KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Luumäki – Vesikourujen roskaisuutta ei kannata ohittaa

Jos omakotitalon, taloyhtiön (eli rivitalon, paritalon tai kerrostalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikouruja ei ole puhdistettu, ovat rännit roskaisia. Tarvetta voi olla jopa täysin tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaukselle. Roskat vesikouruissa ja alastuloputkissa voivat aiheuttaa ikäviä ongelmia koko rakennukselle, joten rännit kannattaa puhdistaa roskista aina puolen vuoden välein.

Varsinkin korkean talon vesikourujen puhdistus kannattaa teettää meillä Luumäellä, onhan meillä välineet myös korkeiden kerrostalojen sadevesijärjestelmien puhdistamiseen. Vesikourujen puhdistukset kannattaa jättää meille myös sen takia, että ammattilaisemme tekevät työn tottunein ja nopein ottein, ja että saat kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen.

Tuo veloituksetta tarjottu kattotarkastus Luumäellä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä ja Savitaipaleella voi pelastaa monelta pulmalta, osataanhan rännit tai vesikatto korjata sen avulla jo ennen ongelmien eskaloitumista. Proaktiivinen toimintatapamme auttaa välttymään myös ruostevaurioilta ja esimerkiksi sammaleiden tekemiltä tuhoilta.

Kaikki kattotyömme voi maksaa rahoituksella, minkä tarjoamisesta vastaa yhteistyössä kanssamme toimiva, luotettu lainapalvelu. Kotitalousvähennystäkin pääset hakemaan, jos kyse on omakotitalon tai vapaa-ajan rakennuksen katosta (tai sen sadevesijärjestelmästä).

Rännien puhdistus ohittamaton toimenpide Luumäellä – mutta minkä tähden?

Miksi omakotitalon, kerrostalon, paritalon tai esimerkiksi autokatoksen rännien puhdistus on niin tärkeää – eikö sadevesi riitä huuhtelemaan roskat pois kouruista ja alastuloputkista (joita myös syöksyputkiksi kutsutaan)? Itse asiassa ei riitä, vaan kouruihin ja alastuloputkiin voi jäädä roskatukoksia. Roskatukosten takia voi käydä niin, että räystäs alkaa vuotaa sateella. Kosteutta voi roiskua talon seinille, ja osa kosteudesta voi nousta maaperän kautta talon rakenteisiin. Jotta rakennuksen kosteudenhallinta olisi ja pysyisi mallillaan, kannattaa vesikourut puhdistaa joka kevät ja syksy.

Lehdet, neulaset ja muut roskat kannattaa poistaa talon sadevesijärjestelmästä senkin takia, että kourut eivät ruostuisi ja jäätyisi. Ruoste- ja jäätymisvauriot voivat aiheuttaa ylimääräisiä korjauskustannuksia, tai jouduttaa rännien uusimista. Jäätyneisiin vesikouruihin liittyy myös turvallisuusriskejä, muun muassa riski jääpuikkojen putoamisesta.

Tukkeutuneiden vesikourujen ja syöksyputkien avaus Luumäellä – näin siinä onnistutaan

Tukossa olevien vesikourujen ja alastuloputkien avaus Luumäellä vaatii muutakin kuin hyvää tahtoa tai kirjaviisautta. Työtä varten tulee kiivetä katolle (tai tuoda paikalle henkilönostin), ja roskat pitää noukkia käsipelillä roskapusseihin. Viimeistelyvaiheessa voi olla käyttöä vesiletkulle, mutta muita välineitä (työturvallisuustuotteita lukuun ottamatta) ei tarvita.

Siinä tapauksessa, että on talvi ja ränneissä on jäätä, pitää vesikourut avata kuumalla vesihöyryllä. Rännien höyrysulatus onnistuu meiltä kuin tanssi konsanaan, tuommehan paikan päälle Luumäelle modernit ja tehokkaat höyrytyslaitteemme. Olemme myös varsin harjaantuneita näiden laitteiden käyttämisessä, joten vesikouruissa, alastuloputkissa, kattokaivoissa tai vaikka katon reunalla oleva jää sulaa turvallisesti. Mekaanista jään poistoa emme tee lainkaan, mitä nyt jääpuikot joudutaan katkomaan käsityönä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.