KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Nousiainen – Mikä saa rännit vuotamaan?

Jos sadevesi tulvii räystäskourujen yli Nousiaisissa, on sille ainakin kaksi mahdollista selitystä. Ensimmäinen on se, että vesikourujen puhdistus on jäänyt tekemättä. Jos rännikourut ovat tupaten täynnä lehtiä ja neulasia, ei ihme, jos ne eivät vedä. Ota yhteyttä meidän kattopalveluumme ja tilaa tukkeutuneiden rännien eli vesikourujen sekä alastuloputkien puhdistus, niin ongelma saadaan pois päiväjärjestyksestä.

Aina ratkaisu ei löydykään omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksesta. Rännien vuoto voi johtua myös jostain rakenteellisesta ongelmasta Nousiaisissa, Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa. Rännit voivat olla väärin mitoitettuja, tai niiden kourut saattavat esimerkiksi jään painon takia antaa väärään suuntaan.

Sadevesijärjestelmien puhdistusten ohella meiltä sujuu myös rännien korjaus tai uusiminen. Hoidamme hommat turhia kupeksimatta, ja hintamme ovat aina varsin kohtuullisia. Yksityisasiakas saa hakea kattotöistämme kotitalousvähennystä, ja kaikkiin kattourakoihin sopiva rahoitus on vain parin klikkauksen päässä kotisivuiltamme.

Kosteusvauriot voivat paljastaa, että rännien puhdistus Nousiaisissa on unohtunut

Sadevesijärjestelmien puhdistuksia tarvitaan Nousiaisissa siksi, etteivät vuotavat rännit pääsisi aiheuttamaan kosteusvaurioita talon rakenteisiin. Kosteusvaurioita voi syntyä sadevesien roiskuessa maasta pitkin sokkelia ja ulkoseiniä. Kosteusvaurioita voi syntyä myös silloin, jos kosteus hivuttautuu märästä maaperästä kohti talon rakenteita. Maaperä voi kastua paljon ja usein, voihan yhden ainoan sateen aikana katolta valua alas tuhansia litroja vettä. Jotta maaperä ei kastuisi liikaa, tarvitaan sadevesijärjestelmää ja salaojajärjestelmää.

Rännien puhdistusten unohtuminen voi näkyä myös ruostevaurioina, mitkä jäytävät sadevesijärjestelmää. Jotta ruostevaurioita ja tukoksia ei muodostuisi, kannattaa omakotitalon, kerrostalon ja muun muassa huvilan sadevesijärjestelmä puhdistaa kaksi kertaa vuodessa.

Voimme tehdä pelkän rännien puhdistuksen tai katon kevät- ja syyshuollon, minkä yhteydessä puhdistamme myös katteen. Marssijärjestys on seuraava: ensin katon puhdistus, sitten rännit. Ränneissä voi esimerkiksi tiilikaton harjauksen jälkeen olla tuplasti enemmän roskia kuin ennen kattohuollon aloittamista, joten sadevesijärjestelmien puhdistus on olennainen osa katon puolivuotishuoltoja.

Sadevesijärjestelmien puhdistus jäi syksyllä – miten reagoida jäätyneisiin ränneihin Nousiaisissa?

Vesikourut on syytä puhdistaa myös siksi, etteivät ne jäätyisi talvella. Jää voi vaurioittaa rännejä ja aiheuttaa vaaratilanteita. Jos rännien puhdistus on jäänyt ja talon rännit ovat nyt jäässä, ei jäätä kannata alkaa poistaa potkimalla tai hakkaamalla. Ota yhteyttä, niin tulemme sulattamaan talon rännit ja alastuloputket Nousiaisiin höyrytyslaitteemme avulla.

Kuuma vesihöyry pistää kaikenlaisen jään sulamaan nopeasti ja varmasti. Kuuman höyryn avulla voidaan sulattaa myös tiilikatolla, peltikatolla, palahuopakatolla tai huopakatolla oleva jää. Vesihöyryn käyttäminen ei vahingoita kattoa, eikä se aiheuta ympäristöllekään mitään suurempaa kuormitusta, joten höyrytyslaitteet ovat yhdessä pyörän, pyykinpesukoneen ja kerrospukeutumisen kanssa ihmiskunnan suurimpia keksintöjä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.