KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Paimio – Kattourakkasi ei jää tekijää vaille

Mitkään omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt tai kattoremontit Paimiossa eivät jää tekijää vaille. Meidän runsaslukuisten ja taitavakätisten ammattilaistemme joukosta löytyy tekijä kaikkiin kattotöihin katon uusimisesta piipun pellittämiseen, piipunhatun asentamiseen ja muihin peltisepäntöihin. Kaikki asiantuntevasti toteutetut kattotyöt voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja kesämökin sekä omakotitalon kattourakat ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Nopeasti etenevä urakka viimeistellään ilmaisella katon kunnon tarkastuksella, jottei mikään kattopaikkaus jää hoitamatta. On siis monta syytä tilata esimerkiksi läpivientien asennus, huolto ja uusiminen juuri meiltä!

Huopakaton omistaja voi tilata meiltä vaikka katon uusimisen. Tarvittaessa muokkaamme tasakatosta kaltevan katon samalla, kun uusimme kermit. Säännölliset huopakattohuollot voivat pidentää katon käyttöiän jopa 40 vuoden mittaiseksi. Palahuopakatolle voimme tehdä vaikka lumiesteiden, kattotikkaiden ja kattosiltojen sun muiden kattoturvatuotteiden asennuksen. Uusia kattoturvatuotteita kannattaa asentaa vanhallekin katolle, voidaanhan ne kattosaneerauksen yhteydessä siirtää uudelle katolle. Peltikatto voi tarvita huoltomaalausta, mikä vähentää kattopeltien ruostumista ja kulumista. Tiilikatto voi olla vailla kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimista, tai kenties katolle tulee asentaa pieneläinesteitä.

Voit luottaa Paimiossa, Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa toteuttamiemme kattotöiden laatuun ja sujuvuuteen, mutta myös käyttämämme materiaalit ovat tasokkaita. Seuraavaksi kerrommekin kattotöissä tarvituista materiaaleista ja välineistä.

Onko kattotöiden tekeminen Paimiossa välineurheilua?

Omakotitalon, mökin ja esimerkiksi ulkorakennuksien kattotöiden tekeminen ei aina vaadi paljoa välineitä. Eniten ja tiheimmin tarvittuja kattohuoltoja ovat katon puhdistus ja kattotarkastus. Niiden tekemiseen voivat riittää harjat ja turvavaljaat.

Lumenpudotuksessa tarvitaan tietenkin lumentyöntimiä, joskus myös nosturiautoa. Mikäli teemme samalla jäänsulatuksen, tulemme Paimioon höyrytyslaite muassamme.

Rikkinäisten tiilien vaihdossa voidaan tarvita muun muassa timanttilaikkaa, kourusaneerauksessa esimerkiksi peltisaksia. Työkalupakkimme on siis keskitasoa paremmin varusteltu.

Kattotöissä voidaan tarvita myös erilaisia kemikaaleja, kuten maaleja, tiivistysaineita ja sammaleentuhoaineita. Toisinaan asennamme katolle uusia varusteita. Kiinnitämme huomiota kattovarusteiden turvallisuuteen ja laadukkuuteen. Valitsemme CE-merkittyjä ja korroosionkestäviä kattotarvikkeita, ja asennamme ne paikoilleen katemateriaalin edellyttämällä tavalla.

Kattoremontti tarkoittaa vesi- ja aluskatteen uusimista. Uusi vesikate voi omata jopa vuosikymmenten mittaisen takuun, sillä emme asenna katollesi sutta ja sekundaa. Vesikouruillekin on mahdollista saada peräti 60 vuoden takuu, joten ihan heti et tarvitse sadevesijärjestelmän tai katon uusimista. Katon pitkäikäisyys varmistetaan taiten tehdyllä asennustyöllä sekä säännöllisillä huolloilla.

Tarkat silmämme bongaavat kaikki huopakaton tarpeet

Voi mennä peräti neljäkymmentä vuotta, ennen kuin huopa- eli bitumikatto pitää uusia Paimiossa. Tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot voivat yltää näin pitkään käyttöikään, jos niiden kunnosta on huolehdittu oikeaan aikaan ja oikealla tavalla tehdyillä kattohuolloilla. Meiltä saat parasta palvelua huopakattohuoltojen tiimoilta, joten olemme oikea osoite tilata niin sammaleiden poisto, lumenpudotus kuin kaksi kertaa vuodessa tarvitut huopakaton puhdistuksetkin.

Jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaiseksi tarjoamamme kattotarkastus on tarpeen huopakaton tarpeiden kartoittamiseksi. Tarkat silmämme bongaavat kaikki huopakaton tai palahuopakaton tarpeet, ja taitavat kätemme laittavat katon saumat tai esimerkiksi läpiviennit jälleen priimakuntoon. Vaikka bitumikatto kestää erinomaisella tavalla erilaisia rasituksia, voi satunnaisia reikiä ja saumavuotoja esiintyä. Nopean kattopaikkauksen ansiosta ongelmat ovat pian pelkkä muisto vain.

Kun paritalon, omakotitalon, autotallin tai -katoksen, kesämökin tai muun rakennuksen huopakatto on viimein uusittava, teemme urakan avaimet käteen -periaatteella. Jos käy hyvä tuuri, voidaan katto uusia normaalia kevyemmällä tavalla, eli asentamalla uusi katto suoraan vanhan katon päälle. Tällainen kattoremontti vaatii paljon kattorakenteilta. Jos kattorakenteet eivät ole aivan kunnossa, on huopakattoremontti parempi tehdä normaalilla kaavalla.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.