KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Nousiainen – Huolloissa pitkän iän salaisuus?

Voidaan sanoa, että omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ynnä muiden kiinteistöjen kattohuolloista löytyy pitkäikäisen katon salaisuus. Katon huollot, kuten tiilikattojen harjaukset ja lumenpudotukset, vähentävät katon riskiä vaurioitua ja alkaa vuotaa Nousiaisissa. Tiiviin katolta löytyvät kuivat kattorakenteet. Kuivat ja terveet kattorakenteet jaksavat kannatella kattoa pitkään.

Meidän ammattilaisemme toteuttavat Nousiaisissa, Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa kaikki mahdolliset kattohuollot rännien vesihöyryllä sulattamisesta aina sammaleentuhokäsittelyihin asti.

Tee hyvä työ katollesi ja tilaa meiltä jokin kattohuolto jo tänään. Yksityisasiakas voi hakea jäänpudotuksesta ja muista kattohuolloista kotitalousvähennystä, eikä rahoituksenkaan hakeminen ole hankalaa. Kaikki kattotyöt voi maksaa meidän verkkosivujemme kautta haettavissa olevalla rahoituksella.

Katon puhdistus Nousiaisissa – tämä kattohuolto päättyy sadevesikourujen puhdistukseen

Katon puhdistus on kattohuolto, mikä pitää yllä sekä katon kuntoa että sen ulkonäköä. Tiilikaton harjaus estää katon sammaloitumista Nousiaisissa. Myös huopakaton ilmapuhallus ehkäisee sammalten kasvua. Peltikatot puhdistetaan ennen kaikkea siksi, etteivät ne ruostuisi. Roskien poisto katolta on hyvä tehdä joka kevät ja syksy, eli talven molemmin puolin.

Tekemämme tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistus päättyy sadevesikourujen puhdistukseen, sillä iso osa roskista päätyy kattohuollon aikana ränneihin. Kaupan päälle tulee kattotarkastus, kuten kaikkien muidenkin kattohuoltojemme yhteydessä.

Sammaleiden poisto Nousiaisissa yksinkertaisimmalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla

Sammaleiden poisto katolta ei välttämättä ota onnistuakseen, jos apuna on pelkkä harja tai ilmapuhallin. Painepesuri olisi liian raju väline – kovan vedenpaineen takia tilanne voisi muuttua vain huonommaksi, sillä katto saattaisi vaurioitua. Ota yhteyttä meihin, niin tulemme tekemään sammaleentuhokäsittelyn omakotitalon, kerrostalon tai vaikka ulkorakennuksen katolle. Sammaleenpoistoaineilla homma hoituu yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla, eikä katekaan vaurioidu.

Lumenpudotukset Nousiaisissa täyden palvelun paketteina – muista kattohuolloista puhumattakaan

Olipa kyseessä roskien poisto katolta, lumenpudotus tai vaikka jääpuikkojen pudotus, teemme kattohuoltosi Nousiaisissa täyden palvelun pakettina. Tämä tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan tarvitse osallistua mihinkään työvaiheeseen, ei edes loppusiivoukseen. Otetaan esimerkiksi lumenpudotus. Kattolumityöt ovat paljon muutakin kuin lumimassojen pudottamista katolta. Urakkaan saattaa sisältyä rännien sulatus vesihöyryllä, vaarallisen alueen valvonta ja liikenteenohjaus sekä esimerkiksi lumen kuljetus pois tontilta.

Saat urakkatarjouksen peltikaton, tiilikaton tai huopakaton huoltamisesta käytyämme paikan päällä. Paikan päällä selviää muun muassa katon kaltevuus ja kattohuoltojen yhteydessä tehtävät kattokorjaukset. Kun tiedämme, miten esimerkiksi omakotitalon katto saadaan parhaaseen mahdolliseen kuntoon, osaamme laatia kilpailukykyisen tarjouksemme.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.