KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Luumäki – Vankkumatonta ammattitaitoa myös erikoisempiin kattotöihin

Meidän vankkumattoman ammattitaidon hankkineilta työntekijöiltämme sujuvat kaikki omakotitalon, paritalon, kesämökin ja autotallin kattoremontit sun muut kattotyöt Luumäellä. Meiltä voit tilata sellaisetkin kattotyöt, mitkä eivät ole ihan peruskauraa. Tavallisia toimenpiteitä huopakatoille, palahuopakatoille, tiilikatoille ja peltikatoille ovat katon harjaukset, läpivientien asennukset, huollot ja uusimiset sekä esimerkiksi lumenpudotukset. Hieman erikoisempien ja harvinaisempien kattotöiden kategoriaan kuuluvat muun muassa katon korotus, katolle kaatuneen puun aiheuttamien tuhojen kunnostus, painuneen katon oikaisu ja peltisepäntyöt. Peltisepäntöitä, joihin kokeneet kattopeltiseppämme ovat kerrassaan loistovalinta, ovat muun muassa piipunpellitys, piipunhatun asennus ja kattoturvatuotteet peltisepäntyönä.

Katon huollot ja katonkorjaukset pitävät katon hyvässä kunnossa pitkään, mutta jossain vaiheessa katto on uusittava – pyydä silloinkin kilpailukykyinen urakkatarjous tältä kattourakoitsijalta. Myös kattoremontista voi hakea kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta haettavissa oleva rahoitus sopii myös uuden katon maksamiseen.

Kattoikkunoiden ja kattoluukkujen uusimisia, verkotuksien asentamisia, kattovuotojen korjauksia ja muita kattotöitä saa Luumäen ohella myös Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä ja Savitaipaleella. Olipa kyse katon pesusta tai vaikka kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden, kattotikkaiden ja kattosiltojen) asentamisesta, saat kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Tuo kattotarkastus voi pelastaa päiväsi, voidaanhan sen perusteella mahdollisesti huomattujen vaurioiden pikaisella kunnostamisella välttyä niin kattovuodolta kuin katon vesivahingoltakin.

Vain osa kattotöistä Luumäellä on sidottu tiettyyn vuodenaikaan

Vain osa kattotöistämme Luumäellä on sellaisia, että ne on sidottu tiettyyn vuodenaikaan. Ensimmäisenä tulee mieleen lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta. Kesällä katolla ei ole sen paremmin lunta kuin jäätäkään, joten kattolumitöitä ja jäänsulatuksia tarvitaan vain talvikuukausina.

Kattokorjauksia ja kattoremontteja voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina. Jos katon huomataan vuotavan talvella, ei asiaa tarvitse hautoa kevääseen asti, vaan katto voidaan korjata saman tien. Näin kannattaakin toimia, voihan katon vesivahinko pahentua odottelun myötä. Katon korjaus tai uusiminen talvella alkaa lumen pudottamisella katolta.

Kevät- ja syyshuollot kannattaa tehdä nimensä mukaisesti joka kevät ja syksy. Ideana on se, että katto saadaan samalla tarkastettua talven jälkeen (katolla voi olla vaikka lumen painon alla rikki menneitä tiiliä) tai ennen uutta talvea.

Kesä on parasta aikaa monille kattohuolloille. Varsinkin alkukesä on usein otollista aikaa huoltomaalata mökin, omakotitalon, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun ulkorakennuksen katto. Riippuu katosta ja sen materiaalista, kuinka usein se on tarkoitus maalata – vai maalataanko sitä ollenkaan. Muun muassa savitiilikatto on katto, mitä ei kuulu pinnoittaa koskaan.

Huopakaton valinta ei ala kaduttaa

Huopakaton valinta omakotitalon, kesämökin tai vaikka jonkin piharakennuksen uudeksi katoksi ei ala kaduttaa jälkikäteen, sillä bitumikatto on kustannustehokas ja alati tyylikäs katto. Meidän kattofirmamme asiantuntijat tarjoavat huipputasokasta asiantuntemusta kaikkiin huopakattotöihin Luumäellä ja sen naapurikunnissa, joten ota yhteyttä esimerkiksi uuden tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton tai palahuopakaton asentamisen tiimoilta. Palahuopakattoa kutsutaan myös (bitumi)paanukatoksi, laattakatoksi tai lappukatoksi, mutta yhtä kaikki – samasta katteesta on kyse.

Mitään kattoa ei kannata jättää oman onnensa nojaan, ei edes huopakattoa. Kevät- ja syyshuoltojen avulla turhat roskat saadaan pois katon kuntoa kuormittamasta, ja samalla ilmaiseksi tekemämme katon kunnon tarkastus kertoo katon huolto- tai korjaustarpeista. Jos kattoa pitäisi paikata tai jos se olisi aika käsitellä sammaleentuhoaineella, saisit kyseisestä työstä mainion tarjouksen. Vaikka käytämme ensiluokkaisia tarvikkeita, kemikaaleja ja materiaaleja eikä asiantuntemuksessamme ole mitään moittimista, teemme huopakattotyöt ja muut kattotyöt Luumäellä merkille pantavan hyvin hinnoin – kannattaa siis olla yhteyksissä!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.