KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Mynämäki – Kattovuodosta voi selvitä melkein pelkällä hätkähdyksellä

On hätkähdyttävää huomata, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Mynämäellä. Kattovuoto voi nostaa mieleen uhkakuvia kosteusvaurioista ja homevaurioista, vaikka kyse olisi vain vuotavasta kattoikkunasta.

Toki vuotava kattoläpivientikin voi aiheuttaa katon vesivahingon. Pitkään jatkuessaan kattovuoto voi johtaa kalliisiin remontteihin, joten vuotavat kattoluukut ja muut ongelmakohdat kannattaa korjauttaa niin pian kuin mahdollista.

Meidän kattopalvelumme on haka korjaamaan kaikenlaiset kattovuodot niin Mynämäellä, Aurassa, Eurassa, Laitilassa, Maskussa, Naantalissa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa, Taivassalossa, Turussa kuin Vehmaallakin. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous kattovuodon korjauksesta. Vuotava piipun juuri tai esimerkiksi vuotava jiiri (eli katon sisätaite) korjataan aina avaimet käteen -periaatteella, joten kattourakka on talonomistajalle tai taloyhtiölle mahdollisimman helppo.

Antennin juuresta vuotavan katon korjaus on kotitalousvähennyskelpoinen työ, samoin kuin vuotavan katon viemärintuuletusputken tiivistyskin. Saat meiltä edullisen, mutta myös selkeän laskun. Laskun tietojen perusteella yksityisasiakkaan on helppo hakea kotitalousvähennystä.

Helppoa on myös rahoituksen järjestäminen katon IV-putken vuodon tai jonkin muun kattovuodon korjaukselle. Verkkosivuillamme oleva linkki johtaa sinut yhteistyökumppanimme verkkopalveluun, missä joustavan rahoituksen hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

Koska katon korjaus sujuu kaikin puolin nopeasti, vaivattomasti ja luotettavalla asiantuntemuksella, voidaan sanoa, että kattovuodosta voi selvitä lähestulkoon pelkällä säikähdyksellä. Kaikki etenee parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka kattovuoto olisi jo ehtinyt aiheuttaa kosteusvaurioita katon alle.

On olosuhteista kiinni, vuotaako huopakatto, peltikatto tai tiilikatto

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa Mynämäellä, jos olosuhteet ovat katolle epäedulliset. Kattovuodon aiheuttaja voi olla vaikka kova tuuli, mikä saattaa rikkoa omakotitalon, piharakennuksen, vapaa-ajan kiinteistön tai esimerkiksi luhtitalon kattoa.

Talven lumi- ja sulamisvesimassat ovat joillekin katoille liian kova koettelemus, ja silloin katto alkaa vuotaa. Talvinen kattovuoto alkaa usein jiiristä, mutta kattoläpiviennitkin voivat alkaa vuotaa paineen alle.

Keväällä lumimassat saattavat tulla rytinällä alas, ja samalla katosta voi irrota kattoturvatuotteita tai vaikka rännejä. Lopputulos voi olla reikäinen ja vuotava katto.

Kattovuodon takana voi olla myös asennusvirhe, taitamattomasti toteutettu kattohuolto tai ajan hammas.

Mikään ei ole ikuista, vaan aika haurastuttaa ja kuluttaa kaikenlaiset rakenteet. Ajan hammas voi iskeä esimerkiksi katon läpivientien tiivisteisiin. Mitä vanhempi katto, sitä haurastuneempi se alkaa olla – ja silloin myös kattovuotojen riski on kasvanut. Katot kannattaakin uusia, ennen kuin niiden kunto huononee liikaa.

Miten huomata vuotava kattoikkuna Mynämäellä tarpeeksi varhain?

Aikainen lintu madon nappaa, sanotaan. Myös katon vauriot kannattaa havaita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta katto saataisiin korjattua ennen, kuin sade- ja sulamisvedet pääsevät yläpohjarakenteisiin. On kustannustehokkaampaa korjata katto jo siinä vaiheessa, kun puhutaan pelkistä rei’istä tai huonokuntoisista saumoista, kuin kattorakenteiden ehdittyä jo kastua.

Mikäli omakotitalon tai esimerkiksi paritalon katon alla jo on kosteutta, tarvitaan todennäköisesti ainakin aluskatteen tiivistys, kattorakenteiden kuivatus ja märkien villojen vaihto. Siinä tapauksessa, että kosteus on jo ehtinyt synnyttää lahoa kattorakenteisiin, on nekin syytä uusia. Jos tilanne on erityisen paha, tarjoamme kattoremonttia. Laskemme hyvän tarjouksen kattosaneerauksesta myös siinä tapauksessa, että katto on iäkäs ja siksi uusimisen tarpeessa.

Vuotavat kattoikkunat, kattoreiät ja irtoamassa olevat kattovarusteet tulevat huomattua ajoissa, jos katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Suosittelemme lämpimästi tarkastamaan kattokokonaisuuden näin usein. Asiakkaanamme saat ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöiden yhteydessä, joten meiltä kannattaa tilata kaikki kattourakat Mynämäellä (rännien puhdistuksesta lumiesteiden korjaamiseen).

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.