KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Jämsä – Näillä vinkeillä aluskatteesta iso ilo

Omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien, taloyhtiöiden (rivitalojen tai kerrostalojen) ynnä muiden kiinteistöjen aluskatteista on iso ilo – ainakin, jos seuraat näitä vinkkejä. Kaiken A ja O on se, että aluskate on oikein asennettu. Jätä aluskatteen asennus ja aluskatteen uusiminen Jämsässä meidän ammattilaisillemme, niin nämä seikat eivät aiheuta huolta tai ongelmia. Me tiedämme, mille kireydelle aluskate tulee vetää, ja miten aluskatteen läpiviennit toteutetaan. Aluskatehan tulee nostaa kaikki hormia, putkia ja muita läpivientejä vasten, jotta se antaisi optimaalisen suojan kosteudelta ja kosteusvaurioilta, kuten yläpohjan homeongelmilta.

Oikein tehty asennuskaan ei pelasta aluskatetta lintujen nokilta ja aluskatteelle aina silloin tällöin pääsevältä kosteudelta. Aluskatteen korjaus ja paikkaus ovat niin ikään asioita, joissa kannattaa luottaa tähän katonkorjauspalveluun. Tulemme paikan päälle selvittämään, miten aluskate on paras paikata, vai olisiko paikallaan aluskatteen osittainen uusiminen. Samalla voimme tehdä muitakin kattotöitä Jämsässä, Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangassa, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä ja Petäjävedellä – esimerkiksi läpivientien ja saumausten tiivistyksen. Kun katto on joka kohdasta mahdollisimman tiivis, kohdistuu aluskatteeseen vain vähän kuormitusta, ja se voi kestää todella pitkään. Tarkoitushan on, että peltikaton, tiilikaton tai huopakaton aluskate kestää yhtä kauan kuin vesikatekin.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät tarkastamaan peltikaton tai tiilikaton aluskate – tai vaikka tekemään aluskatteen korjaus jiirin (eli katon sisätaitteen) tai esimerkiksi jonkin läpiviennin (kuten savupiipun tai kattoluukun) kohdalta. Kun tiedämme, millainen kohde on kyseessä ja mitä sen aluskate kaipaa, annamme hyvän ja kotitalousvähennyskelpoisen tarjouksemme tarvittavista kattotöistä. Sen kuultuasi voit halutessasi hakea sille rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Aluskatteen asennus ja uusiminen Jämsä – Et tule katumaan aluskatteen hankintaa

Uuden aluskatteen hankkiminen ja asennuttaminen Jämsässä on asia, mitä et tule katumaan. Aluskate on suorastaan kullanarvoinen kapistus, sillä se voi pelastaa katon vesivahingolta, jos katto alkaa vuotaa. Katto voi kestää 20, 50 tai jopa 100 vuotta, ja noihin vuosikymmeniin voi mahtua jokunen kattovuoto. Kattovuodoista voi kuitenkin selvitä ilman isompia pulmia, jos katon alla on oikein asennettu ja täysin vettä pitävä aluskate. Aluskate nimittäin estää kattoläpivienneistä, saumoista tai esimerkiksi katossa olevista rei’istä vuotavaa vettä pääsemästä tekemisiin katon puurakenteiden kanssa. Eristeetkään eivät kastu, kun aluskate pitää ne kuivina. Jos aluskatetta ei olisi, voitaisiin jo pienimuotoisen ja vähän aikaa kestäneen kattovuodon jälkeen päätyä korjailemaan laho- ja homevaurioita.

Aluskate kannattaa asennuttaa ja (tarvittaessa) korjauttaa myös siksi, että aluskate voi estää yläpohjarakenteiden kastumisen ja vaurioitumisen kondenssikosteuden takia. Kondenssikosteus on rakennuksen sisäpuolelta karkaavasta lämmöstä ja kosteudesta viileissä olosuhteissa tiivistyvää vettä. Jotta omakotitalon, mökin, kerrostalon tai esimerkiksi luhtitalon kattorakenteet eivät lahoaisi kondenssikosteudenkaan takia, on aluskatteen oltava paikoillaan ohjaamassa kosteus pois yläpohjasta. Lisäksi tulee huolehtia siitä, että kosteutta karkaa eristeiden läpi vain mahdollisimman vähän, ja että yläpohja on hyvin tuulettuva.

Miksi joudun korjauttamaan aluskatetta Jämsässä?

Kuten juuri todettiin, aluskatteet ovat varsin kestäviä, mutta tarve aluskatteen korjaamiselle Jämsässä ei olisi aivan ennenkuulumaton. Monet aluskatteen korjaukset tehdään vääränlaisen asennustavan takia. Me löydämme parhaat ratkaisut, jos aluskate on liian kireällä, väärin päin tai liian löysällä – tai jos se on unohdettu nostaa läpivientejä vasten.

Aluskatetta voidaan joutua korjaamaan myös liiallisen kosteusrasituksen takia – siksi aluskatteellisenkaan katon paikkaamista ei kannata pitkittää, ja siksi aluskatteelta kannattaa poistaa sen päälle mahdollisesti kertyneet roskat. Paikkauksen syy voi olla linnuissakin – kannattaa asennuttaa lintuverkot.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jämsässä! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.