KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Luumäki – Katon kunnossapito perustuu roskien poistoon?

Onko liian raflaavaa sanoa, että katon kunnossapito perustuu roskien poistoon katolta? Ei välttämättä, sillä katon puhdistus on äärimmäisen tärkeä omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuolto. Tiilikaton harjaus, peltikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus nopeuttavat katon kuivumista sateiden jälkeen. Nopeasti kuivuva katto, minkä päällä on mahdollisimman vähän roskia, sammaloituu ja ruostuu muita hitaammin. Koska sammalet ja ruoste nopeuttavat katon kulumista ja aiheuttavat korjaustarpeita, pitää tiilikaton harjaus tai muu katon puhdistus katon paremmassa kunnossa pidempään. Toki katon puhdistuksella on myös esteettinen vaikutus Luumäellä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä ja Savitaipaleella.

Me teemme kaikki kattohuollot Luumäellä ja sen naapurustossa – myös jäänpudotukset ja esimerkiksi rännien sulatukset vesihöyryllä. Jääpuikkojen pudotukset sun muut katon huollot ovat kotitalousvähennyskelpoisia töitä, ja yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus sopii niiden kaikkien maksamiseen.

Katon puhdistus – muista tarjota tätä kattohuoltoa Luumäellä myös mökin katolle

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistus kannattaa tehdä kahdesti joka vuosi, joten muistathan puhdistuttaa myös kesämökin katon. Kun olemme poistaneet roskat katolta, toteutamme sadevesikourujen puhdistuksen – onhan iso osa roskista päätynyt katon puhdistuksen myötä juuri sadevesijärjestelmään. Roskat voivat saada rännit tukkeutumaan, joten tätä työvaihetta ei kannata unohtaa – kuten ei myöskään katon tarkastusta, minkä tarjoamme ilmaiseksi kaikkien kattohuoltojen yhteydessä Luumäellä. Kattotarkastuksen ansiosta mikään kattoreikä tai esimerkiksi irtoamispisteessä oleva kattosilta ei jää bongaamatta.

Tämä keino sammaleiden poistoon Luumäellä ei vaurioita katetta

Sammaleiden poisto katolta voi vaurioittaa kattoa – etenkin, jos se tehdään painepesurilla. Pelkästä katon harjauksesta on harvoin pitkäkestoista hyötyä, jääväthän kasvustojen juuret paikoilleen. Jos katollasi kasvaa sammaleita, ota yhteyttä, niin teemme sammaleentuhokäsittelyn kasvustojen poistoon tarkoitetuilla, biohajoavilla aineilla. Tällainen kattohuolto Luumäellä ei vaurioita omakotitalon, kerrostalon tai autotallin katetta, ei edes huopakatetta. Peltikatoille voimme tehdä ruosteenpoistoja ja kattomaalauksia, joten saamme pelastettua nuokin katot esimerkiksi ennenaikaiselta kattosaneeraukselta.

Porukaltamme sujuvat ripeästi myös taloyhtiöiden kattohuollot Luumäellä

Emme tee vain omakotitalojen, kesämökkien ja piharakennusten kattohuoltoja. Meillä on resursseja palvella myös taloyhtiöitä Luumäellä ja sen naapurikunnissa, joten tilaa meiltä vaikka kerrostalon lumenpudotus tai rivitalon katon sammaleentuhokäsittely. Korkean talon lumenpudotus, sadevesikourujen puhdistus tai esimerkiksi jääpuikkojen poisto helpottuu merkittävästi nostinkoriauton avulla – onneksi meiltä löytyy tällaisiakin apuvälineitä tiilikaton, peltikaton tai huopakaton huoltamiseen.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.