KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Paimio – Vuotavista räystäskouruista syntyy ikävyyksiä

Ei tarvitse olla ennustaja osatakseen sanoa, että vuotavista räystäskouruista seuraa vielä ikävyyksiä. Jos sadevesi valuu tiilikaton, peltikaton tai huopakaton rännien yli, ota yhteyttä meidän kattopalveluumme. Voi olla, että omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus Paimiossa riittää palauttamaan sadevesijärjestelmän toiminnan. Avaamme tukkeutuneet rännit eli vesikourut sekä alastuloputket, mikä saa räystäskourut jälleen vetämään.

On tilanteita, jolloin rännien puhdistus ei riitä – silloin teemme tarjouksen rännien korjaamisesta tai uusimisesta. Kaikki sadevesijärjestelmään liittyvät toimenpiteet Paimiossa, Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä. Matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistuksen voi maksaa myös yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, joten sadevesijärjestelmien puhdistusta ei tarvitse suotta lykätä.

On hyvä, jos roskat poistetaan ränneistä talven molemmin puolin. Pureutukaamme seuraavaksi niihin ongelmiin, joita ränneissä olevat lehdet, kävyt, neulaset ja sammaleet voivat aiheuttaa.

Kosteus voi hiipiä rakenteisiin, jos rännien puhdistus Paimiossa unhoittuu

Mikäli omakotitalon tai esimerkiksi huvilan räystäskourut ovat roskien tukkimat, kastuu taloa ympäröivä maaperä tuhansien ja taas tuhansien vesilitrojen toimesta. Salaojistakaan ei välttämättä ole estämään kosteuden nousua kohti talon rakenteita. Jotta talon sokkeli ja muut rakenteet eivät kastuisi maaperästä ylöspäin siirtyvän kosteuden takia, kannattaa rännien toiminta Paimiossa varmistaa puhdistamalla vesikourut usein. Samalla tehty kuntotarkastus kertoo mahdollisista korjaustarpeista.

Ulotamme kuntotarkastuksen koskemaan koko kattokokonaisuutta ja sen mahdollisia huolto- sekä korjaustarpeita. Kannattaa siis teettää vesikourujen puhdistus meillä: urakka hoituu nopeasti, turvallisesti ja asiantuntevasti, ja lisäksi saat tiedon tiilikaton, peltikaton tai huopakaton yleiskunnosta.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Paimiossa helpompaa kuin rännien uusiminen

Vesikouruissa olevat roskat huonontavat sadevesijärjestelmän kuntoa. Joka kevät ja syksy tehdyt rännihuollot auttavat siis myös ehkäisemään rännien korjaustarpeita. Oikein pahoiksi päässeet vauriot voivat johtaa tarpeeseen uusia rakennuksen sadevesijärjestelmä, mikä aiheuttaisi lisäkustannuksia taloyhtiölle tai kiinteistön omistajalle.

Millaisia vaurioita roskat sitten voivat aiheuttaa Paimiossa? Jos rännejä ei puhdisteta roskista, muodostavat ne kouruihin patoja, joiden takana on seisovaa vettä. Roskien vesikouruihin sitoma kosteus voi aiheuttaa ruostevaurioita, mitkä saattavat näkyä ränneihin syntyvinä, vuotavina reikinä.

Ruostetta ei synny saman tien, mutta jäätä syntyy aina, kun ulkolämpötila laskee. Ränneissä olevat märät roskat ja vesimäärät jäätyvät talvisin, ja jään muodostuminen johtaa toisinaan saumojen aukeamiseen. Jään painon takia omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalojen vesikourujen kaadot saattavat heittää häränpyllyä, ja onpa vaarana myös jäisten rännien putoaminen katolta. Jo pelkkien jääpuikkojen putoaminen alas katon räystäiltä on vaarallista, painavien räystäskourujen putoamisesta puhumattakaan! Jos rakennuksen sadevesijärjestelmä pääsee jäätymään, tilaa Paimioon rännien sulatus kuumalla vesihöyryllä. Vesihöyry sulattaa myös tasakaton kattokaivot ennen, kuin katolle jumiin jäävä sulamisvesi saa aikaan kattovuodon katon saumojen kohdalta.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.