KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Paimio – Katon kuntoa seurattava muutosten varalta

Mitä tarkemmin seuraat katon kuntoa, sen parempi. Voit myös ulkoistaa tiilikaton, peltikaton tai huopakaton kunnon tarkkailun. Tämä kattofirma tarkastaa kaikenlaiset katot Paimiossa ja sen naapurikunnissa – joko omana palvelunaan tai muiden kattotöiden yhteydessä suoritettavana kaupanpäällisenä.

Kattotarkastus kertoo kaikista katon kunnossa tapahtuneista muutoksista. Osa muutoksista voi viitata siihen, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Paimiossa, Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa tai Sauvossa.

Vuotavan katon korjausta ei ole syytä lykätä, vaikka kyse olisi vain siitä, että katto vuotaa savupiipun kohdalta. Myös vuotaviin kattoikkunoihin ja esimerkiksi vuotaviin kattoluukkuihin kannattaa puuttua ajoissa. Vuotava kattoläpivienti voi kastella katon alla olevat puurakenteet ja eristeet, ja kosteus voi levitä muihinkin rakenteisiin. Kosteusvaurioiden korjaaminen ei ole aivan ilmaista.

Katto on hyvä tarkastaa joka kevät, sillä katon viemärintuuletusputki voi vuotaa jouduttuaan olemaan lumen painon alla. Katto voi vuotaa myös jiiristä, eli katon sisätaitteesta. Jiirivuodon syy voi löytyä pakkasen ja lumen rikkomista kattotiilistä.

Toisen kerran kattotarkastus kannattaa suorittaa syksyllä, ovathan syysmyrskyt voineet saada katon vuotamaan IV-putken kohdalta. Kattotarkastuksen avulla voidaan tehdä myös ennakoiva kattokorjauksia ja kattohuoltoja, joiden avulla voidaan estää esimerkiksi kattovuoto antennin juuresta.

Kattofirmamme on nappivalinta toteuttamaan kaikenlaisten kattovuotojen paikkaukset, mahdollisten kosteusvaurioiden korjaamisesta puhumattakaan. Meiltä saat kilpailukykyisin ja kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin myös kattovuotoja ehkäisevät kattotyöt. Kaikki toimenpiteet voi maksaa kotisivujemme kautta haettavissa olevalla remonttilainalla.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa – mutta ei kauaa

Jos huopakatto, tiilikatto tai peltikatto vuotaa Paimiossa, löytyy meiltä ratkaisu katon korjaamiseksi ja tiivistämiseksi. Kerrostalon, paritalon, saunamökin tai esimerkiksi varastorakennuksen katto kunnostetaan tilanteen vaatimalla tavalla, eikä kattovuodon korjaamiseen mene kauaa aikaa pitkän linjan ammattilaistemme ollessa asialla.

Huopakattovuodon korjaaminen voi hoitua tiivistämällä katon saumat. Jos kattoon on tullut reikiä, korjaamme ne joko tiivistysaineella tai paikkapalalla. Tarvittaessa uusimme huonokuntoisen vuodan.

Huonokuntoinen kattopeltikin on mahdollista uusia. Peltikattovuodon korjaaminen voi tarkoittaa myös jiirin paikkausta tai piipun juuren tiivistystä.

Tiilikattovuoto korjataan usein uusimalla rikki menneet kattotiilet, mutta katto saattaa vaatia myös kattoikkunan tai kattoluukun korjausta.

Kattovuodon korjaukseen yhdistetään tarvittaessa aluskatteen tiivistys ja kosteusvaurioiden kunnostus Paimiossa.

Kattoremontti on oikea ratkaisu ainakin silloin, jos katto on todella vanha tai jos katto on vaurioitunut pahasti. Esimerkiksi kaatuneen puun alle jäänyt katto kannattanee uusia. Kattoremonttia tarjoamme viimeisimmän asbestilainsäädännön mukaisesti myös vuotavan varttikaton omistajalle.

Eikö katto vuoda piipunkaan juuresta? Syypää vaurioihin Paimiossa voi olla myös kondenssikosteus

Katon kunnon tarkastuksen aikana on hyvä vierailla myös omakotitalon, kerrostalon, paritalon tai kesämökin katon alla. Jos katon alta löytyy kosteudesta kieliviä merkkejä (kuten lahovaurioita), on syynä joko kattovuoto tai kondenssikosteus.

Piipunjuuri ja muut kattoläpiviennit ovat tavallisia paikkoja kattovuodolle. Ensiksi tarkastammekin vesikaton tiiviyden. Katto voi vuotaa myös saumoista, joiden väliin on päätynyt roskia tai sammalten juuria. Ehkä jonkin ruuvin tiiviste on haurastunut, tai peltikattonaula on irronnut pois paikoiltaan? Paikallistamme ja paikkaamme kattovuodon Paimiossa erittäin huolellisesti.

Jos katto ei vuoda, voi kyse olla lämpimästä sisäilmasta katon alle tiivistyneestä kondenssivedestä. Jotta kondensoituminen ei pilaisi kattorakenteita, parannamme katon kosteusteknistä toimivuutta esimerkiksi lisäämällä yläpohjan eristeitä, korjaamalla aluskatteen tai tehostamalla välikaton tuulettumista. Tuulettuminen on tärkeä seikka. Jos ilma vaihtuu laiskasti, voimme asentaa uusia ilmanvaihtoputkia tai alipainetuulettimen. Tarvittaessa teemme myös katon korotuksen tuuletustilan korottamiseksi.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.