KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Mynämäki – Perusteellisuutta tarvitaan myös kattohuolloissa

Perusteellisuus on hyvästä – tämän me allekirjoitamme, ja omalla toiminnallamme osoitamme. Tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuollot Mynämäelle meiltä, niin huollamme kattosi asiantuntevasti ja huolellisesti. Erilaisia kattohuoltoja ovat katon puhdistukset (kuten huopakaton ilmapuhallukset ja tiilikattojen harjaukset), sammaleentuhokäsittelyt, jäänpudotukset ja esimerkiksi rännien sulatukset vesihöyryllä.

Kattohuolloissa pitää huomioida muun muassa katemateriaali: jos kattohuollot tehdään epäsopivilla kemikaaleilla tai sopimattomilla menetelmillä, voi pyrkimys huolehtia katon kunnosta johtaa ojasta allikkoon. Meille uskallat jättää niin palahuopakattojen, huopakattojen, tiilikattojen ja peltikattojen puhdistukset kuin muutkin kattohuollot.

Mynämäellä, Aurassa, Eurassa, Laitilassa, Maskussa, Naantalissa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa, Taivassalossa, Turussa ja Vehmaalla tekemämme katon huollot voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Kesämökin ja omakotitalon kattohuolloista pääsee hakemaan myös kotitalousvähennystä, ja kaikki kattohuoltomme kruunataan ilmaisella kattotarkastuksella.

Katon puhdistamiseen liittyvät kattohuollot Mynämäellä

Katon puhdistaminen on sen verran tärkeä kattotyö, että se kannattaa toteuttaa Mynämäellä kaksi kertaa joka vuosi. Tiilikaton harjaus, peltikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus poistaa katolta kaikki lehdet ja muut roskat. Roskien poisto katolta nopeuttaa katon kuivumista aina sateiden jälkeen. Mitä vapaammin katto pääsee kuivumaan, sitä vähemmän se sammaloituu tai ruostuu. Sekä sammaleita että ruostetta on hyvä varoa, voivathan ne vaurioittaa kattoa ja lyhentää sen elinkaarta. Jotta katto saisi täydellisen kevät- tai syyshuollon, yhdistämme katon puhdistukseen sadevesikourujen puhdistuksen sekä ilmaisen kattotarkastuksen.

Katon toiveet sammaleiden poiston suhteen Mynämäellä

Mökin, rivitalon, omakotitalon tai esimerkiksi grillikatoksen katolla kasvavat sammaleet tulisi poistaa pian. Sammaleilla on koko rakennusta vanhentava vaikutus. Lisäksi sammalet heikentävät katon kuntoa lisäten erilaisten kattovuotojen todennäköisyyttä. Sammaloituneen katon käyttöikä on vaarassa typistyä, joten tilaa sammaleenpoisto katolta meiltä – niin kattokin tekisi. Emme poista sammaleita mekaanisesti, mikä voisi vaurioittaa kattoa. Sen sijaan teemme kemiallisen sammaleentuhokäsittelyn, mikä poistaa kaikki kattoa kiusaavat sammaleet aina juuristoa myöten.

Taloyhtiöiden, kesämökkien ja omakotitalojen talviset kattohuollot Mynämäellä

Kattopalvelumme ammattilaiset tekevät tiilikattohuoltoja, peltikattohuoltoja ja huopakaton huoltoja myös talviaikaan. Olemme aina valmiita tekemään vaikkapa kerrostalon lumenpudotuksen Mynämäellä. Kattolumityöt ja jääpuikkojen pudotukset voidaan tehdä vaikkapa nosturiautolla, joten rakennuksen korkeus ei ole mikään este kattohuoltojen onnistumiselle. Jään poisto katolta voi tarkoittaa myös sadevesijärjestelmän – eli kattokaivojen tai vesikourujen ja alastuloputkien – sulattamista kuumalla vesihöyryllä. Vesihöyry tepsii hyvin kaikenlaiseen jäähän, eikä se vahingoita mitään katetta.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.