KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Parainen – Tukossa olevat räystäskourut ikävyyksien aiheuttajia

Ei tarvita ennustajan lahjoja kertoakseen, että tukossa olevista ja yli äyräiden vuotavista räystäskouruista seuraa ikävyyksiä. Sadevesikourut ja alastuloputket on asennettu varta vasten siksi, että sade- ja sulamisvedet saataisiin ohjattua vähintäänkin monen metrin päässä olevaan purkupaikkaan. Jos homma ei mennyt kuten Strömsössä ja sadevesi valuu tiilikaton, peltikaton tai huopakaton rännien yli, ota yhteyttä. Räystäskourut ovat todennäköisesti täynnä lehtiä ja neulasia, kuka ties käpyjä, sammaleita ja pieniä puuntaimia. Tekemämme omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus Paraisilla saa sadevesijärjestelmän vetämään jälleen.

On tilanteita, jolloin tukkeutuneiden vesikourujen eli rännien sekä alastuloputkien avaus ei riitä. Sellaisissa tapauksissa tekisimme mainion tarjouksen rännien korjaamisesta tai koko sadevesijärjestelmän uusimisesta. Vältät meidän avullamme vielä monet ikävyydet. Kerromme kohta lisää ikävyyksistä, joita rännien puhdistamisesta laistaminen voi aiheuttaa Paraisilla, Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Naantalissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa ja Kustavissa. Vielä ensin tahdomme mainita, että meiltä onnistuu sujuvasti myös korkean talon vesikourujen puhdistus, ja että sadevesijärjestelmien puhdistukset ovat yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia kattotöitä. Rahoituskin järjestyy vaivattomasti kaikille kattotöillesi – tuota rahoitusta kannattaa hakea kotisivujemme kautta.

Sadevesillä pääsy rakenteisiin, jos rännien puhdistus Paraisilla jää tekemättä

Ei mene kauaakaan, kun omakotitalon, huvilan tai esimerkiksi rivitalon rännit jo ovat roskien tukkimat. Jos tontti on kovin puustoinen, voi olla, ettei kahdesti vuodessa tehty rännien puhdistus vielä riitä. Roskat joudutaan poistamaan kouruista ehkä useampaankin otteeseen syksyllä, kun lehtiä lentää ympäriinsä. Räystäskourujen puhtaudesta ja vedosta kannattaa huolehtia, sillä jos sadevedet päätyvät rännien yli suoraan maahan, on sadevesillä pääsy talon rakenteisiin. Salaojista ja sokkelin vesieristyksestä on toki apua kosteusvaurioiden ehkäisemisessä, mutta nämä toimivat pikemminkin kosteusvaurioiden hidastajina kuin niiden todellisina estäjinä. Rakennuksen kosteudenhallinta ei nimittäin toimi oikein, jos kuutioittain sadevettä imeytetään aivan omakotitalon, huvilan, piharakennuksen tai vaikkapa rivitalon perustusten viereen. Paras tapa pitää rännit iskussa Paraisilla on poistaa roskat ainakin joka kevät ja syksy.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Paraisilla ehkäisee myös talvisia ongelmia

Kannattaa huomioida myös se, että sadevesijärjestelmien puhdistus Paraisilla ehkäisee ruostevaurioita. Ruostevauriot voivat saada räystään vuotamaan, vaikka kouruissa ei olisi roskan roskaa, voihan ruoste aiheuttaa esimerkiksi reikiä.

Roskien säännöllinen poistaminen vesikouruista ehkäisee myös monia talvisia ongelmia. Kouruissa oleva vesi jäätyy heti, kun ulkolämpötila Paraisilla laskee nollan alapuolelle, ja jään syntyminen voi esimerkiksi avata alastuloputkien saumoja. Jäätyneiden rännien paino on suurempi kuin tyhjien vesikourujen, joten kouru saattaa pudota alas katon reunalta. Myös jääpuikot voivat pudota, ja siksi talon läheisyydessä liikkuminen muuttuu vaaralliseksi. Jään paino voi myös pilata vesikourujen kaadot, jolloin rännien korjaus olisi yksi ensimmäisistä tehtävistä kattotöistä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.