KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Nousiainen – Kattotyöntekijämme hallitsevat kaikenlaiset kattourakat

Olipa sinulla huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto, saat meiltä parasta palvelua kaikissa kattotöissä Nousiaisissa. Meiltä sujuvat kaikenlaiset omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt – myös kattoremontit. Katon uusiminen ei kuitenkaan ole se ensimmäinen asia, mitä talon omistajalle tahdomme tarjota. Aina kun mahdollista, tarjoamme jotain kattokorjausta, kuten myrskyvaurioiden paikkaamista tai vuotavien kattoikkunoiden ja kattoluukkujen uusimista. Katon korjaaminen on edullisempaa kuin katon uusiminen, ja korjaustoimenpiteiden suorittaminen on ekologistakin.

Me teemme Nousiaisissa, Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa myös kaikki kattohuollot, joilla talon katto saadaan kestämään paremmin niin kosteutta kuin ulkolämpötilaerojakin. Katon lämpötila voi vaihdella suhteellisen lyhyessä ajassa jopa sadan asteen verran, joten katot ovat kovilla pohjoisissa olosuhteissamme. Katon kuntoa vahvistava kattohuolto on esimerkiksi kattomaalaus. Uusittu pinnoite suojaa kattoa niin sateilta kuin kasvustoiltakin. Osa kattohuolloista toimii siten, että ne vähentävät katon kokemien rasitusten määrää tai voimakkuutta – mainittakoon esimerkkinä lumen pudotus katolta.

Palveluvalikoimamme ei rajoitu kattohuoltoihin, katon paikkauksiin ja kattoremontteihin – saat meiltä niin peltisepäntyöt (kuten piipunpellityksen ja piipunhatun asennuksen) kuin esimerkiksi kaiken katon varusteluun liittyvän. Läpivientien asennuksen, huollon ja uusimisen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, ja yksityisasiakkaan kattotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisiakin.

Ota yhteyttä alan parhaisiin ammattilaisiin ja pyydä kilpailukykyinen tarjous kattotöistä! Olipa kyse kattosaneerauksesta tai vaikka sammaleidenpoistosta, teemme työt avaimet käteen -paketteina.

Kattotöitä Nousiaisissa huollosta korjaukseen

Kattoremontti on monipuolinen työkokonaisuus, minkä yhteydessä tehdään monia erilaisia työsuorituksia. Kattoremonttiin liittyviä kattotöitä Nousiaisissa ovat muun muassa ruodelaudoitusten uusiminen, aluskatteen asentaminen, pieneläinesteiden asentaminen ja suojapellitysten toteuttaminen. Laajemmissa työkokonaisuuksissa voidaan tehdä myös katon korotus. Sekin on mahdollista, että tasakatto vaihdetaan harjakatoksi.

Kattoturvatuotteita (kuten kattotikkaita, kattosiltoja ja lumiesteitä) voidaan asentaa koska vain. Rakennusmääräyksistä selviää, mitä kaikkia kattoturvatuotteita sinun huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi tai peltikattosi tarvitsee. Muun muassa katon kaltevuus vaikuttaa katon varustelutasoon. Myös lintuverkot on helppo asentaa jälkikäteen, kattoikkunoista ja esimerkiksi aurinkopaneeleista puhumattakaan.

Jos katon alla ei ole tarpeeksi eristeitä, onnistuu katon lisälämmöneristys usein ilman rakenteiden purkamista, eli kyseessä on melko helppo urakka. Eristeiden lisääminen näkyy muun muassa lämmityskustannusten laskemisena, parempana asumismukavuutena ja kosteusteknisesti toimivampana yläpohjana.

Asennamme huopakaton loiville ja jyrkille katoille

Meidän asentajamme ovat loistovalinta asentamaan myös erilaisia huopakattoja – eli tiivissaumakattoja, kolmiorimahuopakattoja ja palahuopakattoja – Nousiaisissa. Huopakatto on monipuolinen ja kaikessa pitkäikäisyydessään sekä helppohoitoisuudessaan varsin kustannustehokas katto. Huopakatto sopii tasakattoiseen rakennukseen, mutta siitä saa luotettavan suojan myös mansardikatolle, pulpettikatolle tai vaikka monimuotoiselle katolle.

Huopakaton maksimikäyttöikä on noin 40 vuotta. Palahuopakatot kestävät vähemmän aikaa. Jotta huopakatto kestäisi mahdollisimman pitkään antaen parasta mahdollista suojaa tuulilta, tuiskuilta ja vesisateilta, kannattaa sitä huoltaa. Meidän ammattilaisiimme voit luottaa kaikissa huopakattohuolloissa, myös niin sanotusti kieli keskellä suuta tehtävissä lumenpudotuksissa.

Aina kun teemme jonkin kattotyön Nousiaisissa (oli se sitten huopakaton sammaleenpoisto tai vaikka tiilikaton rikkinäisten tiilien vaihto), tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen aikana selvitämme, onko katto edelleen tiivis ja toimiva, vai pitäisikö jokin sauma vielä tiivistää. Kun katto viimein on aika uusia, teemme hyvän tarjouksen huopakattoremontista.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.