KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Jämsä – Kattolumitöiden idea poistaa liiat lumet katolta

Omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksien perimmäinen idea on simppeli: kattolumitöiden tarkoitus on poistaa liiat lumet katolta. Sille, miksi katolla ei saisi olla liikaa lunta, on kaksi selitystä.

Lumenpudotus tasakatolta tehdään hyvin usein siksi, että katolla on liikaa lunta sen kestokykyyn nähden. Pakkaslumi ei ole kovinkaan painavaa, mutta suojalumen paino per kuutio on usein moninkertainen. Kattorakenteet voivat vaurioitua ja katto voi alkaa vuotaa, jos liian painavaa lunta ei pudoteta huopakatolta – tai peltikatolta tai tiilikatolta.

Kaltevan katon lumenpudotus Jämsässä voi liittyä myös katolla olevan lumen liikkeisiin, tai pikemminkin niiden ehkäisemiseen. Jos kattolumi saa liikkua katolla miten sattuu, voi se repiä irti kattotiiliä tai esimerkiksi kattoturvatuotteita. Lumi voi myös pudota ylemmältä katolta alemmalle, tai aina maahan asti. Maahan äkisti putoava lumikuorma voi aiheuttaa pahaa jälkeä – varsinkin, jos lumen seassa on jäätä tai irronneita kattoturvatuotteita.

Lumenpudotus korkealta katolta turvaa pihamaan turvallisuuden. Myös matalammankin rakennuksen katolle kannattaa hankkia lumenpudottajia, jos näyttää siltä, että lumet voisivat tulla alas tuhoja aiheuttaen. Tilaa lumenpudotus meiltä, jotka voimme tehdä sen tarvittaessa vaikka nosturiautolla. Luvassa on saumattomasti sujuva lumenpudotus, mikä etenee erityisen turvallisesti ja vieläpä varsin kohtuullisella hinnalla. Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä Jämsässä, Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangassa, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä tai Petäjävedellä teettämistään kattolumitöistä. Tarjolla on myös rahoitus – sitä voi käyttää niin lumenpudotuksiin kuin vaikkapa lumen liikkeitä ehkäisevien lumiesteiden asentamiseen, huoltamiseen ja korjaamiseen.

Jää on vaarallista – tilaa siis jäänsulatus katolta ja ränneistä Jämsään

Lumenpudotuksesta katolta moni on varmasti kuullutkin, mutta kaikki eivät ole kuulleet siitä, että katoilta pitää poistaa toisinaan myös jäätä. Jääpuikkojen poistaminen tehdään turvallisuuden takia, sillä katon reunalta alas putoavat jääpuikot ovat kaikessa kovuudessaan ja terävyydessään hyvin vaarallisia. Jätä tuokin työ Jämsässä meille, niin kiipeämme katollesi asianmukaisin ja laadukkain työturvallisuustuottein suojautuneina.

Jos jää onkin katolla tai ränneissä, on jäänsulatus ainoa oikea ratkaisu. Jää saadaan sulamaan kuumalla vesihöyryllä, mitä ohjaamme jäätyneisiin kohtiin höyrytyslaitteellamme. Höyrytyslaite käy myös jäätymään päässeiden kattokaivojen sulattamiseen. Höyryä ekologisempaa ja luotettavampaa tapaa ei ole! Katon tai rännien sulatus vesihöyryllä ei aiheuta harmia katon rakenteille tai niiden pinnoitteillekaan, sillä kyse on loppujen lopuksi vedestä, mikä kuumuus on muuttanut höyryksi.

Jotta kattoa ei tarvitsisi sulatella joka vuosi, kannattaa selvittää katon lisälämmöneristyksen tarpeellisuus. Jää voi myös vaurioittaa omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon kattoa, puhumattakaan lämpövuotojen vaikutuksesta rakennuksen lämmityskustannuksiin.

Sadevesijärjestelmän jäätyminen kertoo usein roskatukoksista tai jostain viasta – molemmat tulisivat hoidettua kuntoon syyshuollon yhteydessä, joten katon ja sadevesijärjestelmän syyshuolloista kannattaa pitää kiinni.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jämsässä!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.