KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Nousiainen – Lumet alas katolta turvallisesti, hallitusti ja ripeästi

Kattolumitöille Nousiaisissa, Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa löytyy parikin erilaista perustetta. Painavimmat syyt tilata omakotitalon, kesämökin, paritalon, kerrostalon, rivitalon (eli kaikenlaisten taloyhtiöiden), autotallin tai -katoksen tai jonkin muun kiinteistön katolta ovat katon kunto ja ihmisten turvallisuus.

Tasakaton lumenpudotuksia tarvitaan usein siksi, että katolla on niin paljon lunta, että kattorakenteet ovat vaarassa vaurioitua. Niin kauan kuin katolla on pelkkää pakkaslunta, ei tarvinne olla huolissaan. Lumen määrää ja jakautumista on silti hyvä tarkkailla.

Suoja- eli nuoskalumi on kokonaan toinen juttu, sillä lumen kuutiopaino voi olla monta sataa kiloa. Katto voi painua tai alkaa vuotaa, joten tilaa lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta hyvissä ajoin. Lumenpudottajiemme avulla voit varautua myös lumen putoamiseen katolta. Lumen äkillinen putoaminen katolta voi irrottaa niin kattotiiliä kuin esimerkiksi erilaisia kattoturvatuotteitakin, ja tällainen voi aiheuttaa kattovuodon.

Toinen syy tilata lumenpudotus korkealta katolta (tai miksei matalammaltakin katolta) on talon asukkaiden ja kaikkien ohikulkijoiden turvallisuus. Äkisti alas putoavan lumen alle jäämisellä voi olla ikäviä seurauksia. Vielä ikävämpää on, jos lumen seassa on jäätä tai katolta irronneita kattotarvikkeita.

Jotta lumi ei putoaisi talon katolta Nousiaisissa aiheuttaen henkilö- tai omaisuusvahinkoja, kannattaa katolle hankkia lumiesteet. Lumiesteet on pakko asentaa, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Vain hyväkuntoisista lumiesteistä on hyötyä, joten tarkasta lumiesteiden kunto usein. Me palvelemme myös lumiesteiden huoltamisen ja korjaamisen tiimoilta.

Lumiesteet eivät kevennä kattolumen painoa, joten saatat silti tarvita kokeneiden ja asiaan perehtyneiden lumenpudottajiemme palveluksia.

Me teemme ilomielin myös katon ja rännien jäänsulatuksen. Katon jääpaanteet ja jäätyneet rännit on helppoa sulattaa vesihöyryllä, eikä toimenpide uhkaa vaurioittaa kattoakaan. Jään poistosta (myös jääpuikkojen poistamisesta) ja muista kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja muistathan myös mahdollisuuden kattotöiden rahoitukseen. Olipa kyseessä lumenpudotus nosturiautolla tai vaikka lumivaurioiden korjaus, voi töille saada kotisivujemme kautta rahoituksen.

Lumenpudottajamme Nousiaisissa ovat huippuammattilaisia

Kun tilaat paritalon, kesämökin, ulkorakennuksen, kerrostalon tai vaikka omakotitalon katon lumenpudotuksen Nousiaisissa meiltä, ovat kattolumityöt hyvissä käsissä. Kaikki meidän lumenpudottajamme ovat varsinaisia huippuammattilaisia, joten lumimassat putoavat talosi katolta turvallisesti, hallitusti ja ripeästi. Kattokaan ei vaurioidu töiden tuoksinnassa, sillä muistamme pitää varamme. Jos lapio tai lumentyönnin kolahtaisi kattoon, voisi katto vaurioitua, mutta me jätämme katolle noin vaaksan verran lunta. Tuo lumimäärä suojaa katetta töiden ajan, ja toimiihan se myös lisäeristeenä. Vaaksan korkuinen kerros lunta – edes suojalunta – ei tee katolle tai kattorakenteilla hallaa painollaan. Suomalaiskatot rakennetaan kestämään talven lumia, mutta ennätyslumisina talvina on syytä auttaa kattoa tilaamalla taidokkaiden ammattilaistemme tekemä lumenpudotus Nousiaisiin tai sen naapurikuntiin.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.