KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Parainen – Kosteus voi pilata katon

Kosteus voi pilata katon kunnon, siksi kannattaa toimia nopeasti, jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Paraisilla. Tilaa kattovuodon korjaus Paraisille meiltä, niin katto tulee kuntoon kertalaakista. Me tiedämme pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta, miten erilaiset kattovuodot kannattaa korjata. Saamme korjattua niin vuotavan piipun juuren kuin sellaisenkin katon, minkä kattoikkuna vuotaa.

Mitä vähemmän aikaa esimerkiksi kattoluukku vuotaa, sen parempi. Antennin juuresta alkanut kattovuoto tai jokin muu katon läpiviennin vesivuoto tulee havaittua jo varhaisessa vaiheessa, jos tiilikatto, peltikatto tai bitumikatto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Tekemämme kattotarkastus paljastaa, jos katon viemärintuuletusputki vuotaa. Tarjoamme tilanteen niin vaatiessa myös ennakoivia katonkorjauksia sekä kattohuoltoja – niitä, joilla kattoa voidaan estää vuotamasta esimerkiksi ilmanvaihtoputken kohdalta.

Katon kuntotarkastuksen kuuluvat palveluvalikoimamme, mutta sellaisen voi saada myös täysin ilmaiseksi. Tilaa meiltä mikä tahansa kattotyö Paraisilla, Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Naantalissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa tai Kustavissa, niin tarkastamme katon yleiskunnon ja tiiviyden veloituksetta.

Olipa tarvetta katon paikkaukselle, isommalle kattokorjaukselle ja katon vesivahingon kunnostamiselle tai vaikka kattoremontille, voi urakan maksaa kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella. Kesämökin ja omakotitalon kattohuollot sekä katon paikkaukset oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, mikä voi tuoda mukavat säästöt.

Kattorakenteet vaarassa, jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Jos tiilikatto, huopakatto tai peltikatto vuotaa Paraisilla, ovat kattorakenteet vaarassa kastua. Kattorakenteet eivät pysy kauaa terveinä ja kantokykyisinä, jos katto vuotaa esimerkiksi jiirin, eli katon sisätaitteen, kohdalta. Omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi jonkin ulkorakennuksen katon käyttöikä voi lyhentyä dramaattisesti kattovuodon takia. Myös sisäilman laatu on uhattuna katon alettua vuotaa lumen, myrskyn tai esimerkiksi ruosteen aiheuttamien vaurioiden takia. Ei tarvita kuin viikko, niin kastuneissa eristeissä voi jo kasvaa hometta, eli kyseessä on yläpohjan homevaurio.

Tarkastuta katto kahdesti vuodessa, niin voit tilata mahdollisesti tarvitsemasi katon tiivistyksen ja paikkauksen jo ennen katon vesivahinkoa. Kattotarkastus kannattaa toteuttaa myös kaikkien isompien rajuilmojen jälkeen, jotta saadaan varmuus siitä, ettei katon alle pääse vettä.

Korjaamme kattosi Paraisilla tilanteen vaatimalla tavalla. Katto voi olla kunnostettavissa tiivistämällä läpiviennit, vaihtamalla vanhat peltikattonaulat kateruuveiksi tai laittamalla paikkausainetta johonkin irvistävään saumaan. Tarvittaessa uusimme huonokuntoiset huopavuodat, kattopellit tai kattotiilet. Mikäli katon alla jo on kosteutta, kunnostamme kosteuden aiheuttamat vauriot ja paikkaamme aluskatteen vedenpitäväksi.

Kattoikkunakaan ei vuoda, mutta katon alla on kosteutta Paraisilla?

Katon alla olevat kosteusjäljet kertovat katon vesivahingosta. Katon alla (eli yläpohjassa) kannattaa käydä säännöllisesti, jotta katon vesivahinkoon viittaavat merkit eivät jäisi huomaamatta.

Jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto on joka kohdasta tiivis, saatat olla ymmälläsi. Kun kattoikkuna ei vuoda eikä katto vuoda antenninkaan juuresta, miten katon alle on voinut päästä kosteutta?

Vastaus löytynee kondensoitumisesta. Kondensoitumista tapahtuu, kun lämmintä ilmaa päätyy johonkin kylmään tilaan. Kun kyseessä on välikatto, on lämmin ilma peräisin rakennuksen sisäosista. Lämpöä karkaa joissain määrin vielä katon lisälämmöneristyksen jälkeenkin, mutta sen tulisi tuulettua pois katon alta. Mikäli ilma katon alla vaihtuu laiskasti, teemme katon IV-töitä Paraisilla. Yksi esimerkki välikaton ilmanvaihtoa parantavista töistä on alipainetuulettimen asentaminen. Alipainetuuletinta voidaan kiittää siitä, etteivät lämpö ja kosteus enää jää muhimaan katon alle.

Myös aluskate auttaa kondenssiveden aiheuttamien vaurioiden ehkäisemisessä Paraisilla. Koska kattovuotojakin voi esiintyä, on äärimmäisen tärkeää huolehtia kattorakenteita kosteudelta suojaavan aluskatteen kunnosta.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.