KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Luumäki – Toimivia ja turvallisia ratkaisuja kattolumen aiheuttamiin turvallisuusuhkiin

Yksi ratkaisu kattolumen aiheuttamiin turvallisuusuhkiin Luumäellä on omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai autokatoksen, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus. Toinen tapa välttyä katolta putoavan lumen mahdollisesti aiheuttamilta vahingoilta on lumiesteiden asennus (ja jo olemassa olevien lumiesteiden kunnossapito, eli lumiesteiden huolto sekä korjaus). Me teemme kaikenlaiset kattolumityöt ja lumiesteisiin liittyvät toimenpiteet sekä Luumäellä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä että Savitaipaleella – sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä.

Avataanpa hieman sitä, miksi huopakatolta, peltikatolta ja tiilikatolta pitää pudottaa lunta, eli mitä turvallisuusriskejä kattolumi voi aiheuttaa. Lumenpudotus (etenkin korkealta katolta) estää kattolumen äkillisen putoamisen, mikä voisi saada jonkun ohikulkijan loukkaantumaan vakavastikin. Lumenpudotus (tarvittaessa vaikka nosturiautolla tehtynä) sekä lumiesteiden asentaminen estävät myös ne omaisuusvahingot, joita painavat lumimassat voisivat aiheuttaa alas katolta sinkoutuessaan.

Turvallisuuden lisäksi kaltevan katon lumenpudotus pitää yllä katon kuntoa. Myös tasakatto voi tarvita lumenpudotusta, voihan tasakatolla olla enemmän painavaa lunta kuin esimerkiksi harjakatolla. Lumen paino voi saada katon vuotamaan tai painumaan notkolle, eikä pidä unohtaa katolta vapaasti putoavan lumen katolle mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Lumenpudottajamme voivat estää kattotikkaiden, kattotiilien, ilmanvaihtoputkien, aurinkopaneelien tai esimerkiksi rännien irtoamisen katolta itsekseen putoavan lumen mukana.

Lumenpudotuskin voi olla vaarallista, jos työtä ei teetetä kokeneilla ja hyvin varustautuneilla ammattilaisilla. Lumen pudotus voi rikkoa kattoa tai saattaa ohikulkijat ja lumenpudottajat vaaraan. Me tiedämme toimivimmat ja turvallisimmat tavat kaikkiin kattotöihin, lumen pudotusta unohtamatta. Jos siis tarvitset kattolumitöitä, ota yhteyttä ja pyydä niistä kilpailukykyinen tarjous juuri meiltä. Tarjouksesta käy ilmi töiden osuus, siis se, mistä yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä. Koko urakan voi kuitata rahoituksella, mitä voi hakea varsin yksinkertaisesti meidän kotisivujemme kautta.

Katon ja rännien jäänsulatus Luumäellä – millaisia kemikaaleja tai välineitä tämä työ kaipaa?

Jäänsulatus katolta ja ränneistä Luumäellä voi kuulostaa monimutkaiselta hommalta, mikä vaatii vaarallisia kemikaaleja tai ainakin teräviä työvälineitä, joilla jäätä voi paukutella. Saatat yllättyä kun kuulet, että meidän kattofirmamme ammattilaiset tekevät jään poiston ilman paukuttelua ja ilman vahvoja kemikaaleja. Jääpuikot poistamme samaan tapaan kuin monet muutkin, eli käsin katkomalla – mutta suojaudumme hyvin jäänsiruilta, varmistaen myös ympäristön turvallisuuden urakan aikana.

Kun on aika tehdä katon tai rännien sulatus, käytämme pelkkää vettä, tarkemmin ottaen kuumaa vesihöyryä. Kuuma vesihöyry saa kaikenlaisen jään sulamaan tuossa tuokiossa, joten sitä kannattaa suosia. Rännien tai katon hakkaaminen kirveillä, vasaroilla, hakuilla tai muilla työkaluilla voisi johtaa katon vaurioitumiseen, joten sitä emme kehota kokeilemaan.

Jää ränneissä voi kertoa rännien roskaisuudesta tai jostain viasta, joten sadevesijärjestelmä kannattaa huoltaa myös syksyllä. Kattojäästä voi päästä lopullisesti eroon katon lisälämmöneristyksellä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.