KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Nousiaisissa – Kattovuodosta kertovat muun muassa värimuutokset

On ikävää, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Nousiaisissa. Katto on kuitenkin saatava pian kuntoon vaurioiden laajenemisen ja pahenemisen ehkäisemiseksi. Ota siis heti yhteyttä, jos katto vuotaa piipun juuresta, tai jos riesana on vuotava kattoikkuna. Mitä nopeammin tiilikatto, peltikatto tai huopakatto korjataan, sen parempi. Jos esimerkiksi kattoluukku vuotaa, voi katon alle alkaa kehittyä erilaisia kosteusvaurioita. Katon korjaaminen maksaa enemmän, jos vuotavan kattoläpiviennin korjaamiseen tulee yhdistää esimerkiksi kattorakenteiden kuivattaminen tai homeisten villojen vaihto.

Miten sitten saada tietää siitä, että katto vuotaa antennin juuresta, tai että katon viemärintuuletusputki vuotaa? Ainoa tapa saada tieto kattovuodoista tai huonokuntoisista kohdista, mitkä voivat kohta alkaa vuotaa, on kattotarkastus. Tilaa kattotarkastukset Nousiaisissa, Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa meiltä, tai nauti niistä kaupanpäällisten muodossa. Meillä on nimittäin tapana tarjota ilmainen kattotarkastus aina, kun teemme jonkin kattohuollon, katon korjauksen tai muun kattotyön Nousiaisissa.

Ammattilaisen silmä havaitsee kaikenlaiset muutokset katon kunnossa, esimerkiksi haurastuneet tiivisteet tai naarmut, joista ruoste voi päästä tekemään tuhojaan. Kattotarkastuksiin kuuluu myös katon alla käyminen, jos yläpohjaan vain pääsee jotain kautta. Vuotava katon IV-putki voi paljastua värimuutoksista kattorakenteissa. Puurakenteissa olevat tummentumat ja valumajäljet voivat kertoa myös kondensoitumista – kondenssivesi on lämpimästä sisäilmasta otollisissa olosuhteissa katon alle tiivistyvää kosteutta.

Olipa kyse jiirivuodosta (eli kattovuodosta katon sisätaitteen kohdalta) tai esimerkiksi myrskyn irrottamista kattopelleistä, saat meiltä parhaan tarjouksen kattosi korjaamisesta. Katot korjataan aina avaimet käteen -periaatteella, kun me olemme asialla, ja kattokorjauksesta voi hakea kotitalousvähennystä. Rahoitusta etsivien kannattaa tutustua kotisivujemme kautta tarjolla olevaan remonttilainaan, millä voi maksaa tarvittaessa vaikka kattosaneerauksen.

Kattosaneeraus kolkuttelee ovelle, jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Jos peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Nousiaisissa, tulemme paikan päälle selvittämään omakotitalon, paritalon, kesämökin tai esimerkiksi rivitalon katon tilanteen. Jos kyse on vain siitä, että kattoluukku vuotaa tai että katossa on melko tuore reikä, ei kattoremonttia todennäköisesti tarvita. Katon osittainen korjaus on usein hyvä tapa saada katto kuntoon. Selvitämme, mistä kohtaa harjakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi tasakatto vuotaa. Seuraavaksi peitämme vuotokohdan pressuilla, jotta katon alle ei enää pääsisi sade- tai sulamisvettä. Lopuksi voimme antaa tarjouksen katon korjaamisesta – tarvittaessa tarjous pitää sisällään kattorakenteiden kuivattamisen tai uusimisen sekä eristeiden vaihtamisen.

Joskus paras ratkaisu on kattoremontti eli kattosaneeraus. Tarjoamme kattosaneerausta ainakin silloin, jos katto on vuotanut pidemmän aikaa, ja tuhot ovat sen mukaiset. Katon vaihto on paras ratkaisu myös siinä tapauksessa, että katto on hyvin iäkäs (esimerkiksi bitumikattoa voi pitää iäkkäänä sen täytettyä 30 vuotta).

Kattoremontti on tarpeen myös varttikaton alkaessa vuotaa. Sen tilalle on aika rakentaa jokin turvallisempi katto.

Vuotavat kattoikkunat Nousiaisissa – miten ne korjataan?

Jos kattovuoto johtuu kattoikkunasta tai muusta kattoläpiviennistä, voidaan katto saada kuntoon tiivistämällä kattoläpivienti uudestaan. Tarvittaessa uusimme kattoikkunan tai poistamme sen kokonaan.

Jos aluskate on asennettu oikein myös kaikkien katon läpivientien kohdalta, ei kattovuodon pitäisi aiheuttaa kosteusvaurioita katon alla. Aluskatteen asentaja on toivottavasti nostanut aluskatetta kaikkia hormia ja muita läpivientejä vasten – näin kattorakenteet ovat parhaassa mahdollisessa turvassa mahdollisilta kattovuodoilta ilmanvaihtoputken tai vaikkapa kattoluukun kohdalta.

Jos kattorakenteet kuitenkin ovat kastuneet, korjaamme kosteusvauriot normaaliin tapaan. Paikan päällä käyminen on olennaista kattokorjauksen suunnittelemiseksi.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.