KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Mynämäki – Takuuvarmasti onnistuvat kattourakat alkavat yhteydenotostasi

Takuuvarmasti onnistuvat kattourakat Mynämäellä alkavat siitä, että otat yhteyttä kaikkialla Mynämäellä toimivaan kattopalveluumme. Toteutamme omakotitalon, paritalon, kesämökin ja autotallin kattoremontit ynnä muut kattotyöt pitkän kokemuksen suomalla varmuudella. Kätemme laittavat kuntoon niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin. Tarkasti ja asiantuntevasti toimivien ammattilaisten lisäksi meillä on laaja ja laadukas välinearsenaali, joten edes jäänsulatukset, jiirien korjaukset tai konesaumakattojen asennukset eivät jää meiltä toteuttamatta. Konesaumakaton asennus on yksi esimerkki meiltä tilattavista peltisepäntöistä – muita esimerkkejä ovat piipunpellitys ja esimerkiksi piipunhatun asennus.

Jotta katon uusimista ei tarvittaisi vielä hyvään aikaan, pidämme katon kuntoa yllä toteuttamalla koko liudan erilaisia kattohuoltoja. Kattohuoltoja ovat niin katon harjaukset, sammaleiden poistot kuin vaikkapa kattomaalauksetkin.

Kattohuoltojen lisäksi teemme myös kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja kosteusvaurioiden kunnostukset – saumojen tiivistämisestä puhumattakaan. Pyydä hyvä tarjous myös erilaisten katon läpivientien asennuksesta, huoltamisesta ja uusimisesta, mainittakoon esimerkkeinä kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen. Voimme asentaa loivalle tai kaltevalle katollesi myös pieneläinesteitä. Asennamme tietenkin myös kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja muut tuiki tarpeelliset kattoturvatuotteet paikoilleen kaikkialla Mynämäellä. Teemme kattotöitä myös Aurassa, Eurassa, Laitilassa, Maskussa, Naantalissa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa, Taivassalossa, Turussa ja Vehmaalla.

Lopuksi tahdomme muistuttaa yksityisasiakkaille suodusta mahdollisuudesta kotitalousvähennykseen sekä siitä, että verkkosivujemme kautta voit järjestää kattotöille rahoituksen nopeasti ja helposti.

Kattotyöt Mynämäellä johtavat aina hyödylliseen kaupanpäälliseen

Kaikki meidän kattopalvelumme tekemät kattotyöt Mynämäellä kruunataan kaupanpäällisellä, mistä hyötyy joka ikinen katto. Olipa kyseessä tiilikaton harjaus, huopakaton pinnoitus, palahuopapaanujen liimaaminen takaisin paikoilleen, peltikaton huoltomaalaus tai vaikka konesaumakaton kattoturvatuotteiden asentaminen, tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen.

Jos pulpettikattoa, aumakattoa tai esimerkiksi tasakattoa ei säännöllisin väliajoin tarkasteta, voi jotain olennaista jäädä huomaamatta. Parasta olisi, jos omakotitalojen, piharakennusten ja muun muassa vapaa-ajan rakennusten katot tarkastettaisiin kaksi kertaa vuodessa. Kevättarkastus voi kertoa lumi- ja sulamisvesimassojen painon rasittaneen kattoa niin, että vettä on päässyt tihkumaan ulkokatteen läpi. Keväinen kuntotarkastus voi kertoa myös rikkinäisistä tiilistä katon jiireissä, vuotavasta piipunjuuresta tai vaikka vääntyneistä ränneistä.

Syksyllä tehty tarkastus auttaa saamaan katon mahdollisimman hyvään kuntoon uutta talvea ajatellen. Jos tarpeen, osataan kattoreiät paikata tai kateruuvit uusia ajoissa – lumiesteiden kiinnikkeiden kiristämisestä puhumattakaan.

Kuntotarkastusten jälkeen annamme tarvittaessa tarjouksen myös katon kuntoa tukevista kattohuolloista. Voit säästää tämän kaupanpäällisen avulla enemmänkin rahaa, sillä vinkkiemme avulla katon elinkaarta on mahdollista pidentää. Oikein ajoitetut ja toteutetut kattohuollot vähentävät myös kiinteistön katon korjaustarpeita.

Bitumikatto nappivalinta pohjoisiin olosuhteisiimme

Huopakatto, toiselta nimeltään bitumikatto, on nappivalinta pohjoisiin olosuhteisiimme. Suomessa suunnitellut ja valmistetut bitumikatot eivät hevillä hajoa. Tiivissaumakatto tai kolmiorimahuopakatto voi kestää jopa sadan asteen lämpötilaeroja ja lämpötilojen äkillistä vaihtelua, kosteutta ja ultraviolettisäteilyjä jopa noin 40 vuoden ajan. Palahuopakaton elinkaari on lyhempi, mutta sen kiehtova ulkonäkö tekee siitä erittäin suositeltavan ja suositun katon.

Esivanhempammekin himoitsivat huopakattoja. Nykyaikaiset bitumikatot lähtivät kehittymään paperiarkeista, mitkä saatiin kestämään säitä ja kosteutta (ainakin jollain lailla) kastamalla ne tervaan. Lopuksi paperiarkit pinnoitettiin tervan ja hiekan sekoituksella. 1900-luvun alussa joku keksi alkaa käyttää katon materiaalina raakahuopaa. Raakahuovan ongelmana oli kuitenkin taipumus imeä kosteutta, joten se korvattiin vuosisadan puolivälissä lasikuituhuovalla.

Kumibitumiin siirryttiin 1970-luvulla, ja se on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Nykyaikaiset pinnoitteet pitävät huovan elastisena ja rasituksensietokykyisenä. Tarvittaessa voimme uusia huopakaton pinnoitteen – tilaa ammattilaisiltamme Mynämäelle myös kaikki muut huopakattohuollot, kattokorjaukset ja muut bitumikattotyöt!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.