KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Jämsä – Tilaa monipuolista osaamista kattourakoihin

Monipuolisesti lahjakkaat ammattilaisemme huolehtivat huopakatostasi, palahuopakatostasi, tiilikatostasi tai peltikatostasi niin Jämsässä kuin sen naapurikunnissakin – ja niitähän ovat Juupajoki, Jyväskylä, Keuruu, Kuhmoinen, Luhanka, Mänttä-Vilppula, Orivesi ja Petäjävesi. Teemme asiantuntemuksella kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattotyöt (myös kattoremontit). Katon uusiminen on edessä vasta pitkän ajan – kenties vasta 50–70 vuoden – päästä, kun kattoa huolletaan säännöllisesti ja asianmukaisesti. Erilaisia kattohuoltoja ovat peltikattomaalaus, sammaleenpoisto huopakatolta ja muun muassa tiilikaton harjaus – tällaiset huoltotoimenpiteet pitävät katteen ehjänä ja siistinä. Vaikka katto olisikin hyvin huollettu, ei voida sulkea pois vahinkojen mahdollisuutta. Vaurioita voi syntyä esimerkiksi myrskyn tai katolla makaavan, tuhansien kilojen painoisen lumitaakan myötä. Jos katto tarvitsee rikkinäisten tiilien vaihtoa, saumojen tiivistystä, naarmujen paikkamaalausta, irronneiden kattotikkaiden kiinnittämistä tai vaikka reikien paikkausta, ota silloinkin yhteyttä tähän kattofirmaan.

Pyydä meiltä kilpailukykyinen ja kotitalousvähennyskelpoinen tarjous – siitä kaikki kattotyöt katon uusimisesta pieneläinesteiden asentamiseen lähtevät liikkeelle. Yhteistyökumppanimme tarjoaa rahoitusta, millä kattotyöt on helppo maksaa omaan tahtiin. Rahoituksella voit maksaa vaikka kattokokonaisuuden viimeistelevät peltisepäntyöt, joita ovat esimerkiksi piipun pellitys sekä piipunhatun asentaminen. Myös kattoikkuna voidaan pellittää, esimerkiksi kattoikkunan uusimisen tai asentamisen yhteydessä. Uusimme myös kattoluukut, kuten uusimme (ja huollamme sekä asennamme) kaikki muutkin kattoläpiviennit. Luota ammattilaisiimme myös kattoturvatuotteiden asentamisessa – kaikki katot Jämsässä tarvitsevat laadukkaita, oikein asennettuja ja säännöllisesti kuntotarkastettuja kattotikkaita, kattosiltoja, lumiesteitä ynnä muita kattoturvatuotteita.

Kattotyöt Jämsässä avaimet käteen -periaatteella

Aina kun tilaat meiltä jotain omakotitalon, kesämökin, paritalon tai vaikka autotallin kattotöitä, teemme ne avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että hinnassa on mukana kaikki, mitä kattohuollossa, kattokorjauksessa tai esimerkiksi kattoremontissa tarvitaan. Hinta sisältää materiaalit, uudet kattotuotteet (varsinkin katon uusimisen yhteydessä tavataan uusia myös kattovarusteet, kuten sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet), jätemaksut, töiden osuuden (mistä yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä) sekä esimerkiksi loppusiivouksen.

Jotta osaisimme laskea Jämsässä tarvitulle kattomaalaukselle, kattovuodon korjaukselle, katon uusimiselle tai jollekin muulle kattotyölle avaimet käteen -hinnan, tulemme käymään paikan päällä. Vasta paikan päällä selviää, mitä kaikkea katto tarvitsee. Tarkastamme katon, katon varusteet ja niiden kiinnitykset sekä katon alapuoliset rakenteet. Tämän jälkeen meillä on tarpeeksi kattava kuva siitä, miten tiilikatto, huopakatto, palahuopakatto tai peltikatto on laitettava kuntoon, ja miten edullisesti kattourakka voidaan suorittaa.

Kattotarkastus saattaa kertoa siitä, että katto on kunnostettavissa luultua helpommin. Aina ei tarvita katon uusimista, vaan katto voidaan kunnostaa tiivistämällä ja pinnoittamalla se – näiden kattotöiden myötä katto voidaan saada uudenveroiseen kuntoon. Jos vesikate on välttämätöntä uusia, voi olla, että aluskate voidaan jättää purkamatta – ja joissain tapauksissa uusi katto voidaan rakentaa suoraan vanhan katon päälle!

Valitako uudeksi katoksi juuri huopakatto?

Huopakatot ovat hyvin suosittuja kattoja, ja sille on monta syytä. Huopakatto on ensinnäkin edullinen katto asennuttaa ja ylläpitää. Toisekseen, huopa- ja palahuopakatot kestävät hyvin erilaisia rasituksia, mikä tarkoittaa sitä, että reikien ja esimerkiksi halkeamien korjaaminen on melko harvinainen aktiviteetti. Huopakatot – tiivissaumakatot, paanukatot ja kolmiorimahuopakatot – ovat myös todella kivan näköisiä. Mukava ulkonäkö säilyy pitkään suhteellisen vähällä vaivalla. Bitumikatto on aina muodissa, joten sitä kelpaa katsella vielä vuosikymmenienkin päästä – voihan tiivissaumakatto kestää jopa 40 vuotta.

Tärkeimmät huopakattohuollot Jämsässä ovat jokakeväiset ja -syksyiset puhdistukset kattotarkastuksella ryyditettyinä. Kaikki katot pitää puhdistaa kahdesti vuodessa, mutta siinä kun muut katot voi harjata, on bitumikatto paras puhdistaa ilmapuhaltamalla.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jämsässä!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.