KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Paimio – Säästä selkääsi ja tilaa kattolumityöt meiltä

Saatat kipeyttää selkäsi raskaissa kattolumitöissä, joten tilaa lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katolta meiltä. Lumenpudotukseen korkealta katolta liittyy muitakin vaaratekijöitä. Lumenpudottaja voi liukastua tai horjahtaa, ja alas lentävät lumet voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa henkilö- sekä omaisuusvahinkoja. Lumenpudotukseen tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta liittyy myös se vaara, että katto vaurioituu liian rajuista otteista. Jos otteet eivät ole ammattimaiset, voi kattoon syntyä jopa kattovuotoon johtavia jälkiä.

Meidän ammattilaisemme ovat loistovalinta lumenpudotukseen tasakatolta, harja- ja esimerkiksi aumakatoista puhumattakaan. Lumenpudotus tehdään vaikka nosturiautolla, jos tilanne niin vaatii – meiltä ei lopu kesken sen paremmin kalusto kuin ammattitaitokaan! Olemme vahvoja, huolellisia ja asiantuntevia ammattilaisia, jotka muistavat panostaa aina myös kattolumitöiden turvallisuuteen. Teemme turvallisesti ja kattoystävällisesti myös katon ja rännien jäänsulatuksen sekä jääpuikkojen poiston.

Paimiossa, Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa tekemämme kattolumityöt sekä rännien sulatukset vesihöyryllä oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Tämä yksityisasiakkaille suotu, maanmainio verovähennys tekee lumenpudotuksen teettämisestä entistä kannattavampaa. Lumenpudottajiimme voi ottaa yhteyttä vaikka tältä istumalta, sillä edes rahoituksen järjestyminen ei lykkää töiden aloittamista. Nopeasti ja vaivattomasti hoituva rahoitus kattotöille löytyy kotisivujemme kautta. Rahoituksen tarjoamisesta vastaa tunnettu ja luotettu yhteistyökumppanimme.

Harjakaton tai tasakaton lumenpudotus Paimiossa – mitä se maksaa ja miksi sitä tarvitaan?

Lumen pudotus katolta Paimiossa johtuu melko harvoin siitä, että katolla olisi liikaa lunta. Pohjoisessa Suomessa lunta voi olla katolla niin paljon, että katon painuminen tai esimerkiksi saumojen ja läpivientien vaurioituminen on vakavasti otettava uhka. Eteläisessä Suomessa lumenpudotukset tilataan usein turvallisuussyistä. Tasakatto on tavallaan poikkeus, sillä sen päälle saattaa kasaantua lunta myös eteläisissä osissa maatamme. Kannattaa siis tarkkailla tasakaton lumitilannetta!

Lumenpudotus talon katolta Paimiossa parantaa turvallisuutta, koska lumimassat saattaisivat pudota yllättäen katolta. Huopakatto on karhea katto, millä lumet pysyvät usein siihen asti, että kevätaurinko sulattaa ne vedeksi. Kattolumi sulaa myös alakautta, ja siksi katteen sekä lumikuorman välissä voi olla paljon vettä. Lumi voi veden takia lähteä liukumaan alas myös bitumikatolta.

Koska huopakatolta, peltikatolta tai tiilikatolta putoava lumimassa voi aiheuttaa pahojakin vahinkoja ja vaaratilanteita, on kaltevat katot varusteltava lumiesteillä. Lumiesteiden asennus on pakollista, jos esimerkiksi palahuopakaton kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Kattopalvelumme palvelee niin lumiesteiden asentamisen, huoltamisen kuin korjaamisenkin tiimoilta.

Lumiesteiden olemassaolo ei tarkoita, ettei kattolumitöitä vielä joskus tarvittaisi. Lumet kannattaa pudottaa katolta, jos ne uhkaavat tulla alas lumiesteistä huolimatta. Huonokuntoiset lumiesteet eivät ole tehtäviensä tasalla, mutta joskus lunta on lumiesteiden väärällä puolella – ja joskus lunta on niin paljon, että lumet uhkaavat tulla alas ”karmit kaulassa”, eli repien lumiesteet katon reunalta mukaansa.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.