KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Luumäki – Pelkkiin oireisiin puuttuminen ei aina korjaa kattovuotoa

Tiedämme, ettei pelkkä oireisiin puuttuminen aina auta, jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Luumäellä. Jos kattovuoto johtui esimerkiksi katon haurastumisesta, voi jokin toinen kohta alkaa vuotaa aivan kotvasen kuluttua, joten yhden kohdan tiivistäminen ei vielä pelasta katon vesivahingon riskiltä.

Katon kuluminen vuosien myötä ei ole ainoa syy sille, että katto vuotaa Luumäellä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä tai Savitaipaleella. Katto voi vuotaa myös jonkin läpiviennin kohdalta, kuten antennin juuresta. Vuotava kattoikkuna tai savupiipun kohdalta vuotava katto voi kertoa siitä, että läpivienti on alun alkaen väärin toteutettu. Läpivientien asentaminen tiilikatolle, peltikatolle tai huopakatolle ei ole mikään helppo nakki. Vuotava kattoluukku tai esimerkiksi vuotava viemärintuuletusputki katolla voi kertoa myös siitä, että läpiviennin tiivisteet ovat aikojen saatossa haurastuneet. Jos katto vuotaa ilmanvaihtoputken kohdalta, voi syynä olla myös se, että kova tuuli tai katolta pudonnut lumi on irrottanut putken katosta.

Lumi ja myrsky voivat aiheuttaa muunkinlaisia kattovuotoja. Katto voi vuotaa jiiristä eli sisätaitteesta, jos lumen paino rikkoo kattotiiliä. Kattotiiliä voi mennä rikki myös pakkasrapautumisen takia. Olipa kyseessä mikä tahansa, saat parhaan ja nopean avun kattovuodon korjaamiseen ottamalla yhteyttä katonkorjauspalveluumme. Meidän töistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja verkkosivujemme kautta haettava rahoitus sopii kaikenlaisten kattourakoiden maksamiseen – myös kattoremontin rahoittamiseen.

3 tapaa puuttua siihen, että huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Kattovuodot ja katon vesivahingot ovat usein keskenään erilaisia, joten kattovuodon korjaamiselle ei ole olemassa valmista kaavaa. Paikan päällä Luumäellä selviää, miten vuotava katto ja sen alta mahdollisesti löytyvät lahovauriot kannattaa laittaa kuntoon. Samalla selviää myös katon korjauksen hinta täyden palvelun pakettina.

Mitä nopeammin kattovuotoa päästään korjaamaan, sitä varmemmin riittää tapa numero 1, eli pelkkä vesikaton tiivistys (kuten piipun ja vesikaton liitoskohdan tiivistäminen).

Jos aluskatekin on vuotanut, on kattokorjaajiemme huolehdittava myös aluskatteen korjaamisesta, kastuneiden villojen vaihtamisesta ja lahovaurioiden kunnostamisesta. Tapa numero 2 riittää, jos katto ei ole kovin vanha tai hyvin huonokuntoinen.

Jos omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon katolla alkaa jo olla ikää tai katto on päässyt hyvin huonoon kuntoon, tarjoamme tapaa numero 3, eli koko katon purkamista. Tilalle rakennamme uuden katon ehjine aluskatteineen ja kuivine kattorakenteineen. Kattosaneerausta ei tarvitse pelätä, sillä emme liioittele sitäkään hinnoitellessamme.

Katto vuotaa piipun juuresta Luumäellä – miten huomata kattovuoto ennen sisäkaton tummumista?

Jos katolla ei säännöllisesti vierailla, voi kattovuoto jäädä huomaamatta ja paikkaamatta. Kattovuotoon tiilikatolla, peltikatolla tai huopakatolla puututaan kenties vasta sitten, kun sisäkatto tummuu ja uhkaa vuotaa vettä lattioille. Jotta kattovuoto piipun juuresta tai jostain saumasta ei jäisi huomaamatta Luumäellä, suosittelemme, että tasakatot, aumakatot, taitekatot ja esimerkiksi harjakatot tarkastettaisiin kaksi kertaa vuodessa.

Kattotarkastus ei lisää taloyhtiön tai talon omistajan kulueriä, jos katon kaikki huollot teetetään meillä. Teetäthän meillä myös katon kevät- ja syyshuollot (mitkä tarkoittavat roskien poistoa katolta ja katon sadevesijärjestelmästä), niin saat veloituksettoman kattotarkastuksen aina, kun sitä tarvitaan. Kevättarkastus voi kertoa vaikka lumen painon alla vuotaa alkaneesta kattoikkunasta. Syystarkastuksen avulla sammaleiden avaama sauma saadaan kuntoon ennen talvea, jolloin se voisi alkaa vuotaa. Katon tarkastus on yksi hyvä syy lisää teettää kaikki kattokorjaukset, kattohuollot ja katon varusteluun liittyvät toimenpiteet Luumäellä meillä!

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.