaton uusimista Hangossa sijaitsevassa kohteessasi pikapuoliin. Suunnittelukäynti järjestyy joustavasti oman aikataulusi mukaan, ja luvallasi voimme käväistä kurkkaamassa kohdettasi myös poissa ollessasi!

Hankolainen, halkeileeko huopakattosi? Huopakaton uusiminen voi olla järkiratkaisu!

Hangossa huopakattoremontti tai huopakaton uusiminen voi olla aiheellista monista syistä. Yksi mahdollinen peruste on kattohuopien halkeilu.

Hangossa aurinko paahtaa nimittäin joskus varsin armottomasti. UV-säteily puolestaan haurastuttaa kattohuopien rakennetta, mikä saa huovat ennen pitkää halkeilemaan.

On totta, että yksittäiset halkeamat voidaan kyllä paikata notkealla, kumimaisella bitumimassalla. Jos kattohuovat halkeilevat kuitenkin oikein olan takaa, kannattaa katto laittaa suosiolla uusiksi.

Huomaa, että kattohuopien halkeiluun on syytä reagoida pikaisesti – tavalla tai toisella. Vaikka kyse onkin vain päällimmäisestä kermikerroksesta, pääsee halkeamista aina livahtamaan kosteutta alemmas katon kerroksittaisessa rakenteessa. Jos vesi ehtii katon puurakenteisiin tai eristeisiin asti, ei katon kunnostuksesta enää päästäkään niin helpolla.

Ota siis viipymättä yhteyttä, jos huomaat huopakattosi halkeilevan! Lähetämme huopakate-eksperttimme kurkkaamaan kattoasi kiireen vilkkaa.

Käynnin jälkeen voimme tehdä loistotarjouksen katollesi suosittelemistamme toimenpiteistä – olipa se sitten huoltoa, korjausta tai kokonainen huopakattoremontti. Kauttamme järjestyvät kaikki huopakattotyöt Hangossa ja lähialueilla!