KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Jämsä

Huopakattoremontti Jämsä, ei vain yhtä hyvää syytä! Huopakattoremontti Jämsässä voidaan ottaa työn alle monenlaisista lähtökohdista – sekä käytännöllisistä että esteettisistä. Alla olevan kysymyspatterin avulla voit kartoittaa, olisiko huopakattoremontti sinunkin kohteessasi jo hyvä ajatus.

 • Oletko kyllästynyt kattosi tiivistykseen ja paikkaukseen?
 • Etkö enää jaksa jatkuvaa taistelua sammalta ja jäkälää vastaan?
 • Tympiikö katon vanhanaikainen ilme?
 • Onko kattosi painunut surulliselle kuopalle?
 • Onko katon asennuksesta vierähtänyt jo 40 vuotta tai yli?
 • Kulkeutuuko katon välistä ”perunakellarin hajua”?

Jos vastasit myöntävästi yhteen tai useampaan edellä esitetyistä kysymyksistä, todennäköisesti huopakattoremontti Jämsässä sijaitsevassa kohteessasi olisi fiksu investointi. Älä jää kärvistelemään vanhan kattorähjän alle enää hetkeksikään, vaan ota reippaasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme – meiltä saat huopakattoremontit Jämsässä varmoin ottein ja järkihinnoin niin omakotitaloille, kesämökeille kuin piharakennuksille!

Huom. myös muu Keski-Suomi (esim. Keuruu, Luhanka, Muurame, Petäjävesi ja Jyväskylä) kuuluu palveluverkostoomme. Tarpeen vaatiessa karautamme avuksesi jopa saarikohteisiin Jämsässä sekä lähiseudulla.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Jämsässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Jämsän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Jämsä, meiltä saat takuuvarmaa laatupalvelua – toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Jämsässä pitkällä kokemuksella!

Palahuopakattoremontti Jämsä, meiltä saat takuuvarmaa laatupalvelua projektin kaikissa vaiheissa alusta loppuun! Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Jämsässä pitkällä kokemuksella, joten olemme ilman muuta yksi parhaista valittavanasi olevista urakoitsijoista Jämsän seudulla.

Tunnemme kaikki huopakattotyypit tiivissaumasta kolmiorimaan ja palahuopaan. Pitkän uramme aikana olemme asentaneet ja uusineet erilaisia huopa- ja bitumikatteita lukemattomat kerrat, jättäen jälkeemme tyytyväisiä asiakkaita kohteesta toiseen.

Edes välikaton kunnostustyöt eivät tuota meille ongelmia. Esimerkiksi kosteusvauriokorjaukset, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu, tuuletusongelmien korjaus, pieneläinten tekemien (eriste)vaurioiden korjaus ynnä muut vastaavat toimenpiteet ovat meille melkeinpä arkipäivää. Jäljiltämme voitkin olla varma, että kattosi on kokonaisvaltaisesti terve alusrakenteitaan myöten.

Kun talosi, mökkisi tai vaikkapa autotallin vanha huopakatto alkaa huhuilla haluavansa eläkkeelle, ota siis rennosti – me laitamme kattoparan uusiksi käden käänteessä! Sinun tehtäväksesi jää vain laittaa meille viestiä tai soittaa, jotta saadaan huopa- tai palahuopakattoremontti Jämsässä sijaitsevassa kohteessasi ylipäätään alulle. Tavoitat meidät todennäköisesti tänäänkin.

Huopakaton uusiminen Jämsä, jopas jotakin – hinta onkin yllättävän edullinen!

Huopakaton uusiminen Jämsä, toimestamme urakka hoituu yhtä aikaa sekä kiistattoman ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti. Tilaa huopakaton uusimistyöt Jämsässä meiltä, niin urakan hinta voi hyvinkin yllättää edullisuudellaan!

Vankan kokemuspohjamme ansiosta esimerkiksi laskutettavien työtuntien määrä ei karkaa lapasesta. Selkein askelmerkein hommat hoituvat alusta loppuun joutuisasti, eikä aikaa pala ”tyhjäkäyntiin”.

Myös materiaalikustannukset pysyvät minimissään. Mm. kattohuopien ja eristevillojen menekin laskeminen on meille rutiinihommaa, joten materiaaleja ei tule tilattua neliö- tai kuutiotolkulla enemmän kuin olisi tarpeen.

Tarkkoja hintatietoja varten sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä. Meillä huopakaton uusiminen Jämsässä hinnoitellaan aina projektikohtaisesti, sillä urakan tosiasialliset kustannuksetkin vaihtelevat paljon kohteesta toiseen.

Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous! Todennäköisesti vastauksemme on iloinen yllätys.

Vinkki: jos henkilökohtainen taloutesi ei ole juuri nyt vakaalla pohjalla, meillä voit maksaa huopakattosi saneeraustyöt myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella. Asiakkaillemme huopakaton uusiminen Jämsässä ei aiheuta unettomia öitä edes Matti kukkarossa!

Palahuopakaton uusiminen Jämsä, paljon kehuttuna ”avaimet käteen”-palveluna – et joudu tekemään itse mitään uuden kattosi eteen!

Palahuopakaton uusiminen Jämsä, pidämme langat tukevasti käsissämme urakan alkumetreiltä viimeisiin silauksiin. Toteutamme huopa- ja palahuopakaton uusimistyöt Jämsässä paljon kehuttuna ”avaimet käteen”-palveluna, johon kuuluu kaikki katon remontoimiseksi vaadittava työ. Käytännössä et siis joudu tekemään itse mitään uuden kattosi eteen, kun tilaat huopakattoremontin Jämsässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta!

 1. Suunnittelemme urakan puolestasi, huomioiden sekä kattosi tarpeet että oman visiosi.
 2. Pystytämme rakennustelineet, tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kaluston sekä teemme tarvittavat ympäristön suojaustyöt.
 3. Puramme pois vanhan katon varusteinen.
 4. Suoritamme mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt vesikaton alapuolisiin rakenteisiin.
 5. Asennamme uudet kattohuovat tai kattolaatat sekä kattotuotteet toiveidesi mukaisesti.
 6. Vihoviimeiseksi teemme vielä säntillisen loppusiivouksen. Näin pääset nauttimaan uudesta katostasi täysin siemauksin heti urakan päätyttyä!

Laita korvan taa, että kunnostustoimenpiteiden ohella voimme tehdä kattosi toiminnallisuuteen ja ulkonäköön myös kaikenlaisia parannuksia. Esimerkiksi katon värin vaihto, uusien kattotuotteiden asennus sekä katon lisäeristys on helppoa ja edullista, kun huopakattoremontti Jämsässä sijaitsevassa kohteessasi on työn alla.

Jämsäläinen, älä ryhdy huopakattosi saneeraukseen omin voimin tai talkooporukalla – tässä 3 hyvää syytä jättää huopakattoremontti Jämsässä meidän huoleksemme:

 • Huopakaton remontointi on tavan jämsäläiselle vaarallista puuhaa. Vaikka huopakaton pinta on karhea, amatöörin jalka lipsahtaa katolla hävyttömän helposti. Jo parin metrin pudotuksesta voi seurata kuukausien sairasloma!
 • Pitkässä juoksussa ammattimainen työnjälki maksaa itsensä takaisin paljon paremmin kuin itse tehty työ. Vaikka tee-se-itse-huopakattoremontti ei välttämättä vaadikaan niin paljon alkupääomaa, ei itse rempattu katto ole todennäköisesti myöskään niin siisti ja kestävä. Esimerkiksi huopakaton saumojen ja läpivientien tiivistys on vaativaa puuhaa, jossa kokematon kisälli mokaa lähes varmasti.
 • Itse tehty työ ei kelpaa verotuksessa vähennettäväksi millään muotoa. Meidän tekemämme työ sen sijaan on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennyksestä voi poikia tuntuvaakin taloudellista etua, joten olisi suorastaan hullua jättää se käyttämättä.

Kun huopakattoremontti Jämsässä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Me hoidamme hommat puolestasi turvallisesti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun!