KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Mynämäki – Vuotavaa räystästä ei ole syytä painaa villaisella

Vuotavaa räystästä ei kannata painaa villaisella, eikä tukkiutuneiden rännien ohi kannata kävellä. Jos vesikouruja ei tavan takaa puhdisteta, menevät ne tukkoon lehdistä, neulasista ja muista roskista. Mikäli tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkienkin avaus lykkääntyy, vuotaa sadevesijärjestelmä yli äyräiden sateella. Vuotovedet voivat päätyä kastelemaan talon perustukset, sillä tuhannet sadevesilitrat voivat kastella maan niin perusteellisesti, että kosteus kohoaa maaperästä rakenteisiin.

Jotta roskat eivät aiheuttaisi ylivuotoja ja talon rakenteisiin syntyviä kosteusvaurioita, kannattaa omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai muun kiinteistön vesikourut puhdistaa Mynämäellä kaksi kertaa vuodessa. On luonnollista, että korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus tuntuu vastenmieliseltä ajatukselta. Matalampienkaan torppien sadevesijärjestelmien puhdistamisille ei välttämättä löydy aikaa.

Tilaa sadevesijärjestelmän puhdistukset ja muut huollot meiltä – toimimme paitsi Mynämäellä, myös Aurassa, Eurassa, Laitilassa, Maskussa, Naantalissa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa, Taivassalossa, Turussa ja Vehmaalla. Rännien huollosta ja korjauksesta voi yksityisasiakas hakea kotitalousvähennystä, ja tarjolla on myös kaikkiin kattotöihin passaava rahoitus.

Rännien puhdistus Mynämäellä ilman muita kattotöitä

Meiltä voi tilata Mynämäelle tai sen naapurikuntiin pelkän rännien puhdistuksen. Yksikään kattotyö ei ole niin pieni, ettemmekö sitä tulisi tekemään. Tulemme hoitamaan esimerkiksi kesämökin rikkinäisen tiilen uusimisen, rivitalon kattoreiän paikkauksen, paritalon saumojen tiivistyksen kuin piharakennuksen rännien puhdistuksenkin. Hinta on aina yhtä kilpailukykyinen, ja yksityisasiakkaalle on – kuten edellä jo todettiin – mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

Joka ikinen kattotyö (myös ne kaikista pienimmät) saa kaupanpäällisikseen koko katon kunnon tarkastuksen. Kattotarkastuksen aikana kiinnitämme huomiota myös tiilikaton, peltikaton tai huopakaton varusteisiin. Yksi tärkeimmistä varusteista on sadevesijärjestelmä. Meitä kiinnostaa etenkin se, ovatko kourut ehjät, antavatko niiden kaadot oikeaan suuntaan ja ovatko rännit kunnolla kiinni.

Rännien puhdistus Mynämäellä tärkeää myös sadevesijärjestelmän kunnolle

Sadevesikourut ja alastuloputket kaipaavat roskien poistoa Mynämäellä. Jotta sadevesijärjestelmä pysyisi mahdollisimman ehjänä ja ruosteettomana vuosikymmenestä toiseen, kannattaa roskat poistaa tai poistattaa kahdesti vuodessa. Mitä enemmän vesikouruissa ja alastulo- eli syöksyputkissa on roskia, sitä enemmän niissä on myös jatkuvaa kosteutta. Jatkuva kosteus aikaansaa ruostetta, ja ruoste voi johtaa monenlaisiin korjaus- ja uusimistarpeisiin.

Jatkuva kosteus kiinteistön sadevesijärjestelmässä altistaa myös sadevesijärjestelmän jäätymiselle ja jäätymisvaurioille. Jäätymisvauriot voivat näkyä vaikka saumojen aukeamisena tai kaatojen pilalle menemisenä. Kiinteistön sadevesijärjestelmän jäätyminen on huono homma myös siinä mielessä, että jäiset kourut tai kouruista kasvavat jääpuikot voivat pudota alas äkkiarvaamatta.

Jotta vaurioilta ja vaaratilanteilta voitaisiin säästyä, kannattaa jäätynyt sadevesijärjestelmä sulattaa saman tien. Rännien ja alastuloputkien tai tasakaton kattokaivojen sulattamiseen sopii parhaiten kuuma vesihöyry, mitä on helppo ohjata oikeisiin paikkoihin höyrytyslaitteemme avulla. Ota yhteyttä siis myös talviaikaan tarvittavien rännihuoltojen tiimoilta Mynämäellä taikka sen välittömässä läheisyydessä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.