KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Parainen – Huollamme yksin tein sadevesijärjestelmänkin

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Paraisilla voivat sisältää myös katon varusteiden huoltamisen. Huollamme ammattitaitoisesti niin kattoturvatuotteet kuin esimerkiksi sadevesijärjestelmätkin. Rännit on syytä puhdistaa aina tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistuksen yhteydessä. Jos sadevesikouruja ei puhdisteta ja kuntotarkasteta, tarvinnet jäätyneiden rännien sulattamista vesihöyryllä, jäänpudotusta (tarkalleen ottaen jääpuikkojen pudotusta) sekä ruosteisten rännien korjausta.

Olipa kyse katon puhdistuksesta (kuten tiilikaton harjaamisesta tai esimerkiksi bitumikaton ilmapuhaltamisesta) tai vaikka sammaleentuhokäsittelystä, saat kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Yksityisasiakkaiden kattohuollot Paraisilla, Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Naantalissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa ja Kustavissa oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, ja ratkaisu löytyy myös rahoituspulmiin. Maksa kattosi kuntoa edistävä ja kohentava kattohuolto kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella!

Kattohuollot Paraisilla liittyvät usein katon puhdistamiseen roskista sekä epäpuhtauksista

Roskien poisto katolta on kattohuolto, mikä kannattaa tehdä kaksi kertaa joka vuosi. Näin ollen monet kattohuollot Paraisilla ja muualla liittyvät juuri lehtien, neulasten ja muiden roskien poistamiseen katolta. Tiilikaton harjaus ja huopakaton roskien poistaminen vähentävät katon alttiutta sammaloitua. Sammaleissa on monen pahan alku ja juuri.

Peltikatto ei sammaloidu kuin varsin poikkeuksellisissa olosuhteissa, mutta ruostumiseen ei tarvita juuri muuta kuin kosteutta. Nopeuta peltikaton kuivumista poistattamalla roskat joka kevät ja syksy!

Sammaleiden poisto Paraisilla on ratkaisu vihertävään ongelmaan

Jos luhtitalon, saunamökin tai vaikkapa paritalon katolla kasvaa sammaleita, on kyseessä vihertävä ongelma. Vihertävään ongelmaan Paraisilla tepsii meidän ammattilaistemme tekemä sammaleentuhokäsittely. Poistamme kaikki sammaleet juuria myöten sammaleentuhoaineella, mikä jättää katon siistiksi pitkäksi aikaa. Enää ei tarvitse pelätä sammaleiden avaavan saumoja, syövän kattoon reikiä tai pahentavan tiilien pakkasrapautumista. Aine, mitä kasvustojen poistamisessa käytämme, on biohajoava.

Sammaleentuhokäsittelyn tai tiilikaton harjauksen hinta Paraisilla

Olipa kyseessä omakotitalon tiilikaton harjaus, rivitalon peltikaton lumenpudotus, kesämökin rännien sulatus vesihöyryllä tai vaikka kerrostalon katon sammaleentuhokäsittely, ei meillä ole antaa listahintoja. Jokainen katto on omanlaisensa kokonaisuus omanlaisine vaatimuksineen, joten kattohuollon hinta kannattaa laskea vasta sitten, kun tunnemme kohteen paremmin. Tulemme usein paikan päälle laskemaan katon huollon hintaa, sillä omin silmin on helppo ottaa huomioon kaikki, mitä avaimet käteen -pakettina tehtävän kattohuollon hinnan laskemisessa tarvitaan. Ainakin katon pinta-alalla on vaikutusta työmäärään, ja sitä kautta loppusummaan. Myös katon kaltevuus vaikuttaa jonkin verran siihen, kuinka edullisesti voimme kattohuollot Paraisilla toteuttaa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.