KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Jämsä – Kouruhuollot antavat sadevesijärjestelmälle arvokkaita lisävuosia

Harva rakennelma pysyy kunnossa ilman huolenpitoa, eikä sadevesijärjestelmä tee tässä mitään poikkeusta. Sekä alumiininen, muovinen että teräksinen sadevesijärjestelmä pitää puhdistaa säännöllisesti, ja samalla sen kunto on syytä tarkastaa mahdollisten paikkaus- tai uusimistarpeiden varalta. Vesikourujen puhdistaminen Jämsässä antaa sadevesijärjestelmällä arvokkaita lisävuosia, mutta kyse ei ole vain sadevesijärjestelmän käyttöiän pidentämisestä. Taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai muiden kiinteistöjen vesikourut kannattaa puhdistaa jo yksin siitä syystä, että roska täynnä oleva sadevesijärjestelmä ei vedä. Jos rännit ovat tukossa, vesi alkaa vuotaa rännien yli maahan. Jos tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avausta ei vielä silloinkaan tehdä, on vaarana, että sadevedet pääsevät nousemaan talon rakenteisiin. Seurauksena voi olla eri asteisia kosteusvaurioita.

Me teemme mielellämme korkeankin talon vesikourujen puhdistuksen Jämsässä, Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangassa, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä ja Petäjävedellä. Työ etenee turvallisesti ja tehokkaasti, ja töistämme voi hakea kotitalousvähennystä. Kaupan päälle tuleva kuntotarkastus kertoo totuuden niin sadevesijärjestelmän kuin kattokokonaisuudenkin kunnosta. Jos suosittelemme jotain työtä, minkä tahdot maksaa rahoituksella, auttaa yhteistyökumppanimme tässä asiassa. Partnerimme tarjoama rahoitus sopii niin kourusaneerauksen kuin vaikka kattomaalauksenkin maksamiseen.

Rännien puhdistus Jämsässä – ennen vai jälkeen katon harjauksen?

Jotta roskatukoksia ei pääsisi syntymään Jämsässä sijaitsevan talon sadevesijärjestelmään, suosittelemme sen puhdistamista joka kevät ja syksy. Kaksi kertaa vuodessa puhdistetut sadevesijärjestelmät vetävät nätisti koko kesän, eivätkä ne jäädy talvellakaan.

Monet kattohuollot tehdään vain satunnaisesti, eli ainoastaan tarpeen niin vaatiessa ja ongelmien jo synnyttyä. Rännien puhdistus kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, jolloin kaikki roskat päästään poistamaan jo ennen, kuin lehdet ja neulaset alkavat vaikuttaa sadevesijärjestelmän vetoon.

Toinen omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja muun muassa vapaa-ajan kiinteistön kattohuolto, mikä kannattaa tehdä kaksi kertaa joka vuosi, on katteen puhdistaminen. Kun katto puhdistetaan joko harjaamalla tai ilmapuhaltamalla, pääsee se kuivumaan nopeasti aina kastuttuaan, eikä ruosteesta tai sammaloitumisesta ole vaivaa. Rännit ja katto kannattaa puhdistaa yhtä aikaa jo kustannussyistä, mutta myös siksi, että katon puhdistus ohjaa osan roskista suoraan ränneihin. Siksi nämä kattotyöt kannattaa yhdistää Jämsässä, ja nimenomaan niin, että ensin roskat poistetaan katolta, ja vasta sitten ränneistä.

Rännien puhdistus Jämsässä tapahtuu aina yläkautta

Sekä aluskatteen osittainen vaihto että rännien puhdistus Jämsässä ovat kattotöitä, mitkä tulee tehdä aina yläkautta. Aluskatteen osittainen paikkaus tai roskien poisto aluskatteelta edellyttävät vesikaton osittaista avaamista ja katolta käsin työskentelemistä, kun taas rännien puhdistus tehdään katolta käsin, mutta katon rakenteita mitenkään avaamatta. Rännit on turvallisinta puhdistaa katolta käsin – tikkailla keikkuminen voisi olla vaarallista. Jos kyseessä on oikein korkea rakennus, teemme rännihuollot henkilönosturilla.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jämsässä!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.