KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Jämsä – Kattovuodon yllätykset perin ikäviä

Yleensä se, että omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Jämsässä, tulee yllätyksenä. Kattovuoto on luonteeltaan perin ikävä yllätys. Aina ei riitä, että katto vuotaa piipun juuresta, vaan katon alta saattaa löytyä lisää ikäviä yllätyksiä. Katon alla voi olla kosteusvaurioita, kenties lahoa ja homettakin. Puurakenteet alkavat lahota pian kostuttuaan, eikä eristeidenkään tarvitse olla märkinä kuin vain viikon päivät, ennen kuin hometta alkaa esiintyä.

Ota yhteyttä niin Jämsässä, Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangassa, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä kuin Petäjävedelläkin, jos kattoikkuna vuotaa tai jos katto vuotaa vaikka piipun juuresta. Me korjaamme vuotavan tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai vaikka aumakaton, ja kunnostamme mahdolliset kosteusvauriot katon alta. Kattokorjaus tapahtuu aina nopeasti, mutta erittäin ammattitaitoisesti. Muista myös mahdollisuus kotitalousvähennykseen sekä pitkään rahoitusalalla toimineen yhteistyökumppanimme tarjoamaan remonttilainaan!

Koska edullisin kattokorjaus on se, mitä ei tarvitse koskaan tehdä, tarjoamme jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen. Sen perusteella osaamme tarjota kaikkia niitä kattotöitä huopakaton sammaleentuhokäsittelystä peltikattonaulojen ruuveiksi vaihtamiseen, joilla katto pidetään paremmassa ja vedenpitävämmässä kunnossa. Ota yhteyttä, niin säästyt monilta ikäviltä yllätyksiltä!

Huopakatto-, peltikatto- ja tiilikattovuodot ovat joskus ehkäistävissä

Joskus huopakatto, tiilikatto tai peltikatto vuotaa Jämsässä jonkin sellaisen syyn takia, mikä olisi voinut olla ehkäistävissä asianmukaisilla kattohuolloilla. Tällainen kattovuoto voisi olla vaikka ruostevaurioiden kohdalta alkanut katon vesivuoto. Mitä enemmän peltikatto ruostuu, sitä helpommin se alkaa vuotaa. Tiilikaton epätiiviyden takana ovat usein rikkinäiset tiilet – siksipä tiilien ehjinä pysyminen kannattaa varmistaa pitämällä katto puhtaana, sammaleettomana ja hyvin pinnoitettuna. Huopakatto voi vuotaa, jos se pääsee halkeilemaan tai jos sen saumat alkavat repsottaa – siksi on hyvä huolehtia siitä, että katto on hyvin pinnoitettu ja sammaleeton.

Omakotitalon, kerrostalon tai rivitalon katto voi vuotaa myös jostain läpiviennistään. Jos kattoluukku vuotaa tai jos katon viemärintuuletusputki vuotaa, kyse voi olla lumen painosta – kuten myös silloin, jos katto vuotaa sisätaitteen (eli jiirin) kohdalta. Lumi tai tuuli voivat rikkoa kattoa myös irrottamalla erilaisia kattotarvikkeita, ja silloin on mahdollista, että katon ilmanvaihtoputki vuotaa. Tällaisia kattovuotoja ei ole niin helppo ehkäistä, mutta kannattaa seurata katolla olevan lumen määrää, koostumusta ja jakautumista. Lisäksi on hyvä varmistaa kaikkien kattoläpivientien tiivisteet sekä kaikkien kattotarvikkeiden kiinnikkeet ainakin kaksi kertaa vuodessa.

Viemärintuuletusputken kohdalta alkanut kattovuoto Jämsässä – Miten katto kannattaa paikata?

Vuotipa katto sitten viemärintuuletusputken, irronneiden kattotikkaiden jättämien reikien, sammaleiden avaamien saumojen tai vaikka rikkinäisten tiilien takia, yksi asia on varma: katon korjaamisella Jämsässä on kiire. Ota meihin yhteyttä, niin tulemme vikkelästi paikallistamaan vuotokohdan ja peittämään sen rakennuspeitteillä. Näin katon alle ei pääse ainakaan enempää kosteutta. Samalla tutustumme kattokokonaisuuteen, mukaan lukien sattuneisiin vaurioihin, ja annamme lopuksi suunnitelmamme katon korjaamisesta avaimet käteen -pakettina. Suunnitelma sisältää myös tiukan tarjouksen katon korjauksen hinnasta, kuinkas muuten.

Jos kattovuoto ei ole vielä kastellut omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon alla olevia rakenteita, voi kattovuoto olla korjattavissa hyvinkin helposti. Voi olla, että riittää pelkkä vesikaton ja aluskatteen tiivistys. Jos katon alle on jo päässyt kosteutta, kuulunee katon kunnostukseen myös aluskatteen tiivistys, kattorakenteiden kuivatus tai uusiminen sekä märkien lämmöneristeiden vaihto. Jos katolla on jo runsaasti ikää tai sen yleiskunto on ikäistään huonompi, teemme ehkä tarjouksen katon uusimisesta, eli kattoremontista.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jämsässä!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.