KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Paimio – Huollamme katot sekä sadevesijärjestelmät

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Paimiossa kruunataan hulppealla kaupanpäällisellä. Aina kun teemme tiilikaton harjauksen tai jonkin muun kattohuollon, tarjoamme katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle. Sen ansiosta mikään paikkaustarve tai esimerkiksi kattotikkaiden kiinnikkeiden kiristystarve ei jää hämärän peittoon.

Huollamme ammattitaidolla kaikenlaiset katot Paimiossa, Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa, mutta teemme myös kaikki sadevesijärjestelmää koskevat huoltotoimenpiteet. Sadevesikourujen puhdistus tulisi teettää kahdesti vuodessa. Tarvittaessa saat meiltä myös jäätyneiden rännien sulatuksen vesihöyryllä, tai jääpuikkojen pudotuksen ränneistä.

Jäänpudotus ja muut katon huollot ovat yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoisia. Yhteistyökumppaniltamme saatava rahoitus sopii niin kattohuoltojen kuin kattokorjaustenkin maksamiseen.

Kattohuoltosi Paimiossa voi tarkoittaa katon puhdistusta roskista

Kattohuoltosi Paimiossa tarkoittaa usein samaa kuin katon puhdistus, kuten tiilikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus. Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton puhdistus tulisi tehdä kaksi kertaa vuodessa, joten se on yksi tiheimmin tarvituista kattohuolloista. Roskien poisto katolta ylläpitää talon katon ulkonäköä ja ehkäisee sen ruostumista tai sammaloitumista. Sekä sammalet että ruostevauriot heikentävät omakotitalon, kerrostalon ja muiden rakennusten kattojen kuntoa nopealla tahdilla.

Teetä katon puhdistukseen liittyvät kattohuollot meillä, niin teemme samalla sadevesikourujen puhdistuksen ja ilmaisen kattotarkastuksen – tällainen paketti pitää yllä katon hyvää kuntoa!

Sammaleiden poisto Paimiossa saa katon tulevaisuuden näyttämään valoisalta

Jos huvilan, piharakennuksen, luhtitalon tai vaikkapa paritalon katolla kasvaa sammaleita, ei sen tulevaisuus vaikuta järin hyvältä. Sammaleet sitovat kattoon kosteutta, mikä nopeuttaa sen haurastumista. Kun katon haurastuminen on tarpeeksi pitkällä, alkaa katto vuotaa. Katon vesivuoto saattaa aikaistaa kattoremonttia. Toimi siis kaukaa viisaasti ja tilaa sammaleenpoisto katolta Paimioon. Sammaleentuhokäsittelymme poistaa kasvustot juuria myöten, joten katon tulevaisuus alkaa taas vaikuttaa valoisalta.

Sammaleentuhokäsittelyt ja muut kattohuollot Paimiossa – hinta lasketaan aina erikseen

Tilasitpa omakotitalon katon roskien poiston, rivitalon katon lumenpudotuksen, kerrostalon sadevesikourujen puhdistuksen tai kesämökin katon sammaleentuhokäsittelyn, teemme urakan avaimet käteen -pakettina. Asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, sillä me huolehdimme niin toimitusten järjestämisestä kuin loppusiivouksestakin.

Jokainen kattohuolto on omanlaisensa kokonaisuus, joten laskemme kattohuollon hinnan vasta tuntiessamme kohteen paremmin. Yleensä tulemme käymään paikan päällä, jotta voisimme antaa tarkan ja tiukan tarjouksen kattosi huoltamisesta. Alkukatselmuksen aikana huomaamme myös mahdolliset korjaustarpeet, joten antamamme tarjous tiilikaton, peltikaton tai huopakaton huoltamisesta saattaa sisältää jonkin katon korjaustyönkin (esimerkiksi saumojen tiivistyksen).

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.